Impreza w Multikinie w Złotych Tarasach + ew. after party

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

777 pisze:Zastanawiałem się czy może nie zorganizować jakieś imprezy w Wa-wie po zlocie w Łodzi w wiadomym klubie w jakiś czwartek?
:jachce:
Jestem ZA a nawet przeciw (te ceny!), chociaz z drugiej strony lokalizacja niezła. Więc po głębszych przemyśleniach ;-) przeboleję koszta.
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
roberto

Post autor: roberto »

777 pisze:Zastanawiałem się czy może nie zorganizować jakieś imprezy w Wa-wie po zlocie w Łodzi w wiadomym klubie w jakiś czwartek?
Erwin spotkanie będzie ,ale narazie przed zlotem . ustaliliśmy termin 14.08(najbliższy piątek) . Ustawiamy się w centrum i idziemy do jakieś knajpy żeby pogadać na luzie przy piwie . tu chodzi o integracje ludzi ,którzy będą na zlocie i tych którzy będą razem jechać pociągiem na zlot. więc mam nadzieję że będzie jak najwięcej ludzi . Jest już kilku chętnych więc nie będzie nudno . Dokładne miejsce spotkania i godzina w dużej mierze zależy od waszych sugesti. Może ktoś zna jakieś fajne miejsce w centrum gdzie można spędzić miły wieczór ,napić się piwa i porozmawiać.

Ps. Erwin bardzo liczęna ciebie, może wreście wypijemy jakiegoś :piwo: browara :piwo:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

na mnie możecie liczyć :piwo: ja bym proponował taki barek na powietrzu obok byłego marcpolu :knuje: swego czasu dość ciekawe libacje się tam rozkręcały :party:
Awatar użytkownika
Michael.

Post autor: Michael. »

Byłam w multikinie, tylko ludzie byli jacyś kiepscy. Nie wiem jak wy, ale ja byłam w sali pierwszej, i uderzyło mnie to, że ludzie przyszli tak pożreć popcorn, a nie popatrzeć na Michaela, albo pobawić się przy jego muzyce.
Obrazek
Love The Cure! :banan:
Awatar użytkownika
Nekro

ja tez byłem w 1 i jakoś impreza była spoko:D podczas teledysków to juz masakra:P tak na marginesie i co idzie ktoś w piątek?:P
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

Nekro pisze:ja tez byłem w 1 i jakoś impreza była spoko:D podczas teledysków to juz masakra:P tak na marginesie i co idzie ktoś w piątek?:P
Też byłam w sali nr 1 i widziałam że ludzie na teledyskach się ruszyli :)
Obrazek
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

roberto pisze:Erwin spotkanie będzie ,ale narazie przed zlotem . ustaliliśmy termin 14.08(najbliższy piątek) . Ustawiamy się w centrum i idziemy do jakieś knajpy żeby pogadać na luzie przy piwie . tu chodzi o integracje ludzi ,którzy będą na zlocie i tych którzy będą razem jechać pociągiem na zlot.
No spokojnościowo. Jestem ZA
To przy okazji moglibyśmy pogadać o tych czwartkach w Miragu.

To ustalamy Piątek 14.08.
Godzina .... ? Miejsce ..... ?
Proponuje - 19:00 tak aby nie za późno i nie za wcześnie
Miejsce - Multikino ZT? ;-) ewentualnie:
Nekro pisze:ja bym proponował taki barek na powietrzu obok byłego marcpolu
a gdzie to dokładnie jest?

Postaram się być i pomóc Wam w tej integracji. Mam nadzieję, że do tego czasu sam dowiem się czegoś więcej na temat MJowiska.
Obrazek
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

ojej... bardzo chętnie bym do Was dołączyła w pt, ale w czw wyjeżdżam i wracam w sob rano dopiero :(
btw, wybiera sie któs z was może na koncert madonny w sobotę?
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
Nekro

777 pisze:a gdzie to dokładnie jest?
hmm marcpol na centrum to jeden był nenene hmm to jak z patelni idziesz do pałacu mniej więcej jest taki barek :dance:
roberto

Ej witajcie ludzie . dobra widzę że będzie trochę osób w piątek no to bomba. tylko czemu ty Erwinnie przyjacielu mój zawsze ZT??? umówmy się ciut wcześniej 18:30 oki? i może umówmy sie np rotunda z tamtąd wszedzie blisko . i panowie jak się wszyscy spotkamy to ustalimy wtedy gdzie ok. ja znam dobrze te barki przy marcpolu :siesta: owszem niezle tam jest ,ale może jakaś knajpka no wiecie pod dachem ? ok ale to myslę ustalimy juz na spotkaniu w piątek heh. Erwin cieszę sie że cię zobacze chłopie bo już zaczynałem się martwić o ciebie ;-)

ghost_ola pisze:bardzo chętnie bym do Was dołączyła w pt, ale w czw
wyjeżdżam i wracam w sob rano dopiero :(
Olu no szkoda ,ale czy jest coś wazniejszego od spotkania z takimi fajnymi chłopakami jak my? a i mają być jeszcze łuuuki, Artur,Kasia i liczę na ludzi którzy będą jechać na zlot
Awatar użytkownika
Nekro

rotunda powiadasz... ale to dość spore rondko ;-) może spotkali byśmy się na patelni? łatwiej ogarnąć ludzi:)
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

roberto pisze:Olu no szkoda ,ale czy jest coś wazniejszego od spotkania z takimi fajnymi chłopakami jak my?
hehe :) niewiele :) ale na ten wyjazd już dawno się zapowiedziałam, wiec nie mogę się wycofać teraz.. chociaż przyznam szczerze, ze wolałabym z wami się spotkać :) jest jeszcze szansa, ze pogoda będzie beznadziejna, wtedy ucieknę z tych mazur w pt po południu i może jeszcze do was dołączę :)
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
roberto

Dobra więc konkretnie 14.08 Piątek 18:30 przed wejściem do Hard Rock Cafe(pod gitarą).Mam nadzieję że wam odpowiada. pozdro :mj:
Awatar użytkownika
Nekro

zatem postanowione:)
roberto

777 siemka Erwin. a w ten piątek 21.08możesz być o 18:30 tam gdzie zawsze (czyli pod gitarą) ? pozdro chłopie :mj:
ODPOWIEDZ