SLASH* Guns N' Roses *Velvet Revolver

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
DirtyDiana94

Post autor: DirtyDiana94 »

cocainegirl pisze:Jezu.. Z tym pogo to nie chodziło o skakanie i tym podobne, tylko o to, żeby nie było jak kiedyś na koncertach, że ludzie za bardzo szaleli, popychali się i tym podobne, na jednym koncercie, jeszcze w starym składzie parę osób zginęło. Słyszałam od koleżanki, która była na koncercie, że Axl był w dobrej formie, widziałam filmiki, było okej. Tylko, że w tabloidach muszą coś podkolorować, coś dodać. Medialna papka, czego się spodziewacie.
ja tam nie słyszałam, żeby ktoś zginął na koncercie, jedyne co mi kiedyś zginęło to but i wracałam w jednym :wariat:
Ja myślę, że chodziło tu o w miarę bezpieczną zabawę, żeby nikomu nie stała się krzywda, bo o to nie trudno przy takim tłumie. Niestety to dużo nie da tak długo jak ludzie mogą wchodzić na teren imprezy z czym tylko chcą, bo nikt tego porządnie nie sprawdzi
Obrazek

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Awatar użytkownika
Silent

Post autor: Silent »

W 1988 roku w czasie festiwalu "Monster of rock" w Donington, podczas koncertu Guns N' Roses dwóch młodych mężczyzn w wieku 18 i 20 lat zostało zadeptanych na śmierć, pewnie o to Ci chodziło cocainegirl, bo był i jest to jedyny taki przypadek w ich karierze. Tyle, że w tym przypadku do tragedii przyczyniły się fatalne warunki pogodowe, o ile dobrze pamiętam.
Obrazek
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

No o to mi chodziło, ale do tego no pogo, dlatego zdeptany, szalone pogo. Im chodziło w Rybniku o bezpieczną zabawę. Po tym wypadku Gunsi byli ostrożniejsi, bo nie chcieli "powtórki z rozrywki", więc wiecie.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
Silent

Wydaje mi się, że chodziło o to, że organizatorzy chcieli się po prostu oficjalnie zabezpieczyć, w razie jakiegoś wypadku i ewentualnych pretensji, które mogłyby iść w ich stronę. W praktyce ten zakaz nie miał absolutnie żadnego zastosowania. No bo i po co? To jest koncert rock'n'rollowy, nie filharmonia. Wiadomo, nikt nie chce dostać z łokcia w twarz od jakiegoś pijanego typa, ale takich rzeczy trudno jest uniknąć. Nie wyobrażam sobie nawet w jaki sposób mieliby egzekwować ten zakaz. Zresztą widzę, że fragment regulaminu tej imprezy wzbudził więcej emocji niż sam koncert ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

12 grudnia o godzinie 20:00 zapraszamy do Multikina na koncert Guns N Roses LIVE @ London O2 – koncert został zarejestrowany 31 maja tego roku. Koncert jest częścią trasy “Up Close and Personal” - czas trwania: 140 minut.

Poniżej pełna lista kin, w których odbędzie się wydarzenie Guns N Roses LIVE @ London O2:
12 grudnia 2012, godz. 20:00

Multikino Bydgoszcz
Multikino Elblag
Multikino Gdansk
Multikino Koszalin
Multikino Krakow
Multikino Lodz
Multikino Poznan Malta
Multikino Rumia
Multikino Rzeszow
Multikino Słupsk
Multikino Szczecin
Multikino Ursynow
Multikino Wloclawek
Multikino Poznań 51
Multikino Wroclaw Arkady
Multikino Zabrze
Multikino Zlote Tarasy
Multikino Wrocław Pasaż

Bilety w cenie 20 pln do nabycia w kasach biletowych oraz online.

http://multikino.pl/pl/wydarzenia/music ... london-o2/

Fajnie, że Multikino organizuje taką akcje z koncertami. Co do Gunsów i tego koncertu, po Rybniku mogę powiedzieć, że na Axla miło popatrzeć i nawet można posłuchać, w mojej ocenie śpiewa lepiej niż kilka lat temu, ale nie umywa się to do jego wokalu z lat 80/90. Niestety brakuje w tym Guns N'Roses, raczej mamy do czynienia z Axlem i spółką.
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Slash w Polsce!!!:D :dance:

Management Slasha ogłosił właśnie daty koncertów zaplanowanych na początek przyszłego roku. Wśród nich znajdziemy tak mocno wyczekiwaną przez nas Polskę! Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators zagrają w katowickim Spodku już 13 lutego 2013! Niżej znajdziecie kilka najważniejszych informacji:

Otwarcie bram: 13.02.2013, godz. 18.30
Początek koncertu: 13.02.2013, godz. 20:00

Ceny biletów w przedsprzedaży / w dniu koncertu:
Loża - 380/ 400 zł
Sektory H, J – 270/ 285 zł
Sektory czerwone – 180/ 195 zł
Sektory niebieskie – 150/ 165 zł
Płyta – 170/ 185 zł

Bilety w sprzedaży od środy (28 listopada)

http://www.mmsilesia.pl/433037/2012/11/ ... ry=kultura
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Slash w Polsce!!!:D :dance:

Management Slasha ogłosił właśnie daty koncertów zaplanowanych na początek przyszłego roku. Wśród nich znajdziemy tak mocno wyczekiwaną przez nas Polskę! Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators zagrają w katowickim Spodku już 13 lutego 2013! Niżej znajdziecie kilka najważniejszych informacji:

Otwarcie bram: 13.02.2013, godz. 18.30
Początek koncertu: 13.02.2013, godz. 20:00

Ceny biletów w przedsprzedaży / w dniu koncertu:
Loża - 380/ 400 zł
Sektory H, J – 270/ 285 zł
Sektory czerwone – 180/ 195 zł
Sektory niebieskie – 150/ 165 zł
Płyta – 170/ 185 zł

Bilety w sprzedaży od środy (28 listopada)

http://www.mmsilesia.pl/433037/2012/11/ ... ry=kultura
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

ehhh.Myślałem ,że się załapie na Kudłatego ale neistety...Brak kasy...Stuniówka itd.Szkoda,że tak już się sprzedały.Jest jeszcze ziarenko nadziei
Awatar użytkownika
Silent

Ja akurat mam bilet na płytę, ale podobno jest jeszcze kilka na trybuny
Obrazek
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Ja też chciałbym bilet na płytę.Inne mnie średnio mnie interesują
Awatar użytkownika
Silent

to może Allegro? Wiem, na razie cwaniaczki żądają po trzy stówki za bilet, ale im bliżej koncertu tym będą tańsze, było by miło zakręcić się koło kogoś, bo jadę sama
Obrazek
ODPOWIEDZ