Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

dirty, łączę się z Tobą w bólu :)... będzie marnie jak nie oddam mamie kasy :)
od 16 będziemy w trasie do Bydgoszczy - proszę wyślij mi sms czy płytę dało radę kupić :)
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Muszka

Post autor: Muszka »

Z tą płytą to faktycznie moja wina, a tak własciwie, kogos, kto miał mi ją pozyczy. Bardzo Was przepraszam, za ten bezsensowny incydent, ale zrozumcie, ze to nie była moja wina. Macie pewnie do mnie zal, rozumiem Was... ale, poprostu... wyszło trochę beznadziejnie. Jutro Wam wszystko dokładnie opowiem, jak to było, zebyscie chociaz po cześci zrozumieli, ze to była jakas MASAKRA.

Do zobaczenia jutro!!!
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

ale się porobiło.. a wszystko wydawało się takie proste.. :surrender:

nie martwcie się, pieniądze na pewno dostaniecie ;-)

dziękuję japrosic
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
dirty_diana82

Post autor: dirty_diana82 »

Dobra. Spoko. Myślę, że już wszystko rozwiązane :happy: Kupiłam wczoraj płytę TII na Blue ray w media markt, ale kosztowała 109 zł. Dodatki to Winiety Thiller i Smooth Criminal (cokolwiek to znaczy), reportaż o tworzeniu Smooth Criminal, 2 dokumenty o powstaniu filmu, reportaże kostiumy, wspomnienia o Michaelu, casting, tancerze, wokaliści, maszyna taneczna - choreografia, galeria zdjęć. Jest Nas 15 osób na liście, więc wychodzi 7 zł z groszem, ale niech już będzie te 7 zł plus 12 zł za kino Weronice. Myślę, że już wszystko ok. Do zobaczenia dziewczyny po południu japrosic
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Wiecie co? Nie mam głowy do pisania nenene

Ale cieszę się że udało nam się stanąć na wysokości zadania i mogliśmy się spotkać w tym kinie.dirty_diana82 dziękujemy za załatwienie filmu i mamy nadzieję że nasze rozliczenia poseansowe nie przyprawiły Cię o ból głowy.No ale na całe szczęscie powróciła do nas nasza zbłąkana owieczka onlyKate i wyciągnęła nas z tej sytuacji.
Weroniko gratuluję podjęcia się tej hard-sytuacji i zorgnizowania tego kina.Jesteś naszym guru od organizcji ;-)

Pozdrawiam wszystkich obecnych na seansie i tych którzy z nami być nie mogli-mam nadzieję że niedługo to powtórzymy.A teraz idę odsypiać Bydgoszcz! HEJ!
Obrazek

Post autor: hubertous »

Przepraszam najmocniej, iż nie przybyłem dzisiaj do kina, nie zapłaciłem i w ogóle... Prawda jest taka, że zapomniałem kompletnie o tym seansie. Moja wina :-/ Mam nadzieję, że było fajnie i że kiedyś będę miał okazję wspólnie z Wami obejrzeć MJ-a na dużym ekranie ;-) Pozdro!
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

bez przesady, że wyciągnęła. zrobiło się małe zamieszanie i po chwili wszyscy sami do tego doszli.
swoją drogą.. biedna była ta pani w okienku. ;]

i dzię-ku-je-my Weroniko za organizację. podejrzewam, że gdybyś się tym nie zajęła,
do kina wybralibyśmy się co najwyżej gdyby znów samo multikino nam coś zorganizowało.

PS Jeanny! następnym razem masz być wyspana, "dzisiejsza" i nie klekająca! no. :-P
Obrazek
weronika_poznan

cześć wszystkim imprezowiczom i kinomanom!

z Bydgoszczy wróciliśmy po 5 rano, kiedy kładłam się "spać" świtało i śpiewały ptaki. nie udało mi się jednak zasnąć - za dużo wrażeń, za dużo coca coli, za bardzo cudze auto do prowadzenia :). na tańce dotarłam ale momentami przegrywałam z siłą grawitacji, coraz bliższa była mi podłoga :P. Dziękuję wszystkim danstimowcom za zajebisty pociąg do Say Say Say!!! :smiech:

dzięki również za super seans TII! DirtyDiana, Jeanny, Muszka - dzięki za pomoc i podjęte inicjatywy! !Film oczywiście WOW, fajnie, że na dużym ekranie i przede wszystkim - z WAMI!!! Co do rozliczeń - dziękuję wszystkim przytomnym umysłom za pomoc :)! Ja zaczynam rozumieć dopiero wtedy jak sobie narysuję :P Mój mózg ze zmęczenia zmniejszył się do rozmiarów orzeszka, zupełnie nie ogarniałam tych wirujących liczb, dobrze, że było nas tak wielu :). Czułam jak podnosi się adrenalina i gęstnieje powietrze, ale - to się zdarza, wiemy jak to robić w przyszłości - bo ja np. chciałabym zobaczyć te dodatki! 10 i 17 kwiecień to soboty, na które moglibyśmy zamówić sobie salę jeszcze na filipińskiej na śródce, kino się przenosi. Potem tę płytę można sprzedać albo ją po prostu mieć - może będziemy chcieli jeszcze kiedyś to obejrzeć w kinie? Co myślicie?

wczoraj żartowałam - chętnie ogarnę tez następne spotkanie kinowe :) Co Wy na to? Ma iść lista? Ja zamówię salę, Only Kate zorganizujesz kapelusz do zebrania kasy :D?
Dzięki wszystkim za miłe słowa, sami widzieliście po ilości postów, że czasem było różnie :). Muszka - nikt nie ma wątpliwości, że zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy, żeby tę płytę pożyczyć, wyluzuj, wszystko jest ok. Hubert - ...!

