Siano za bilety...dobre pytanie
Są dwie opcje:opcja numer jeden polega na przybyciu na sobotni Dance_Team przy ulicy Bydgoskiej gdzie zajęcia się odbywają między godziną 11.30 a 13.30 a opcja numer dwa polega na zaproszeniu mnie na pifo w dowolnym miejscu w terminie do 21 marca włącznie i przekazaniu keszu.
Ponieważ to kino się zamyka musimy działać zdecydowanie-także jest to ostateczna moja koncepcja.
19 marca organizujemy spotkanie w AlMirage o godzinie 20.00
Tam omówimy wspólnie temat filmu ostatecznie,ilość osób.
P.S.Ewentualna nadwyżka z biletów gdyby zebrała się większa ilość uczestników zostanie przeznaczona na cele DANCE_TEAMU
Ostatnio zmieniony śr, 17 mar 2010, 16:23 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.
To jak ustalicie ile osób i czy wogóle wypali to Nasze wyjście w tym AlMirage to dajcie znać. Dostosuje się z tym sianem Dostarczę najpewniej w sobotę na to Wasze spotkanie . W takim razie do zobaczenia i czekam na info.
Moje zdanie na temat : Jeanny100
Na forum uważa się za bosa i mówi,że fajnie jest poznawać nowych ludzi-fanów. Pisze, że z przyjemnością przyjmie do grona (w tym widać,że uważa się za kogoś najważniejszego,kogoś kto zatwierdza czyjąś przynależność do grupy), a w rzeczywistości jest całkowicie inaczej. Jest niemiła, myśli tylko o sobie i oczekuje podporządkowania się jej innych osób. Na forum pisała do nas, że będzie jej bardzo miło, a kiedy się spotkałyśmy nie odezwała się do nas ani słowem i krzywo patrzyła na to jak inne dziewczyny nas zaakceptowały. Nie chcę siać zamieszania na forum, ale BAAARDZO nie lubię ludzi , którzy udają kogoś, kim nie są lub uważają się za kogoś kim nie są. To tyle.
Ja tak to odczuwam.
Ja jeżeli jeszcze mogę, z wielką chęcia dopisze się do listy ;D (nie wiem jeszcze, czy na 100% uda mi się przybyc, ale jutro bde wiedziała napewno) Co do kasy, to wpłace na Dance Teamie...
Oglądamy TII i dodatki z czarnej wersji, czy tylko TII?
Na godzinę 16.00?
Sorry, ze tyle pytan...
1. Dirty_diana82
2. osoba od Dirty_diana82
3. osoba od Dirty_diana82
4. Jeanny100
5. Iskierka
6. Agni
7. Annie_17
8. janet.em
9. MJ_Angel
10.hubertous