moni pisze:Halo Kraków nie spać ! Jedziemy co ??

Gosiaczek jedyna konkretna :D A reszta Narodu Wybranego to co ?

Przepraszam zachowałam się nieodpowiedzialnie, ale już naprawiam swoje błędy:d
Co prawda w tym momencie finansowo jestem spłukana, ale do 20 listopada mam nadzieje uda mi się podreperować budżet:)
Oczywiście jak zawsze na wszystkie imprezy z moim Krakowskim Teamem mówię jedyne, głośne, zdecydowane: TAK:D
Tym bardziej, że ma być nasz ulubieniec czyli on:
DaX pisze:Hmmm może przyjade ;p oczywiscie z opiekunami :D
:D
To już nie sposób się nie skusić :d
P.S jak wpadniemy to wiesz na co się szykowac?:D Kolejna sesja zdjęciowa musi być:D
agnieszka1978 pisze:Poznań tez będzie....:) Jeanny100, Weronika no i ja bedziemy na bank bedziemy....myślę, że reszta Poznańskiego Dance Teamu ( i nie tylko) też się skusi:)...Kocham takie klimaty.....Także do zobaczenia:)....
Jeżeli faktycznie uda się i Kraków będzie to módlcie się: Wrocławski, Poznański i Krakowski Dance Team w jednym miejscu, w jednej porze i na imprezie gdzie jest MJ = będzie gorąco:D
gosieq pisze:
madisson pisze:
btw szkoda że na nasze krakowskie imprezy nie ma chętnych i nikt nie che się zmobilizować i przyjechać ich 130 osób w porównaniu z naszą garsteczką robi wrażenie
A tego...my je w ogóle promujemy? Zainteresowanie nie bierze się z nikąd
Myślę, że o tę frekwencję same musimy też powalczyć!
W październiku mamy conajmniej 3 występy, w tym 1 na imprezie michaelowej, ale o żadnym nie krzyczymy na Forum. Ot co
Zgadzam się z Gosia:P
Chciałam tylko zwrócić uwagę, że to jedna z pierwszych imprez tego typu we Wrocławiu – już szanowna koleżanka zapomniała jaką frekwencje miały nasze imprezy Michaelowe w zeszłym roku:D??
Pozatym jakby nie było Kraków jest jednym z najbardziej imprezowych miast Polski w związku z tym konkurencja jest duża :P
Miejmy nadzieje Do zobaczenia:)