Warszawa zaprasza na lokalne zloty

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

No w sumie Archi masz całkowitą racje ... to skoro MJwodzu się tym zajął to poprostu niech żuci/rzuci hasło i koniec . [kropeczka]
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Archi pisze:Ja wciąż liczę na spotkanie po empiku tak jak to miało miejsce na w czasie wakacji. Spotkała się spora ekipa i siedzieliśmy razem jakieś 6h. Było bardzo miło.
Nie wiem jak reszta - ale spotkanie po prostu w Empiku o szesnastej (albo nieco wcześniej, jak ktoś uważa to za słuszne) na pierwszym piętrze jest chyba najlepszym rozwiązaniem. Przynajmniej ja jakoś tam nie widzę sensu spotykać się przed Makiem, bo to tuż obok. ;) Od Dworca Centralnego albo Śródmieście to parę minut drogi, Empik znajduje się między stacjami metra Centrum i Świętokrzyska, a jak ktoś się zgubi - zawsze może zapytać kogoś o drogę.

Wprawdzie osiem godzin po spotkaniu mam jednak pociąg do Zakopanego, ale... coś mam wrażenie że się mimo to pojawię. Fajnie się będzie spotkać, tak jak w lipcu. :)
MJwodzuMJ

Post autor: MJwodzuMJ »

Pank pisze:...spotkanie [...] w Empiku o szesnastej [...] na pierwszym piętrze jest chyba najlepszym rozwiązaniem
A więc OK.
Ustalone, że każdy, kto ma życzenie spotkać się z forumowiczami na sobotniej imprezie w EMPiKu, ma szukać Archiego lub Panka (rozumiem, że Wasze zdjęcia są w dziale wspominanym przez Archiego, aczkolwiek na razie nie chcę mi się przeglądać tych kilkunastu stronek ;-)).

PS. Coś jednak nadal mam wrażenie, że będzie tam sporo osób i możemy się nie odnaleźć (szczególnie Ci z nas, którzy wcześniej na żadnym zlocie nie byli - patrz np. 'ja'). A to z dwóch przyczyn:
- z moich obserwacji wynika, że w sobotę będzie wielu nie-fanów, zafascynowanych promocją, która od jakiegoś czasu trwa w Esce;
- patrzeć na zdjęcie a potem starać się rozpoznać tę osobę w realu to nie takie proste ("Ech, przepraszam, mógłybyś się odwrócić? Z tyłu przypominasz mi... Eeee, nieważne, przepraszam.").
A więc może któryś z was założyłby jakiś charakterystyczny ciuch, tak żeby nikt nie miał wątpliwości? (No dobra, może przesadziłem... nenene )
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Polecam zrobić transparent:

MJPOLISHTEAM

;-)

O/t

ps.zapodacie fotki mam nadzieję od razu jak wrócicie?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

Pank pisze:
Archi pisze:Ja wciąż liczę na spotkanie po empiku tak jak to miało miejsce na w czasie wakacji. Spotkała się spora ekipa i siedzieliśmy razem jakieś 6h. Było bardzo miło.
Nie wiem jak reszta - ale spotkanie po prostu w Empiku o szesnastej (albo nieco wcześniej, jak ktoś uważa to za słuszne) na pierwszym piętrze jest chyba najlepszym rozwiązaniem. Przynajmniej ja jakoś tam nie widzę sensu spotykać się przed Makiem, bo to tuż obok. ;) Od Dworca Centralnego albo Śródmieście to parę minut drogi, Empik znajduje się między stacjami metra Centrum i Świętokrzyska, a jak ktoś się zgubi - zawsze może zapytać kogoś o drogę.

Wprawdzie osiem godzin po spotkaniu mam jednak pociąg do Zakopanego, ale... coś mam wrażenie że się mimo to pojawię. Fajnie się będzie spotkać, tak jak w lipcu. :)
No fajnie będzie fajnie . Mam nadzieje że sporo osób z forum bedzie :D a tak na marginesie piosenkę musisz odśpiewać i może iTuch'a wygrasz :) A zresztą czy to takie ważne kto jest z forum a kto nie ??? Sądze ze i tak się poznamy z MJ rzeczami większość pewnei będzie ..... ja już coś tam znajdę . :) Oby nas tylko spora grupa była co by ludzie w galerii zobaczyli jakich fanów ma Król . Ale to tylko takie moje małe marzenie ....... potęga w Nas i Jego muzyce ... i to udowodnimy ...... w sobote !!!!

