Napisałeś już to parę razy odpisując wcześniej na posty innych forumowiczów. Po co więc nadal bierzesz udział w tej dyskusji skoro od dawna uważasz ją za niedorzeczną? Z reguły jest tak, że jeśli ludzie uważają coś za niedorzeczne to nie biorą w tym udziału.
Tylko , że wszyscy inni forumowicze jak np.Żabka czy MJowitek są na tyle obiektywni , że rozumieją moje zdanie na tyle , że nie wytaczają tak cięzkich dział jak Ty.
Cytat:
gdyby nie potrafiła tańczyć to napewno dziś nie została by PIOSENKARKĄ.
Najbardziej niedorzeczne zdanie jakie w życiu przeczytałam.
Niedorzeczne bo go nie rozumiesz.
Przecierz Mandaryna nie umie śpiewać nie ??? A jakby na dodatek nie umiała tańczyć to co wtedy ??? Odpowiedz sobie sama.
Ja problemu nie mam. Problem mają ci, którzy mają zawężony horyzont i takich ludzi jak Mandaryna uważają za artystów.
Wybacz SUNrise ale ja nie krytykuje tego jaki Ty masz horyzont muzyczny i czego Ty słuchasz.Bardzo szanuje artystów jakich dażysz podziwem.Nie rozumiem Cie.Ty mnie wogóle nie nzasz a mówisz , że mam zawężony horyzont ??? A skąd Ty możesz wiedzieć jaki ja mam horyzont??? Znasz mnie lepiej niż ja siebie ???
Chyba jako jedyna forumowiczka tutaj nie rozumiesz , że moje uwielbienie do Mandaryny nie polega tylko na jej muzyce czy TALENCIE , o którym non stop dyskutujemy.
Ten kto tego nie poczuje to nie zrozumie taka jest prawda ...
Boję się tylko Boga i szaleńców, a nie Twojego zdania o Mandarynie
To czemu nie chcesz mnie zrozumieć??? Uważasz się za coś lepszego bo słuchasz MJ , Guns'n'Roses i innych kapel ??? A fani Mandaryny to kupa gówna z przewagą kupy nie ???
Dziękuję, za "zaproszenie" na jej "koncert", ale chyba nie skorzystam. Życie jest za krótkie aby marnować je na takie rzeczy. Btw... właśnie zajrzałam na listę koncertów na (cgm, emuzyka i kilku innych portalach), koncertów, które odbędą się w Polsce w najbliższym miesiącu, kogo ja tam widzę np. Nasty Habits, Quidam, Renata Przemyk, Sunrise, Harlem Gospel Choir i wielu, wielu innych, ale nigdzie nie ma najmniejszej wzmianki o Mandarynie. Widać nie tylko ja nie uznaję jej występów za koncerty.
No własnie.Nie skorzystasz więc co możesz wiedzieć o tym jakie są koncerty Mandaryny ???
A co do Twoich odwiedzin na
www.cgm.pl to jakbyś zechciała wiedzieć terminaż trasy Mandaryny zostanie opublikowany dopiero w sobote o północy kiedy to ruszy nowa odsłona jej oficjalnej strony
www.mandaryna.com .
No, to na pewno byłoby tak traumatyczne przeżycie, że długo nie mogłabym dojść do siebie.
Swoimi wypowiedziami udowadniasz , że drugi człowiek , który ma odmienne zdanie od Twojego jest dla Ciebie niczym i nikim.
Bardzo przykre.
No właśnie, nie jest w stanie, a to mówi samo za siebie.
NO WŁAŚNIE - NIE JEST W STANIE - TO MÓWI SAMO ZA SIEBIE.
A co to w ogóle znaczy ...Gdyby któregoś razu... niestety w jej przypadku jest to niemożliwe, chyba że po reinkarnacji. Z głosem i jego barwą człowiek się już rodzi, nie można tak po prostu pewnego dnia zacząć śpiewać głosem o rozpiętości 8 oktaw, jeśli do tej pory posiadało się np. tylko 3. Gdyby Twoja idolka potrafiła śpiewać tak jak na płycie, to zapewne by to robiła. Skoro tego nie robi, to oczywiste, że tego nie potrafi.
A skąd Ty możesz wiedzieć co w jej przypadku jest możliwe a co nie???
Jakbyś się chodz troche wsłuchała w jej spiew na żywo to byś zauważyła , że barwe głosu ma naturalną , swoją , taką jak zawsze i taką jak na płycie.A intonacja i chwycenie melodii to już druga sprawa ale nieważne , nie mówmy o tym bo przecierz Marta nie umie i tak śpiewać nie ???
Nie mam zamiaru dłużej pisać z Tobą z SUNrise.Traktowałem Cię jako bardzo poważaną osobę na tym forum i myslałem , że Jesteś na tyle wporządku , że zrozumiesz , co to są ludzkie uczucia.Myliłem się niestety.
Pozdrawiam.