Shakira
Uwielbiam Shakirę. Jedna z moich najulubieńszych piosenkarek xD
Ma świetny głos, ruchy i ta muzyka... :> Mieszanka pop, latino, rock...
"Loca" od razu wpadła mi do ucha. Można się przy niej zabawić ;)
Ale moja ulubiona to :"Underneath Your Clothes". Kocham!
Następne w kolejności to :
"Illegal" "La Tortura" La Pared
Pozdrawiam ;>
Ma świetny głos, ruchy i ta muzyka... :> Mieszanka pop, latino, rock...
"Loca" od razu wpadła mi do ucha. Można się przy niej zabawić ;)
Ale moja ulubiona to :"Underneath Your Clothes". Kocham!
Następne w kolejności to :
"Illegal" "La Tortura" La Pared
Pozdrawiam ;>
I'll never let you part for you're always in me heart
Kobieto!! Kocham cię!aga_1414 pisze:"Illegal"
Strasznie podobała mi się ta piosenka, ale nie mogłam znaleźć tytułu! Dziękuję!

Widzę, że lubisz moją La Torturę i Underneath You Clothes

Loca...
No jestem pod wrażeniem aga_1414

No i patrzcie jaki linek znalazłam:
http://www.ochyachy.pl/5537112336105898 ... ie-filmik1
I kolejny ciekawy:
http://www.ochyachy.pl/5536937537149763 ... no-nagrody
OMG... Napisałam zamiast wpadła mi w ucho, wpadła mi do ucha... xD
Teraz się skapłam...
No to widzę, że mamy coś wspólnego kobieto ;> Nie ma za co ;*
Ojej, nie wiedziałam, że Shakira wspiera UNICEF.. Pięknie!!! Pisałam o tej organizacji ostatnio na WOS nawiasem mówiąc :>
Ale jeśli chodzi MTV Europe Music Awards to nie zgadzam się prawie ze wszystkim.. No ale cóż... Jak już nikt na świecie od Biebera lepiej nie śpiewa... Trudno się mówi
Teraz się skapłam...

No to widzę, że mamy coś wspólnego kobieto ;> Nie ma za co ;*
Ojej, nie wiedziałam, że Shakira wspiera UNICEF.. Pięknie!!! Pisałam o tej organizacji ostatnio na WOS nawiasem mówiąc :>
Ale jeśli chodzi MTV Europe Music Awards to nie zgadzam się prawie ze wszystkim.. No ale cóż... Jak już nikt na świecie od Biebera lepiej nie śpiewa... Trudno się mówi
I'll never let you part for you're always in me heart
Też mnie to ciekawi, chociaż ja lubię chudość i moim zdaniem wygląda nieźle.ona pisze:Przeciez wygląda teraz ze 100 razy gorzej...
Uważam, że jeśli Shakira czuje sie lepiej będąc bardzo szczupłą to jej sprawa. Ponieważ to jej ciało. Jeśli wam się źle ogląda to nie oglądajcie. Ja osobiście wolałabym jej ciało niż swoje, może poza nogami.
Druga sprawa, że to pop i tego się wymaga. Musi być zgrabna i seksowna oraz bujać biodrem do waka waka, loca loca, czy czego tam jeszcze.
Ja osobiście popu nie lubię. Przynajmniej obecnego.

Na przykład ja jej zazdroszczę i to bardzoXscape pisze:Moim zdaniem wygląda zajebiście,i niejedna dziewczyna zazdrości jej takiej figury,i tyle w tym temacie.

Słuchaliście może takich piosenek jak Hay Amores, Don't Bother czy Did It Again? Bo ja słuchałam i jestem kompletnie zachwycona o_O
Posłuchajcie, bo naprawdę warto!
5 dni i koncert w Berlinie! AAA!
Pozdrawiam

Zosia.
PS. Przepraszam bardzo za post pod postem
Byłam na koncercie i było zajefajnie! Naprawdę!
Około 10:30 wyjechałam, przyjechałam o 17:15. Były takie korki, że masakra
Weszłam tylko do pokoju, przebrałam się i poleciałam z rodzinką do hali O2 World. Kupiłam tam koszulkę z Shakirą oraz breloczek. Bardzo ładne
Gdy weszłyśmy na halę i zajęłyśmy miejsce, support już był. Był to jeden DJ, który miksował do różnych kawałków. Miksował np do Thrillera, I Want You Back, Come Together oraz Don't Stop Til You Enough. Miksował naprawdę dobrze.
I nagle, zgasły światła... Shakira weszła w różowej sukni na scenę i śpiewała jakąś wolną piosenkę... Odpłynęłam totalnie...
Były same hity. Whenever Wherever, Gypsy, She Wolf, Ojos Asi, Hips Don't Lie, Loca, Undernetah Your Clothes, La Tortura, a na sam koniec oczywiście Waka Waka! Wszyscy wstali z miejsc i zaczęliśmy tańczyć i śpiewać! Byłam wniebowzięta.
I koncert ku mojemu zdziwieniu szybko się skończył... i wróciłam do hotelu, a z rana odjechałyśmy do Polski. Było mi smutno... i nadal jest...
Pozdrawiam!

