Ja mam nadzieję że zlot się odbędzie Ja mam już w połowie zorganizowany pobyt w Łodzi jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to zjawię się na 4 dni.Kinia zrobiła kawał naprawdę dobrej roboty,mam już na oku rezerwację na super hotel więc teraz czekam już tylko na oficjalne potwierdzenie tego czy zlot się odbędzie
Jeanny100 pisze:Ja mam nadzieję że zlot się odbędzie Ja mam już w połowie zorganizowany pobyt w Łodzi jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to zjawię się na 4 dni.Kinia zrobiła kawał naprawdę dobrej roboty,mam już na oku rezerwację na super hotel więc teraz czekam już tylko na oficjalne potwierdzenie tego czy zlot się odbędzie
witam mam pytanko: czy ktoś z okolic brzegu bądź wrocławia wybiera się na tą imprezę? bo ja zamierzam jechać ale z kimś to zawsze raźniej:)
pozdrawiam wszystkich:*
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Szczerze to znalazłam kilka propozycji z tego co KInia zamieściła w info zlotowym tzn.w tym całym linku o zlocie.Więc nie jest to hotel w dosłownym tego słowa znaczeniu ale jest to schronisko młodzieżowe.Dostałam od nich maila że mają tam usytuowane takzwane pokoje o standardzie hotelowym,widziałam zdjęcia i naprawdę wszystko jest fajnie pięknie.Nie pamiętam adresu ale spójrz w ten link tam jest tylko jedno schronisko.Masz do wyboru pokoje z łazienką i tv no i pokoje bez tych elementów.Ceny też nie są najgorsze w porównaniu ze standardowymi hotelami ceny są od 65 zł własnie za pokój z tv i łazienką ,cena spada w zależnosci od ilości osób np.pokój dwuosobowy bez łazienki i tv to koszt 45 zł za dobę.Podobne ceny mają akademiki ale tam pewnie trzeba brać spiwory i wogle więcej elementów a ja chcę brać jak najmniej.Widziałam też taki hotel"grosik"ale jak zobaczyłam zdjęcia to daj sobie spokój.Nie dosyć ze standard taki sobie to jeszcze na jakimś wygnajewie. .Nawet nie było sensu patrzeć w cennik bo na same taxi bym wydała nie wiadomo ile.No to chyba tyle.
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
KASIA pisze:Ja też bym pojechała na jakieś 4 dni, może są jeszcze jakieś taki osoby (?) to możnaby się zahotelować gdzieś razem Spadają koszty pokoju i zawsze raźniej
No, mnie na hotel stac, nie bedzie i tak pu cichu mam nadzieję, ze będę sie ugł przekimać tak jak 2 latat temu u jednej z MJówek, Busz wie o kogo chodzi. A jesli to nie wyjdzie, to wtedy będe myślał, co dalej...
Hehe, może ja też bym podołał schroniskowemu szeleństwu,
o ile nie będę wracał jak zawsze czyli pociągiem o 6:00 rano.
Przy okazji:
po 1)
Kto z Was jedzie samochodem do Łodzi z Warszawy?
i miałby 2 -3 miejsca wolne?
po 2)
Kto ma kontakt z Czarkiem - Czarodziej ?
oraz jest taki koleś o imieniu Jarek, z Warszawy - był z nami na manifestacji chyba tej powyrokowej.
Miałem do niego telefon ale już jest nie aktualny.