Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
I hope you'll be there!Fly_Away pisze:Też bym się chętnie z Wami zobaczyła, więc jak się uda to będę na pewno:D

Ja Wielkiej Siostrze nic nie wiem:wariat:,ale przypominam sobie,że już jakiś czas temu ochrzczono mnie "Matką ślaskich MJówek" i nie pamiętam kto mnie takim mianem określił pierwszy.KASIA pisze: Erna a ja nie wiem, kto Cię tak co chwile awansuje Była Wielko Śląsko Siostra,a teraz już jest matka Podejrzliwy

To jest cholernie zabawne!

Czy to jakaś aluzja do mnie?KASIA pisze:Hm, stwierdzam, że mam stanowczo za mało tatusiów Wariat Buziak

No już pisałam,godzina 17. ;)KASIA pisze:No to chyba, 15.11 pod empikiem/ albertem (ul. P.Skargi). Tylko o której?
ewelfryz chyba,że Ci coś nie pasuje to możesz dojść później.
Możemy wymienić sie odpowiednimi danymi kontaktowymi jeśli chcesz i przyszłabym po Ciebie,gdziekolwiek będziesz.

Wszystkim pasuje 17?
A na co się nastawiamy?
Pogaduchy? Dicho? Pogaduchy + dicho?
Pzdr

- lukas_art_no1
Niestety nie :) ze względu na to iż jestem ponad 2200 kilometrów od Kartowic :)ewelfryz pisze:a ty wybirasz sie na to spotkanie dancing Michael Jackson
Ale chciał bym byc :) może w następnym rok,będę :) piszesz że byłaś na MJowisko,więc musiałaś mnie widzieć ,taki debil w Thriller kurtce :)
Lukas Ty mordo musimy się napić znów kiedyś i z Kopeć :)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Może faktycznie nie siostra, ale coś w ten deseń byłoErna Shorter pisze:Ja Wielkiej Siostrze nic nie wiem:wariat:,ale przypominam sobie,że już jakiś czas temu ochrzczono mnie "Matką ślaskich MJówek" i nie pamiętam kto mnie takim mianem określił pierwszy.

Eee, no nie bardzo :Erna Shorter pisze: Czy to jakaś aluzja do mnie?![]()

To do zobaczenia

“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
- Erna Shorter
Moja propozycja jest taka.Aga_88 pisze:I dicho pogaduchy i wszystko razem też :D dancing Michael Jackson
godz. 17 spotkanie przed Empikiem, stamtąd przejdziemy sie do dawno przez nas nie nawiedzanej Hipnozy,a gdzieś ok. 21 odwiedzimy pobliską imprezownię o nazwie Gugalander.

W soboty grają tam muzykę lat 70tych.
W ten weekend idę tam na małe party i obcykam co i jak,bo jeszcze się tam nie bawiłam.

I hope you like it.

Mam nadzieję,że będziesz.lukas_art_no1 pisze:jesli nie to melduje sie posłusznie ze sie zjawie i wypije pare piffffff w towarzystwie przemiłych osób :)

Nie martw się córciu, jako matka zawsze jestem wyposażona w telefon komórkowy,aby moje latorośle w razie problemów mogły sie ze mną skontaktować.KASIA pisze:Ja dołączę do Was nieco później. Mamo nie zapomnij telefonu, bo będę dzwonić z pytaniem o Wasze współrzędne geograficzne/ lokalizację Smile

ewelfryz wyślij mi wiadomość na priv. Dogadamy sie co i jak.ewelfryz pisze:i pasuje dopiero 20.pracuje.moze dalabym swoj numer i dalybyscie mi znac gdzie jestesci...ja oczywisci glosuje za najpierw pogaduchy a pozniej tance do rana

KWASNA pisze:Ja najprawdopodobniej bede :P
To do zobaczyska:p

Weźcie ze sobą dobry humor (to jest rozkaz

C'ya

- Erna Shorter
Ajjj Nati! Tak się cieszę!Natka pisze:Ja też postaram sie zjawic stęsknilo mi sie juz za Wami:hug:

Buszmenie kofffany.Buszmen pisze:może się uda się może zjawie może się może
Tak się cieszę się,że może się zjawisz się może.
Mam nadzieję,że z Gugalandem nie będzie problemów. Nie byłam tam jednak w weekend więc nie wiem jakie tam panują warunki i czy jest jakaś door selection.

mzs byłeś tam?
Pozdro