Byłam na koncercie i było zajefajnie! Naprawdę!
Około 10:30 wyjechałam, przyjechałam o 17:15. Były takie korki, że masakra

Weszłam tylko do pokoju, przebrałam się i poleciałam z rodzinką do hali O2 World. Kupiłam tam koszulkę z Shakirą oraz breloczek. Bardzo ładne

Gdy weszłyśmy na halę i zajęłyśmy miejsce, support już był. Był to jeden DJ, który miksował do różnych kawałków. Miksował np do Thrillera, I Want You Back, Come Together oraz Don't Stop Til You Enough. Miksował naprawdę dobrze.
I nagle, zgasły światła... Shakira weszła w różowej sukni na scenę i śpiewała jakąś wolną piosenkę... Odpłynęłam totalnie...
Były same hity. Whenever Wherever, Gypsy, She Wolf, Ojos Asi, Hips Don't Lie, Loca, Undernetah Your Clothes, La Tortura, a na sam koniec oczywiście Waka Waka! Wszyscy wstali z miejsc i zaczęliśmy tańczyć i śpiewać! Byłam wniebowzięta.
I koncert ku mojemu zdziwieniu szybko się skończył... i wróciłam do hotelu, a z rana odjechałyśmy do Polski. Było mi smutno... i nadal jest...
Pozdrawiam!

Chodzi ci o płytę The Sun Comes Out ( w hiszpańskiej wersji Sale El Sol ) . Nie jest najgorsza. Ja ją lubię jakoś, mam ja ściągniętą na kompie. Więc słucham dopiero 3 raz i podoba mi się .shamar pisze:Ta ostatnia płyta z tym remixem Waka Waka ( juz samo to sugeruje jaki bedzie album ) jest chyba najgorszą jej płytą.
Edit:
Przedwczoraj Shakira skończyła 34 lata . Wszystkiego Najlepszego! :)
Po za tym w sieci od kilku godzin krąży nowy teledysk Shakiry do piosenki Sale El Sol . Nigdzie nie mogę go znaleźć , ale będę szukała , więc się przygotujcie ;) .
Pzdr .
Edit:
Udało mi się znaleźć!
http://gwiazdunie.pl/shakira-sal-el-sol ... -teledysk/
Jak dla mnie teledysk jest bardzo ciekawy . Podoba mi się .
Ostatnio zmieniony pt, 04 lut 2011, 21:48 przez Zosia-MJ, łącznie zmieniany 1 raz.
Shakira jest spoko, ma taki charakterystyczny głos, mam kilka swoich ulubionych jej piosenek, ale jakąś jej wielką fanką to nie jestem :P
Z takich swoich ulubionych to Whenever, Wherever, Underneath Your Clothes, Waka Waka i Objection. Jeszcze w miarę są Loca, Hips don't lie, La Tortura. Jeszcze bardzo lubię Ojos Asi. Nie wiem czemu, tą piosenkę to wielbię ;d
Z takich swoich ulubionych to Whenever, Wherever, Underneath Your Clothes, Waka Waka i Objection. Jeszcze w miarę są Loca, Hips don't lie, La Tortura. Jeszcze bardzo lubię Ojos Asi. Nie wiem czemu, tą piosenkę to wielbię ;d
Ostatnio zmieniony pt, 04 lut 2011, 22:01 przez Madzia, łącznie zmieniany 2 razy.

- Man in the mirror
Powiedz , powiedz Madziu! Jestem bardzo ciekawaMadzia pisze:mam kilka swoich ulubionych jej piosenek
Zostawię to dla siebie ;) .Madzia pisze:piraaat!!!
Ogólnie Sale El Sol to fajny album , fajne piosenki , ostatnio bardzo spodobała mi się "Rabiosa" wraz z Pitbullem ;d .
Podziwiam , bo jesteś pierwszą osobą , którą kocha Ojos Asi i ją znam xD . Piosenka jeest cuudna!Madzia pisze:Oooo, jeszcze Ojos Asi, nie wiem czemu ale ją uwielbiam ;d
La Tortura ^ ^ .Madzia pisze:La Turtura
Racja , racja . Prawdziwa z niej gwiazda . Boszz , jak ja ją uwielbiam . . . ;dMan in the mirror pisze:Gaga i Rihanna mogą się tylko od niej uczyć. Gwiazda.
A wiesz , że ja miałam tak samo? Jesteśmy do siebie takie podobne ^ ^ . Była dokładnie drugą piosenką , zaraz po La Tortura .Madzia pisze:Ojos Asi była jedną z pierwszych piosenek Shakiry, której słuchałam, może to to.. ten sentyment ;D
A jestem ciekawa czy ktoś z was zna Animal City czy Don't Bother . Polecam szczerze!
A wiesz , że ja miałam tak samo? Jesteśmy do siebie takie podobne ^ ^ . Była dokładnie drugą piosenką , zaraz po La Tortura .Madzia pisze:Ojos Asi była jedną z pierwszych piosenek Shakiry, której słuchałam, może to to.. ten sentyment ;D
A jestem ciekawa czy ktoś z was zna Animal City czy Don't Bother . Polecam szczerze!