Maro nie bój się damy foty !!!
Ja od razu jak wrócę do domu . Więc się nei martw , a tak w ogóle to szykuj się na sierpień .... a nie w tej swojej Szkocji siedzisz nenene
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Archi pisze:A ja chcę zaznaczyć, że nie potrzebna jest tu demokracja tylko konkretnie rzucone hasło przez kogoś ważnego(pank, M.Dż, majkel....) że ma być tak i koniec.
Tak, jak już pisałam, ja będe na pewno.
Ale ani czasu, ani miejsca nie jestem w stanie przewidzieć, bo nie chcę wrzucać się w jakieś ramy czasowe- wolę wolność ;-)
Do MJwodzuMJ, uwierz mi na słowo- fani Michael'a bez problemu odnajdą siebie nawzajem w tłumie- tak jest zawsze.
A po czym się poznają?
To już sam zobaczysz ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Empik, pierwsze piętro

Czy zatem tak wyglądają ustalenia? Naprawdę nie mam pojęcia jak rozpoznać fanów z forum MJPT na imprezie organizowanej dla fanów MJa, więc mam nadzieję, że się znajdziemy;)

A dla ludzi spoza Warszawy i okolic - Empik na Marszałkowskiej znajduje się w bardzo dużej i bardzo znanej galerii, przy bardzo dużej i bardzo znanej ulicy, więc doprowadzi was tam każdy napotkany przechodzień
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Speed Demon pisze:Empik, pierwsze piętro

Czy zatem tak wyglądają ustalenia? Naprawdę nie mam pojęcia jak rozpoznać fanów z forum MJPT na imprezie organizowanej dla fanów MJa, więc mam nadzieję, że się znajdziemy;)
Wszystkich na pewno nie uda Ci się zlokalizować, ale pewnie jak znajdziesz kilku, to reszta będzie stała obok ;-)
Z doświadczenia, powiem, że fani Michael'a mają tendencję do:
- noszenia białych skarpetek
- noszenia kapeluszy
- darcia się wniebogłosy "King of PoP"
- okrzyków w stylu "Aow!", "Yeah!", "Hee! Hee!" i tym podobne.
Speed Demon GWARANTUJĘ, że znajdziesz w tym tłumie niejednego fana ;-)

BTW- wpadłam wczoraj przypadkiem do Empik'u- wszystko gotowe na nadejście tancerzy, podłoże do tańczenia wydaje się być dość przyzwoite ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
MJwodzuMJ

Post autor: MJwodzuMJ »

M.Dż.* pisze:Speed Demon GWARANTUJĘ, że znajdziesz w tym tłumie niejednego fana
Teraz pozostaje tylko pytanie czy będzie to fan z forum...
Na imprezie organizowanej dla fanów będą sami fani ale jak rozpoznać fana z forum dla fanów.
Pogubiłem się z tym wszystkim...
Jedno jest pewne: sądze, że rozpoznam M.Dż.* :-)
Nadal uważam, że najlepiej, byłoby się zorganizować (ale to tylko takie moje skromne zdanie).
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

No co ty nie bój sie wszyscy sie poznamy a jak chcesz kogoś z forum poznać to po prostu pytaj ludzi i tyle :P
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Oook, problemu nie ma już. :)
Ostatnio zmieniony sob, 09 lut 2008, 10:56 przez jolene_, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

A mnie niestety jednak nie będzie. Bardzo chciałam jechać, ale w ostatniej chwili wynikło coś, co nie jest zależne ode mnie. Trudno. Życzę Wam miłej zabawy, nie zapomnijcie napisać jak było. (;

.
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Było Super. Sory, że do was z Marysią nei podeszłam, ale co miałam podejść i powiedzieć:
OH, Hej !
Nie widziałam was jeszcze, ale was poznałam ...

Trochę mi głupio było ;/
A tak to było super, nie moge się rozpisywać, ponieważ zaraz idę sie pakować.
Kasiu byłaś zajedwabista ... I Gratulujemy iTouch'a.
A przy okazjii spotkałam naszego wychowawcę z klasy ;-)
Teraz będe go męczyć. nenene
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Kasiu, gratulacje !

No więc, chciałam Ci pogratulować iTouch'a ... Byłaś niesamowita, i wszyscy Ci dopingowali [ zresztą ja też, aż chrypki dostałam]
Jeszcze raz gratulacje ! :dance:
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Kasia M.Dź.* wygrała iPoda??

:happy:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
ODPOWIEDZ