no to świetnie Basia.... :p
ja niczego nie wskórałam, widocznie dzwonię nie w porę. Jadę dziś sobie daleko, do Malty nie będę już dzwonić, bo nikt nie odbiera - sprawdźcie czy odtwarzają dvd w kinie:
Oblukałam co i jak na tej strone więc tam jest coś takiego jak seans na życzenie(przy którym notabene widnieje numer telefonu) i seans zamknięty.Ponad to jest informacja że seanse się odbywają jeżeli zostaną wykupione minimalnie dwa bilety.Czyli wynika z tego że szansa jest.
To kto zadzwoni???Ja nie mam gaduchy
Czy na dzien spotkania w kinie odwołalibysmy MJDT?
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
To jest naprawde genialny pomysł, gdyby udało się załatwić ten seans na życzenie to byłoby świetnie
Na stronie kina widnieje taka informacja:
"W Kinie Malta istnieje możliwość obejrzenia ulubionego filmu na dużym ekranie. Na życzenie Naszych Widzów staramy się sprowadzić każdy film w zamian za pokrycie opłaty ryczałtowej, w ramach której 10 osób wchodzi na seans gratis, a każda następna płaci 5 zł. Standardowym czasem przeznaczonym na seans na życzenie jest sobotnie przedpołudnie – projekcje odbywać się mogą także w innym dniu o uzgodnionej wcześniej godzinie."
Jeśli godzina i dzień (niekoniecznie) jest do dogadania to chyba nie ma potrzeby odwoływania MJDT..nie wiem jak wy, ale ja już nie wyobrażam sobie soboty bez naszych spotkań tanecznych!
janet.em pisze:nie wiem jak wy, ale ja już nie wyobrażam sobie soboty bez naszych spotkań tanecznych!
Janet.em oczywiscie, ze nie wyobrazam sb soboty bez MJDT ;D
Chcę poprostu wiedziec, czy ustawiac sobię sobote pod kino, pod MJDT czy pod kino i MJDT ;D
Ten pomysł z kinem jest naprawdę S.U.P.E.R. !!!
moglibysmy sie wtedy czesciej spotykac ogladajac np. Trasy koncertowe Michaela ^^
Fajnie by było, jakby ta idea wypaliła xD
People say I'm not okay
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
No to Fajowo xD
do ustalenia zostaje tylko termin...
Niech każdy napisze, kiedy komu odpowiada i jakos to skleimy xD
People say I'm not okay