Jeanny100 - KLE KLE KLE :smiech: :smiech: :smiech:
Primum non nocere.
weronika_poznan

jeszcze taka rzecz - najbardziej zajebiste momenty w Budgoszczy:

0. ZAJEBISTY humor Jeanny100 (sobotni tancerze sami widzieli)

1. podróż do Bydgoszczy (wielkie emocje i komentowanie piosenek puszczanych z telefonu, oskar za komentarze)
2. KEBAB! (długie namiętne jedzenie buły z mięsem, wszystko w jakieś gorączce przedimprezowej)
3. "if you don't love me" - rock and roll z Natalią (szał, pogo i rzucanie włosami - żadnej kontroli)
4. "ghost" - nauka stawania się muzyką (sory wszystkich za ten widok:p )
5. HEAL THE WORLD i nasze mniejsze, wzruszające kółko (inne kółka koncentrowały się na sobie lub osobie organizatora i jego... lepszej połowy...)
5. kilkadziesiąt innych piosenek, dzięki którym wszystko mnie dziś boli
6. say say say i dwuosobowy pociąg przez salę - czyli pełen obciach, który uwielbiam popełniać, bo życie jest zbyt krótkie, żeby przeżyć je na serio HEJ!!! :smiech:
7. tanie drinki o nazwach piosenek MJ (no ja niestety tylko z opowieści znam) i tani tonic - przy moim niespodziewanym pragnieniu tamtego wieczoru - nie zbankrutowałam
8. pod koniec - pół parkietu tylko do naszej dyspozycji
9. STREETWALKER baby, Natalia (ostatnia, zamówiona przez nas piosenka i oczywiście pełen taneczny szał z natalią)
10. najważniejsze - cała nasza superancka grupa, której cały świat może pozazdrościć!!! Super, że udało nam się być tam wszyscy! Super, że tańczyliśmy drilla, thrillera! kopary bydgoskie poopadały do ziemi heheheh! nenene

DZIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKI WAM WSZYSTKIM POZNANIAKOM!!!!!!!!!
I LOVE YOU!!!!

DZIĘKI JEANNY ZA OGARNIĘCIE TEGO WYJAZDU!!!!
Ostatnio zmieniony pn, 29 mar 2010, 0:09 przez weronika_poznan, łącznie zmieniany 1 raz.
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Iskierka

Post autor: Iskierka »

Co tu dużo pisać, wczoraj był super ;)) i również z chęcią obejrzałabym jeszcze te wszystkie dodatki :happy: a co do soboty to proponuje wcześniejszy termin na 10.04

I w ogóle Weroniko to jesteś zajebistym organizatorem :dance:
Awatar użytkownika
Muszka

Post autor: Muszka »

Weroniko, jeszcze raz BIG THX.
JAK NAJWCZESNIEJ ;D dodatki czekają ^^
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
weronika_poznan

dzięki :) dla Was wszystko :)

ok, no to zacznijmy listę:
KINO MALTA, 10 Kwiecień 2010, oglądamy dodatki:

1. Weronika
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
natpoznan

Post autor: natpoznan »

weronika_poznan pisze: DZIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKI WAM WSZYSTKIM POZNANIAKOM!!!!!!!!!
I LOVE YOU!!!!

DZIĘKI JEANNY ZA OGARNIĘCIE TEGO WYJAZDU!!!!

Podpisuję się! Dziękuję Wam wszystkim, bo właśnie z Wami i dzięki Wam tak świetnie się bawiłam. Było super i mam nadzieję, że na następną taką imprezę pojedziemy w jeszcze większym składzie!

Wera, dzięki za wspólne tańce - "opętało" nas i to było boskie! W drugiej połowie imprezy faktycznie parkiet opustoszał i miałyśmy sporo miejsca na wyrażanie tańcem naszych emocji. Ja chcę więcej! Częściej! Bardziej! Aaaa! A co do motywów przewodnich wyjazdu - do listy dołączyłabym "z łaski swojej", "wejdę sześć razy" i - oczywiście - "have you seen my childhooooooood?" :D

Jeszcze raz dziękuję i ściskam Was wszystkich!
streetwalking_baby_nat ;)
Monika75

Post autor: Monika75 »

..... o kurcze widze że dużo straciłam....można gdzies zobaczyc jak było w Bydgoszczy??? szkoda że w Poznaniu nie ma tego tupu imprez....
Awatar użytkownika
dirty_diana82

Post autor: dirty_diana82 »

Tez dziekuję Wam dziewczyny za sobotę i jeszcze raz sorki za to zamieszanie z kasą!!! Zakręciłam się na maksa. Na szczęście wszystko się wyjaśniło i prawidłowo zakończyło :happy:
ODPOWIEDZ