JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ!!!!

No nie wiem.Makijaż przy takiej liczbie osób ?Jeanny100 pisze:Jeżeli chodzi zaś o "Thrillera" układ jest równie pokazowy pod warunkiem że oprócz strojów w grę wchodzi charakteryzacja makijażem.
A co do stroju to w sumie ja tam stawiam na czerń,biel lub czerń i biel.weronika_poznan pisze:Jednakowy strój obędzie trudnością ale czy my chcemy za to dostać Oskara :D? Każdy tam będzie jakoś czarno-biało-czerwono cekinowy i to wydaje mi się fajne, może mieć urok takiego flashmoba.
Heh,krzywy czy nie ale ważne że nasz.give_in_to_me pisze:Ja jestem za radosnym, fanowskim, krzywym (bo tak wyjdzie, zobaczycie, widziałam filmiki z różnych dancetamowych i zombie-walkowych i innych fanwoskich thrillerów i każdy zespół tańczy inaczej) Thrillerem.
WIADOMKA! Każdy kto czuje się na siłach dołącza do układu :)DirtyDiana13 pisze:Skoro ktoś nie należy do żadnego z dance team'ów, to czy będzie możliwość przyłączenia się do Was?
Nauczcie się mówić po łódzku: na dworzumoni pisze:na polutancerz pisze:Ale to chyba na dworze co nie ;)?
Wystarczy 8 Grammyweronika_poznan pisze:Jednakowy strój obędzie trudnością ale czy my chcemy za to dostać Oskara :D?
Jeśli ktoś ma czerwoną kurtkę to się będzie nadawać ;) czemu nie ;) MJ jest potrzebny w takim układzie ;).weronika_poznan pisze:Tancerzu - potrzebny nam frontMajkel w czerwonej kurtce!
zadzwonić do TV na pewno przyjdą tak jak rok temu TVN czy TPV Łódź. Nagrac na YT itd itd itd.La_Pantera_Rosa pisze: Trzeba się troszkę popisać przed narodem
Zapewne tak- jak co rokumegi1013 pisze:Mam takie pytanie czy za rok też będzie coś takiego organizowane?
ROXIMJ pisze:Natomiast Beat It z następującego flashmoba
http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM