ok. bede czekała.Agnes:* pisze:Dominiko na pewno dostaniesz ode mnie wiadomość, albo stanę pod Twoim domem i będę czekać na Ciebie i pójdziemy razem na przemarsz. Skontaktuję się z Tobą wcześniej, żebyś mogła się spokojnie przygotować:)
I to mi się podoba ;) Damy radę, tylko trzeba się ciepło ubrać ;pMaharet pisze:Może i w Bałtyku "ciepło i wygodnie", ale ja wole zmarznąć na przemarszu. ZielonoMi ZielonoMi
Też mi szybko ten czas zleciał. W ogóle to już tak jakoś dawno się nie widziałyśmy... Stęskniłam się za Wami ;DAgnes:* pisze:Kurcze jak ten czas szybko leci, niedawno razem kupowałyśmy bilety, a za 3 dni... Ten Dzień.
niespodzianka pisze:(Z Dominiką widziałam się wczoraj, kiedy odwiedziłam moje liceum, ale nasze spotkanie trwało tak krótko, że to się prawie nie liczy )
Yeah!Maharet pisze:A Lena wycudowała! Lena wycudowała tak, że Basia będzie z nami od początku Buhahahaha
Pewnie dlatego, że spotkałyśmy się tak z zaskoczenia. Następnym razem, taaa xDDangerous_Dominika pisze:i jeszcze do tego naszego przywitania nie było!
trzeba to nadrobić! ZielonoMi
Trzeba było dać mi jakoś do zrozumienia, to bym się orientowała w przyszłości ;PDangerous_Dominika pisze:ps. w sklepiku siedział mój ulubiony 1-klasista Wojtek
no ok, okniespodzianka pisze:A kto namówił Lenę? ^^
z Wami Halloween? Marzenie ... Zgadamy się we wtorek!!! Szykować propozycje w głowachniespodzianka pisze:Ekhm, ja wiem, że jeszcze jest cały tydzień (a w tym czasie wyczekiwane przez nas wydarzenie), ale chciałabym nieśmiało wspomnieć, że zbliża się Halloween! Diabełek Jakieś plany? ;>
to bystry chłopak zauważa wszytko!niespodzianka pisze:Trzeba było dać mi jakoś do zrozumienia, to bym się orientowała w przyszłości ;P
no jak dobrze zauważyłam jest to sobota :Dniespodzianka pisze:ale chciałabym nieśmiało wspomnieć, że zbliża się Halloween! Jakieś plany? ;>
Flashmob do wiadomej piosenki w przebraniach na cmentarzu koło Basi!!! Bez dwóch zdań. Na pewno cmentarz będzie wtedy otwarty i żadne psy, tudzież czarne pantery nas nie zjedząMaharet pisze:z Wami Halloween? Marzenie ... Zgadamy się we wtorek!!! Szykować propozycje w głowachniespodzianka pisze:Ekhm, ja wiem, że jeszcze jest cały tydzień (a w tym czasie wyczekiwane przez nas wydarzenie), ale chciałabym nieśmiało wspomnieć, że zbliża się Halloween! Diabełek Jakieś plany? ;>