"Michael Jackson's Back To Neverland" Listopad!
- damian1985
- DirtyDiana1983
- marcinokor
- DirtyDiana1983
I ja się dołączam. Bo niestety nie mam możliwości przyjścia z rodzicem, gdyż musiałby wziąć niemowlę ze sobą.kochamMJ pisze:...no i jeszcze moje pytanie dot. osób niepełnoletnich. Mogą wejść z osobą prawną, to wiemy...Ale jeżeli osoba pełnoprawna nie może przybyć na imprezę, to czy ewentualnie jakieś oświadczenie można zarzucić przy wejściu do klubu?
- damian1985
Moi Kochani wszelkie oficjalne informacje dot. planowanego zlotu podam do wiadomości w dniu jutrzejszym. Co do rezerwacji miejsc siedzących i przedsprzedaży biletów - to oczywiście u mnie. Ale to też dopiero od jutra.
Wszystkie osoby niepełnoletnie zobligowane są do przybycia z prawnym opiekunem, jeśli jednak opiekun nie może być z Wami, wystarczy pisemne oświadczenie o następującej treści:
"Ja (imię i nazwisko rodzica) oświadczam, że wyrażam zgodę na udział mojej córki w Oficjalnym Ogólnopolskim Zlocie Fanów Michaela Jacksona - Michael Jackson's BACK TO NEVERLAND", odbywającym się w Toruniu w dniU (...) oraz zwalniam z odpowiedzialności za moje dziecko organizatora eventu. Jednocześnie powierzam pełną opiekę nad moim dzieckiem (imię i nazwisko osoby wyznaczonej na opiekuna) legitymującego się dowodem osobistym (seria i numer dowodu osobistego).
Data i podpis rodzica"
Wszystkie osoby niepełnoletnie zobligowane są do przybycia z prawnym opiekunem, jeśli jednak opiekun nie może być z Wami, wystarczy pisemne oświadczenie o następującej treści:
"Ja (imię i nazwisko rodzica) oświadczam, że wyrażam zgodę na udział mojej córki w Oficjalnym Ogólnopolskim Zlocie Fanów Michaela Jacksona - Michael Jackson's BACK TO NEVERLAND", odbywającym się w Toruniu w dniU (...) oraz zwalniam z odpowiedzialności za moje dziecko organizatora eventu. Jednocześnie powierzam pełną opiekę nad moim dzieckiem (imię i nazwisko osoby wyznaczonej na opiekuna) legitymującego się dowodem osobistym (seria i numer dowodu osobistego).
Data i podpis rodzica"
Hej Damian Byłeś na MJowisku ;)? Bo słyszałem, że miałeś być ale albo Cię nie widziałem albo jednak Ci się nie udało ;).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- damian1985
Moi Kochani Michaelowcy, zgodnie z tym co napisałem w dniu wczorajszym - podaję oficjalne i ostateczne zarazem informacje dotyczące zlotu "Michael Jackson's BACK TO NEVERLAND".
Data: 19/11/2010
Godz: 21:00
Miejsce: RaDJo Club, ul. Plac Teatralny 7, Toruń
Bilety w cenie 12 PLN/OS.
Ilość biletów OGRANICZONA, przedsprzedaż e-mail: biuro@g-pointevents.pl
Rezerwacja stolików: 10 PLN/OS. Ilość miejsc ściśle ograniczona.
UWAGA !!!
Wstęp TYLKO I WYŁĄCZNIE dla osób pełnoletnich.
Ponadto:
Element stroju mile widziany
Za dekami DJ Andre DeLoy
Do zobaczenia za miesiąc
Data: 19/11/2010
Godz: 21:00
Miejsce: RaDJo Club, ul. Plac Teatralny 7, Toruń
Bilety w cenie 12 PLN/OS.
Ilość biletów OGRANICZONA, przedsprzedaż e-mail: biuro@g-pointevents.pl
Rezerwacja stolików: 10 PLN/OS. Ilość miejsc ściśle ograniczona.
UWAGA !!!
Wstęp TYLKO I WYŁĄCZNIE dla osób pełnoletnich.
Ponadto:
Element stroju mile widziany
Za dekami DJ Andre DeLoy
Do zobaczenia za miesiąc