777 pisze:Zastanawiałem się czy może nie zorganizować jakieś imprezy w Wa-wie po zlocie w Łodzi w wiadomym klubie w jakiś czwartek?
Jestem ZA a nawet przeciw (te ceny!), chociaz z drugiej strony lokalizacja niezła. Więc po głębszych przemyśleniach przeboleję koszta.
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I... Unforgettable, that's what you are.
777 pisze:Zastanawiałem się czy może nie zorganizować jakieś imprezy w Wa-wie po zlocie w Łodzi w wiadomym klubie w jakiś czwartek?
Erwin spotkanie będzie ,ale narazie przed zlotem . ustaliliśmy termin 14.08(najbliższy piątek) . Ustawiamy się w centrum i idziemy do jakieś knajpy żeby pogadać na luzie przy piwie . tu chodzi o integracje ludzi ,którzy będą na zlocie i tych którzy będą razem jechać pociągiem na zlot. więc mam nadzieję że będzie jak najwięcej ludzi . Jest już kilku chętnych więc nie będzie nudno . Dokładne miejsce spotkania i godzina w dużej mierze zależy od waszych sugesti. Może ktoś zna jakieś fajne miejsce w centrum gdzie można spędzić miły wieczór ,napić się piwa i porozmawiać.
Ps. Erwin bardzo liczęna ciebie, może wreście wypijemy jakiegoś browara
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Byłam w multikinie, tylko ludzie byli jacyś kiepscy. Nie wiem jak wy, ale ja byłam w sali pierwszej, i uderzyło mnie to, że ludzie przyszli tak pożreć popcorn, a nie popatrzeć na Michaela, albo pobawić się przy jego muzyce.
roberto pisze:Erwin spotkanie będzie ,ale narazie przed zlotem . ustaliliśmy termin 14.08(najbliższy piątek) . Ustawiamy się w centrum i idziemy do jakieś knajpy żeby pogadać na luzie przy piwie . tu chodzi o integracje ludzi ,którzy będą na zlocie i tych którzy będą razem jechać pociągiem na zlot.
No spokojnościowo. Jestem ZA
To przy okazji moglibyśmy pogadać o tych czwartkach w Miragu.
To ustalamy Piątek 14.08.
Godzina .... ? Miejsce ..... ?
Proponuje - 19:00 tak aby nie za późno i nie za wcześnie
Miejsce - Multikino ZT? ewentualnie:
Nekro pisze:ja bym proponował taki barek na powietrzu obok byłego marcpolu
a gdzie to dokładnie jest?
Postaram się być i pomóc Wam w tej integracji. Mam nadzieję, że do tego czasu sam dowiem się czegoś więcej na temat MJowiska.
ojej... bardzo chętnie bym do Was dołączyła w pt, ale w czw wyjeżdżam i wracam w sob rano dopiero :(
btw, wybiera sie któs z was może na koncert madonny w sobotę?
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die http://mjtranslate.com
Ej witajcie ludzie . dobra widzę że będzie trochę osób w piątek no to bomba. tylko czemu ty Erwinnie przyjacielu mój zawsze ZT??? umówmy się ciut wcześniej 18:30 oki? i może umówmy sie np rotunda z tamtąd wszedzie blisko . i panowie jak się wszyscy spotkamy to ustalimy wtedy gdzie ok. ja znam dobrze te barki przy marcpolu owszem niezle tam jest ,ale może jakaś knajpka no wiecie pod dachem ? ok ale to myslę ustalimy juz na spotkaniu w piątek heh. Erwin cieszę sie że cię zobacze chłopie bo już zaczynałem się martwić o ciebie
ghost_ola pisze:bardzo chętnie bym do Was dołączyła w pt, ale w czw
wyjeżdżam i wracam w sob rano dopiero :(
Olu no szkoda ,ale czy jest coś wazniejszego od spotkania z takimi fajnymi chłopakami jak my? a i mają być jeszcze łuuuki, Artur,Kasia i liczę na ludzi którzy będą jechać na zlot
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
roberto pisze:Olu no szkoda ,ale czy jest coś wazniejszego od spotkania z takimi fajnymi chłopakami jak my?
hehe :) niewiele :) ale na ten wyjazd już dawno się zapowiedziałam, wiec nie mogę się wycofać teraz.. chociaż przyznam szczerze, ze wolałabym z wami się spotkać :) jest jeszcze szansa, ze pogoda będzie beznadziejna, wtedy ucieknę z tych mazur w pt po południu i może jeszcze do was dołączę :)
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die http://mjtranslate.com