Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
michaśka

Post autor: michaśka »

hmmmm...... 20-20.30??? Jak sądzisz?? tylko jeszcze mały szczegół, jak Cię rozpoznam?? ;-) ;-)
I'm a lover not a fighter
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Och nie było mnie kilka dni na forum, a tu tyle wiadomości.
Dominiko na pewno dostaniesz ode mnie wiadomość, albo stanę pod Twoim domem i będę czekać na Ciebie i pójdziemy razem na przemarsz. Skontaktuję się z Tobą wcześniej, żebyś mogła się spokojnie przygotować:)
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Może i w Bałtyku "ciepło i wygodnie", ale ja wole zmarznąć na przemarszu. :happy: :happy:

Dokonam cudu i będę w Łodzi wcześniej, także będę od początku.
Zdzwonimy się, znajdziemy się (o ile mój telefon na to pozwoli :smiech:)

Przybędę z Martą, z którą namiętnie dzieliłam śpiwór i paczkę chipsów ostatnio ;-) oraz ze świeżą krwią, która zdobędę na Fabrycznym .

Także Agnieszki, Dominika, Iza - trzymajcie się kapeluszy :smiech:
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

Maharet rozumiem Cie ze wolisz zamarzać, ja niestety nie mogę sie zwolnić z pracy :/
Michaśka - 20.30 chyba by było ok, a i nie wiem jak mnie rozpoznasz :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Lena bardzo się cieszę, że przybędziesz z całą ekipą i będziemy wspólnie czekać na przemarsz.
Kurcze jak ten czas szybko leci, niedawno razem kupowałyśmy bilety, a za 3 dni... Ten Dzień.

Ach nie musisz się o to martwić, będziemy trzymać się kapeluszy :mj: no i chyba się znajdziemy pośród tłumu...
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Nom idziemy zamarznąć na przemarszu, takie drobne poświęcenie dla Michaela :)
Ja będę koło Centralu II pewnie jakoś przed 18 (17.40 czy coś takiego) mam nadzieję, że uda się nam jakoś zdzwonić bo pewnie nie będzie mi się chciało marznąć w samotności ;-)

Jeeeejjjuuu jak ja się już nie mogę doczekać :surrender: :mj:

A tak od czapy kompletnie, właśnie skonczyłam oglądać The Wiz, ktoś mi mówił, ze jest nudny...a mi się podobał...i to nawet baaardzo :) Polubiłam tę bajkę, choć jeszcze 3 godziny temu jej nienawidziłam...hmmm, ciekawe czemu mi się w końcu spodobała :happy: :happy:

Niech Michael będzie z Wami :) :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

Agnes:* pisze:Dominiko na pewno dostaniesz ode mnie wiadomość, albo stanę pod Twoim domem i będę czekać na Ciebie i pójdziemy razem na przemarsz. Skontaktuję się z Tobą wcześniej, żebyś mogła się spokojnie przygotować:)
ok. bede czekała.
ja bede musiała sie spieszyc w domu bo koncze lekcje o 14,40 czyli bede w domu po 15.. i potem bede musiała sie jakos przygotowac..
tylko się tak zastanawiam czy brac kapelusz..ale coz dla Michaela wszystko :)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Maharet pisze:Może i w Bałtyku "ciepło i wygodnie", ale ja wole zmarznąć na przemarszu. ZielonoMi ZielonoMi
I to mi się podoba ;) Damy radę, tylko trzeba się ciepło ubrać ;p
Agnes:* pisze:Kurcze jak ten czas szybko leci, niedawno razem kupowałyśmy bilety, a za 3 dni... Ten Dzień.
Też mi szybko ten czas zleciał. W ogóle to już tak jakoś dawno się nie widziałyśmy... Stęskniłam się za Wami ;D

(Z Dominiką widziałam się wczoraj, kiedy odwiedziłam moje liceum, ale nasze spotkanie trwało tak krótko, że to się prawie nie liczy nenene )
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Noooo jutro minie tydzień odkąd się nie widzimy!!!!! Hańba!
Tęsknie strasznie za Wami ;*

A Lena wycudowała! Lena wycudowała tak, że Basia będzie z nami od początku :smiech:

