Wasze zdjęcia

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Madzia

Post autor: Madzia »

miałam nie wstawiać tych swoich marnych zdjęć ale jedno wstawię.. wiem , ze jest ohydne i w ogóle xD

Obrazek

Nie przestraszcie się mnie nenene glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

Czemu mamy się przestraszyć ? glupija Ty jesteś głupia xD :-)
Ładna dziewczyna jesteś co chcesz ? ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dama Kameliowa

Post autor: Dama Kameliowa »

A ja bym prosiła, abyście przestali z tą udawaną skromnością.
Bo to nawet śmieszne nie jest, ino denerwujące.
BettyBlue1982

Post autor: BettyBlue1982 »

Obrazek
do powiększenia ;)
"Możesz być, czymkolwiek chcesz
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny,
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą!"

I love you MJ :*...
missi

Post autor: missi »

Madzia, ja się nie przestraszyłam, wyglądasz prześlicznie :)
BettyBlue1982, Ty również :)

Dama Kameliowa pisze:A ja bym prosiła, abyście przestali z tą udawaną skromnością.

A ja myślę, że w wielu przypadkach (ale rzecz jasna nie jest to regułą) nie chodzi wcale o "udawaną skromność" - choć tak zazwyczaj jest to niestety odbierane. Dlaczego tak myślę? Bo mój wygląd na wszelkiego rodzaju fotach oceniam BARDZO krytycznie i wiem, że wiele osób ocenia własną "fotogeniczność" w taki sam sposób ;) Dlatego też jeżeli kiedyś zdecyduję się na zamieszczenie tutaj zdjęcia to bardzo prawdopodobne, iż nie powstrzymam się od komentarza w stylu "Tylko się nie przestraszcie" itp ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kacmurka

Post autor: Kacmurka »

Dziś podczas gorących rozmów na naszym czacie po zaatakowaniu forum przez bliżej nieokreślonych hackerów został poruszony temat zdjęć.Jestem tu prawie rok,jeszcze nie wynurzyłam się :) Robię to tu i teraz.
Wersja genetycznie zakręcona :)
Obrazek
Wersja prosta by fryzjer :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
dangerous_girl

Post autor: dangerous_girl »

missi pisze:
Dama Kameliowa pisze:A ja bym prosiła, abyście przestali z tą udawaną skromnością.

A ja myślę, że w wielu przypadkach (ale rzecz jasna nie jest to regułą) nie chodzi wcale o "udawaną skromność" - choć tak zazwyczaj jest to niestety odbierane. Dlaczego tak myślę? Bo mój wygląd na wszelkiego rodzaju fotach oceniam BARDZO krytycznie i wiem, że wiele osób ocenia własną "fotogeniczność" w taki sam sposób ;) Dlatego też jeżeli kiedyś zdecyduję się na zamieszczenie tutaj zdjęcia to bardzo prawdopodobne, iż nie powstrzymam się od komentarza w stylu "Tylko się nie przestraszcie" itp ;)
a ja się zgodzę z Damą Kameliową
Uważam że jeśli ktoś się sobie NAPRAWDĘ ALE TO NAPRAWDĘ nie podoba bo wie że nie jest urodziwy itd. to raczej swojego zdjęcia tu nie zamieści bo liczy się z tym że inne osoby pomyślą dokładnie to samo. Natomiast jeśli ktoś tu wkleja swoje zdjęcie to uważam że robi to dlatego iż mniej lub bardziej lubi swój wygląd i chce się nim podzielić z innymi ludźmi, dlatego kiedy jakaś urodziwa dziewczyna bądź ładny chłopak wstawiają tu swoje zdjęcie i dopisują komentarze w stylu "wiem że ohydne", "nie przestraszcie się mnie" choć dobrze wiedzą że tak nie jest jak również wiedzą że nikt tak nie skomentuje ich zdjęcia (nawet jeśli jednak by się z tym zgadzał to nie napiszę tego z czystej grzeczności, bynajmniej tak być powinno) to dla mnie ta przesadna skromność jest jak najbardziej sztuczna :wariat:

no ale dobra, nevermind..
macie tu moją facjatę (bo tak, bo uważam że nieźle tu wyszłam i nie będę na siłę zaprzeczać :-P)

Obrazek
BettyBlue1982

ja tam nie mam zadnego powodu do wstydu, bo to calkiem mile wygladac tak mlodo jak na 27 lat :happy:
Obrazek
teraz to moje wlosy siegaja do pasa glupija
mam chyba typowo slowianską urode, rodzina ze strony taty pochodzi z Niemiec a ze strony mamy z Litwy ;-)
dzięki za komplement Missi

missi

Post autor: missi »

