Relaksacja - jak to robicie?

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

o rany... stres przez ostatnich kilka miesięcy zgrabnie sie mnei trzyma...

Mój sposób na zrelaksowanie się to:

Po pierwsze dobra muzyka, najlepiej klasyczna, albo jakiś delikatny jazz... Po drugie - rysunek, kiedy mam ołówek w ręku to czas sie jakoś dziwnie zatrzymuje.( Pewnie relaksowalabym sie grając sobie na skrzypcach ale niestety to one są źródłem mojego najwiąkszego stresu na tą chwile :P)

Czasem ogladam stare dobre bajki Disney'a :)

A najlepszym sposobem na relaks (psychiczny) jest dla mnie spacer po górach! :)

Mysle, że nie ma sposobu na pozbycie się stresu... Można o nim tylko jedynie zapomnieć na chwilę robiąc to co sie lubi i to co sprawia przyjemnosc. No ale mowa tu o relaksie nei stresie :P
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

dziekuje za Wasze odpowiedzi :)

Fanka MJ: to byl slodziak :) w tkaim razie zycze Ci jak najwiecej chwil relaksu z Twoim narzeczonym ;-)
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
karin861

Post autor: karin861 »

MichaelsAngel pisze: A najlepszym sposobem na relaks (psychiczny) jest dla mnie spacer po górach! :)
Oj tak! Zgodzę się w 100%!!! Uwielbiam chodzić po górach, szkoda tylko, że tak rzadko mam okazję, bo nie mieszkam blisko jakiegoś pasma.
Poza tym mój sposób na relax i opanowanie stresu? Pływanie, ogólnie jakiś sport, brzuszki, rower, taniec. Pomaga też słuchanie muzyki (ja np. lubie bardzo głośno :dance: ). W zależności od nastroju, i natężenia stresu wybrać też polecam spacer po parku pełnym drzew, albo lesie, jeśli ktoś ma niedaleko.
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*
Obrazek
Awatar użytkownika
MJkacper

Re:

Post autor: MJkacper »

Ja w trudnych chwilach relaksuje się przy muzyce MJ-a a szczególnie przy Billie Jean,Man In The Mirror,Heal The World i Human Nature
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
ODPOWIEDZ