:mj:
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

niespodzianka pisze:(Z Dominiką widziałam się wczoraj, kiedy odwiedziłam moje liceum, ale nasze spotkanie trwało tak krótko, że to się prawie nie liczy )

i jeszcze do tego naszego przywitania nie było!
trzeba to nadrobić! :happy:

ps. w sklepiku siedział mój ulubiony 1-klasista Wojtek ;-)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Maharet pisze:A Lena wycudowała! Lena wycudowała tak, że Basia będzie z nami od początku Buhahahaha
Yeah! :happy: A kto namówił Lenę? ^^
Dangerous_Dominika pisze:i jeszcze do tego naszego przywitania nie było!
trzeba to nadrobić! ZielonoMi
Pewnie dlatego, że spotkałyśmy się tak z zaskoczenia. Następnym razem, taaa xD
Dangerous_Dominika pisze:ps. w sklepiku siedział mój ulubiony 1-klasista Wojtek
Trzeba było dać mi jakoś do zrozumienia, to bym się orientowała w przyszłości ;P

Ekhm, ja wiem, że jeszcze jest cały tydzień (a w tym czasie wyczekiwane przez nas wydarzenie), ale chciałabym nieśmiało wspomnieć, że zbliża się Halloween! :diabel: Jakieś plany? ;>
PS: http://i105.photobucket.com/albums/m203 ... ackson.jpg - ja taką chcę!
Obrazek
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Hmm... to będzie małe przedsięwzięcie logistyczne z mojej strony. O 17" wyjdę z pracy na Teofilowie (hmm... a może by tak wyjść 20 min. wcześniej?), wsiądę do tramwaju (jak przyjedzie) i pojadę w siną dal. Pojedzie pewnie z 45 minut do Piłsudskiego, zobaczym. Później wiadomo, co będzie, a w środę rano... jednak zapytam o ten urlop, bo boję się, że usnę po nocy na stojąco (albo na siedząco).
Hmm... i jeszcze muszę jakoś kapelusz do pracy przemycić :smiech:

Ale już nie mogę się doczekać... Co to będzie, co to będzie :mj:
Myślicie, że będzie śnieg? :smiech:
A ja Was nie widziałam wszystkich (wszystkie) od nocy u Basi. I jeszcze bardziej mi się tęskni. Trochę się działo, rozjazdy, śluby, przeprowadzki...

No ale to już tylko... <liczy> 2 dni!!! Dios Michaelos!!! :mj: :happy:
Awatar użytkownika
Maharet

niespodzianka pisze:A kto namówił Lenę? ^^
no ok, ok japrosic japrosic Pokłony dla Ciebie, ale drugi argument był rzeczywiście mocny.

niespodzianka pisze:Ekhm, ja wiem, że jeszcze jest cały tydzień (a w tym czasie wyczekiwane przez nas wydarzenie), ale chciałabym nieśmiało wspomnieć, że zbliża się Halloween! Diabełek Jakieś plany? ;>
z Wami Halloween? Marzenie ... Zgadamy się we wtorek!!! Szykować propozycje w głowach :knuje:
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

niespodzianka pisze:Trzeba było dać mi jakoś do zrozumienia, to bym się orientowała w przyszłości ;P
to bystry chłopak zauważa wszytko! nenene

niespodzianka pisze:ale chciałabym nieśmiało wspomnieć, że zbliża się Halloween! Jakieś plany? ;>
no jak dobrze zauważyłam jest to sobota :D
moze zrobia gdzies Halloween-Thriller Dance Party :dance:
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Maharet pisze:
niespodzianka pisze:Ekhm, ja wiem, że jeszcze jest cały tydzień (a w tym czasie wyczekiwane przez nas wydarzenie), ale chciałabym nieśmiało wspomnieć, że zbliża się Halloween! Diabełek Jakieś plany? ;>
z Wami Halloween? Marzenie ... Zgadamy się we wtorek!!! Szykować propozycje w głowach :knuje:
Flashmob do wiadomej piosenki w przebraniach na cmentarzu koło Basi!!! Bez dwóch zdań. Na pewno cmentarz będzie wtedy otwarty i żadne psy, tudzież czarne pantery nas nie zjedzą :smiech: :smiech: :smiech:
ODPOWIEDZ