Ale Elen byłaś kiedyś w IMAXie ten ekran ROBI DUZE WRAŻENIE !! Takie ponad 6 metrowy MJ to jest COŚ chyba sie tam przejde jakoś podpytać co i jak i dlaczego ... a swoja drwoga ciekawe ze my w LDZ nic nei wiemy LOLElen pisze:Na stronie IMAX jest możliwość rezerwacji na film, ale obok tytułu jest napisane 2D, czyli nie ma się czym zachwycać w 2D to sobie w Bałtyku obejrzymy :)
Spotkania fanów w Łodzi

Twitter @Malwi27
- Dangerous_Dominika
dziękuje :) ale to chyba juz nie aktualne.. (wytłumacznie.. mój ostatni post)Cicha_WoDa pisze:Być może ja z Madzią będę się przemieszczać Piotrkowską a jak coś to się jeszcze zgadamy
do do imaxu to nie wiem czy poprostu tak ktos przytoczył ze w Łodzi też, czy faktycznie jestesmy wyjatkowi :)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Proponuję zaliczyć dzisiaj Empik i IMAX-a . Bilard też brzmi ciekawie.
W IMAX-ie wypytamy o wszystko związane z TII, hmm... tylko czy w kasach będą znali odpowiedzi na nasze (trudne) pytania?
Dołączę do Was dzisiaj, ale tak ok. 17.30-17.40. Nie będę też długo siedzieć, bo dzisiaj przeprowadzki ciąg dalszy. Najważniejsze, że przeniosłam już wszystkie płyty Michaela - stoją już równo na półce
Do zobaczenia wieczorem! A może już dzisiaj ulepimy Michaela ze śniegu?
Śnieg w październiku... Global warning?
EDIT: Ktoś tu mówił o śniegu z deszczem???
Jak to ma być śnieg z deszczem to ja jestem Dziadek Mróz
(dla niewtajemniczonych: w Łodzi obecnie leży kilka cm śniegu i nadal pada).
No, ale my się zimy nie boimy i dla Michaela i tak się spotkamy
W IMAX-ie wypytamy o wszystko związane z TII, hmm... tylko czy w kasach będą znali odpowiedzi na nasze (trudne) pytania?
Dołączę do Was dzisiaj, ale tak ok. 17.30-17.40. Nie będę też długo siedzieć, bo dzisiaj przeprowadzki ciąg dalszy. Najważniejsze, że przeniosłam już wszystkie płyty Michaela - stoją już równo na półce

Do zobaczenia wieczorem! A może już dzisiaj ulepimy Michaela ze śniegu?

EDIT: Ktoś tu mówił o śniegu z deszczem???

No, ale my się zimy nie boimy i dla Michaela i tak się spotkamy

- Cicha_WoDa
- niespodzianka
Prooooszę Was:) Wszyscy dzisiaj ulegli jakimś dziwnym wypadkom;) Mnie się udało cudem jakimś dotrzeć do Manu, ale moim głównym celem nieoczekiwanie stało się wysuszenie nóg, (więc siedziałam boso tam, gdzie te knajpy, a Lena kradła mi papier toaletowy z kibla :D) i zakupienie w trybie natychmiastowym czegokolwiek, w co mogłabym obuć nogi, co też uczyniłam:P Potem nagle okazało się, że jest już późno, a Lena jednak musi wracać o 20, bo potem nie ma połączenia... Słowem: Żadnych oficjalnych informacji nie ma, nieoficjalne pojawią się wkrótce, ale csiiii:P (konspiracja;P)
Marta, mam nadzieję, że masz się lepiej, niż Twój parasol:D I mam też nadzieje, że Iza wysuszyła buty... moje pewnie nie wyschną do rana :D
Marta, mam nadzieję, że masz się lepiej, niż Twój parasol:D I mam też nadzieje, że Iza wysuszyła buty... moje pewnie nie wyschną do rana :D
- niespodzianka
- Maharet
O jak miło... poczułam się jak bandytapo-cichu pisze:Lena kradła mi papier toaletowy z kibla :D

Ogólnie to jak zwykle kupa śmiechu

Ciiiiichaaaaaaaj .... zobaczysz w swoim czasie.niespodzianka pisze:Ej, ej! Ciekawa jestem, co to za konspiracje tam powstały... ;]
eej nie o 20. tylko o 20.37.!!!!!!po-cichu pisze:Potem nagle okazało się, że jest już późno, a Lena jednak musi wracać o 20
no ale co? Fajnie było na lodach, fajnie??

Ogólnie rzecz biorąc to chciałbym jeszcze zakomunikować, że:
Kocham Was baby; uwielbiam sobie robić z Wami obciach w toaletach i na przystankach autobusowych i w tramwaju i wszędzie!!!

No i te pyszne lody na początku zimy ach...och..........
Last Christmas...na na na na ana ;*Ale zadymka

Ach i jeszcze chciałam zakomunikować Basi: Jak widać - dotarłam bezpiecznie do swej chałupki ... - Twój nieskończenie oddany głupek.
(dziś się boję wejść na gadu, bo znowu się skończy jak zwykle.... ahahaah w środku nocy

- Dangerous_Dominika
widze ze wypad do Manu się udał..
ja odwołałam wizyte u lekarza, bo padało.. powiedziałam ze nie pojade..
ale wyszło na to ze wkoncu poszłam po telefon..
niech zyją telefony z dotykowym wyswietlaczem!
jak się nie rozpier.. jeszcze dzisiaj to znaczy ze jest niezniszczalny!;)
hmm.. trochem siem bojem ;P
ja odwołałam wizyte u lekarza, bo padało.. powiedziałam ze nie pojade..
ale wyszło na to ze wkoncu poszłam po telefon..
niech zyją telefony z dotykowym wyswietlaczem!
jak się nie rozpier.. jeszcze dzisiaj to znaczy ze jest niezniszczalny!;)
Maharet pisze:niespodzianka napisał:
Ej, ej! Ciekawa jestem, co to za konspiracje tam powstały... ;]
Ciiiiichaaaaaaaj .... zobaczysz w swoim czasie.
hmm.. trochem siem bojem ;P
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- justBeatIt
- Dangerous_Dominika
dobra widze ze łodzki temat stoi!
tak więc moze wypadało sobie cos przyblizyc na temat pewnego spotkania, które odbedzie się za 8 dni!
bo jak wiadomo( no bo chyba.. wiadomo?) za tydizen i jeden dzien odbywa się nocka Michaelowa z premierą TII w Bałtyku..
to mam takie pytanie kto idzie na 100% przypuszczalnie sadze ze te jedenascie osob ktore kupowały w pewny czwartek bilety.. ale czy jeszcze ktoś?
i takie pytanie.. bo sadze ze sie spotykamy i idzemy razem.. ale na Thrillerowy przemarsz też czy dopiero do kina?
i się jeszcze tak zastanwiam jak się ubrac?
tak więc moze wypadało sobie cos przyblizyc na temat pewnego spotkania, które odbedzie się za 8 dni!
bo jak wiadomo( no bo chyba.. wiadomo?) za tydizen i jeden dzien odbywa się nocka Michaelowa z premierą TII w Bałtyku..
to mam takie pytanie kto idzie na 100% przypuszczalnie sadze ze te jedenascie osob ktore kupowały w pewny czwartek bilety.. ale czy jeszcze ktoś?
i takie pytanie.. bo sadze ze sie spotykamy i idzemy razem.. ale na Thrillerowy przemarsz też czy dopiero do kina?
i się jeszcze tak zastanwiam jak się ubrac?

"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- niespodzianka