BettyBlue1982, muszę przyznać, że w życiu nie dałabym Ci 27 lat! Gdy zobaczyłam Twoją poprzednią fotkę zupełnie nie zwróciłam uwagi na to, ile masz lat. Dobrze więc, że sama o tym wspomniałaś :D
BTW, słowiańska uroda jest jak najbardziej na plus :D Uwielbiam dłuuuugie, blond włosy - może dlatego, że sama mam takie? ;P Z tym że mój jasny blond nie jest niestety darem natury ;)

A Ty, dangerous_girl bardzo przypominasz mi moją koleżankę z liceum. W pierwszej chwili byłam nawet przekonana, że to ona ;)

P.S. a ja w dalszym ciągu trzymam się mojej wersji, że nie zawsze negatywne opisy dodane do własnej fotki są przejawem udawanej skromności ;P Za każdym razem długo się waham przed wstawieniem jakiejkolwiek fotki nawet na NK ;) Wiem, to głupie ale uważam, że jestem totalnie niefotogeniczna [żeby nie było - za "paszteta" się nie uważam ;) ;P ]. Może to po prostu jeden ze skutków ubocznych bycia perfekcjonistką? Chciałabym, aby wszystko było idealnie ale tak się niestety nie da, a skutek jest taki, że NIGDY nie jestem do końca zadowolona z efektów jakichkolwiek moich przedsięwzięć. Perfekcjonizm niesamowicie uprzykrza mi życie niemal na każdym kroku ;/ Ale nieważne - OBIECUJĘ, że koniec już z tym spamem ;P
Obrazek
Awatar użytkownika
Agnieszkaaaaa

Post autor: Agnieszkaaaaa »

Dzisiaj postanowiłam jeszcze raz wstawić zdjęcie :)
http://img11.imageshack.us/img11/6865/obraz123mp.jpg

http://img402.imageshack.us/img402/6776/obraz126k.jpg
Tu z moim nowym kubeczkiem (prezent od koleżanki :) Są na nim jeszcze życzenia ale zdjęcie ładniejsze :D) :)
BettyBlue1982

fajne masz włosy Agnieszkaa, to prawdziwy skręt czy trwała????
gdybym ja taką trwałą sobie strzeliła to zamiast pożądanego efektu wyszło by mi afro, bo kiedyś zrobiłam kilkanaście warkoczyków i normalnie fryz wystrzelony w kosmos a'la Diana Ross, tyle że jasny blond...
w ogóle miałam mnóstwo przygód z włosami choć na zdjęciu nie wyglądają one zbyt efektownie bo z lewej strony musiałam je zgolić na zabieg operacyjny :wariat:

Awatar użytkownika
Agnieszkaaaaa

Post autor: Agnieszkaaaaa »

Niestety nie mam naturalnego skrętu :( Po świętach pomyślałam że muszę coś w sobie zmienić i zdecydowałam się na trwałą :) Bardzo stresowałam się że coś nie wyjdzie itd ale nie było tak źle :) Znajomi i rodzina mówią że tak mi ładniej niż w prostych i ja też tak myślę :)
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

Agnieszkaaaaa pisze:Dzisiaj postanowiłam jeszcze raz wstawić zdjęcie :)
http://img11.imageshack.us/img11/6865/obraz123mp.jpg
No i ładnie :) Gdybyś jeszcze się uśmiechnęła na fotce, a nie tylko na emotce, to było by git :) Uśmiech :) Zaraz rozpromienieje twarz, bo poważną minę zrobiłaś :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Agnieszkaaaaa szczerze mówiąc to ktoś ci spieprzył tą trwałą(nie dość,że według mnie trwała sama w sobie jest obleśna to ta twoja,wybacz ale jest koszmarna).Masz 18 lat a te włosy postarzyły cię o conajmniej 1000 0_o Sorry za dobitną szczerość,ale trwałą zostaw lepiej starym ciotkom z warzywniaka,nie oszpecaj się więcej tą "fryzurą"
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

Streetwalker, mogłaś sobie to darować i zostawić dla siebie. Dziewczyna dała już fotkę i jakiś dzieciak się z niej głupio nabijał, a teraz ty jedziesz po jej włosach. Dziewczyna jest zadowolona, a ty to niszczysz. Jaki w tym cel, co?
Obrazek
ODPOWIEDZ