Co dobrego leci w TV?
Wydanie specjalne Szansy na sukces, poświęcone przypomnieniu utworów wielkich osobowości estrady: Ryszarda Riedla, Jacka Skubikowskiego, Jacka Kaczmarskiego, Mirosława Breguły, Haliny Wyrodek, Bogdana Łyszkiewicza oraz Macieja Próchnickiego perkusisty zespołu Golden Life. Ich przeboje zaśpiewają laureaci "Szansy na sukces". W gronie jurorów znajdą się osoby bliskie tym, którym poświęcono program: Przemysław Gintrowski, Adam Wolski, Jan Borysewicz, Henryk Czich i (wg zeznań naocznego świadka reklamy) podobno Beno Otręba.
niedziela 02.11.2008 godzina 15:05 TVP2
Czas wspomnień.
niedziela 02.11.2008 godzina 15:05 TVP2
Czas wspomnień.

W sobote będzie leciał "Pan samotny" na CINEMAX o 20.00.
Młody Amerykanin przyjeżdża do Paryża,gdzie pracuje jako naśladowca Michaela Jacksona.Podczas jednego z występów ,w domu opieki poznaje Marilyn Monroe.Dziewczyna sprawia, że nie czuje się już tak wyobcowany i samotny.Marylin namawia chłopaka, by wyjechał z nią do jej rodzinnej Szkocji.Miejsce okazuje się bajkowe.
Młody Amerykanin przyjeżdża do Paryża,gdzie pracuje jako naśladowca Michaela Jacksona.Podczas jednego z występów ,w domu opieki poznaje Marilyn Monroe.Dziewczyna sprawia, że nie czuje się już tak wyobcowany i samotny.Marylin namawia chłopaka, by wyjechał z nią do jej rodzinnej Szkocji.Miejsce okazuje się bajkowe.
Widzisz ... życie to ja i ty .
Jutro pozycja obowiązkowa dla wszystkich fanów Pink Floyd.
Oto kanał TCM (to ten kanał, który po 21-szej zastępuje Cartoon Network) dostępny na wszelakich platformach cyfrowych wyemituje Ścianę. Film, który ilustruje kultowy album z 1979 roku The Wall. W roli Pinka sam Bob Geldof, ten z mojego avatara.
Emisja 1 - 19:00
Emisja 2 - 23:45
Napisałbym coś o samej płycie ale mi się nie chce. Ostatnio słuchałem na okrągło.
My gdzieś chyba mieliśmy temat o Floydach...
Oto kanał TCM (to ten kanał, który po 21-szej zastępuje Cartoon Network) dostępny na wszelakich platformach cyfrowych wyemituje Ścianę. Film, który ilustruje kultowy album z 1979 roku The Wall. W roli Pinka sam Bob Geldof, ten z mojego avatara.

Emisja 1 - 19:00
Emisja 2 - 23:45
Napisałbym coś o samej płycie ale mi się nie chce. Ostatnio słuchałem na okrągło.

My gdzieś chyba mieliśmy temat o Floydach...
W poniedziałek 20 grudnia o 20.00 na Zone Europa film Chaplin
http://www.film.gildia.pl/filmy/chaplin
Polecam, bardzo dobry film biograficzny i świetna rola Roberta Downeya Jr.
http://www.film.gildia.pl/filmy/chaplin
Polecam, bardzo dobry film biograficzny i świetna rola Roberta Downeya Jr.
PAMIĘTNIKI WAMPIRÓW

WTOREK. 22:30 TVN
W Mystic Falls trwają przygotowania do uroczystości z okazji pojawienia się komety. Vicki przebywa w szpitalu. Stefan zamierza wykorzystać swoje zdolności, by wymazać jej wspomnienia dotyczące szczegółów napaści. Jego plany krzyżuje Matt...
SUPERMAN: POWRÓT

SOBOTA. 1.01 . 20:35 TVN
Superman powraca na Ziemię po trwającej sześć lat nieobecności. Siły zła nabrały w tym czasie ogromnej mocy, a okrutny Lex Luthor, który powrócił do Metropolis, jest jedną z najważniejszych osób w mieście. Dawni wrogowie Supermana z planety Krypton natychmiast podejmują kroki mające go unieszkodliwić. Bohater będzie musiał stoczyć najcięższą bitwę w swoim życiu. Na tym jednak jego kłopoty się nie kończą - opuścić go postanawia kobieta jego życia, urocza Lois Lane...

WTOREK. 22:30 TVN
W Mystic Falls trwają przygotowania do uroczystości z okazji pojawienia się komety. Vicki przebywa w szpitalu. Stefan zamierza wykorzystać swoje zdolności, by wymazać jej wspomnienia dotyczące szczegółów napaści. Jego plany krzyżuje Matt...
SUPERMAN: POWRÓT

SOBOTA. 1.01 . 20:35 TVN
Superman powraca na Ziemię po trwającej sześć lat nieobecności. Siły zła nabrały w tym czasie ogromnej mocy, a okrutny Lex Luthor, który powrócił do Metropolis, jest jedną z najważniejszych osób w mieście. Dawni wrogowie Supermana z planety Krypton natychmiast podejmują kroki mające go unieszkodliwić. Bohater będzie musiał stoczyć najcięższą bitwę w swoim życiu. Na tym jednak jego kłopoty się nie kończą - opuścić go postanawia kobieta jego życia, urocza Lois Lane...