Shara pisze:Widzę naprawdę świetne sygnaturki... :) Czy dałoby się zrobić dla mnie jakąś? Np. z "Black or white"? Fajnie by było, gdyby miała napis "It don't matter if you're black or white".
okussa jak znajdziesz tylko chwilkę, to chciałabym również coś z Twojego dzieła - są śliczne! ;) Jestem zainteresowana tylko bannerem.. coś za czasów Beat It, bądź późniejsze... Zdaję się na Twoje pomysły
U mnie może być jakiś ładny cytaty z piosenki Mike'a :) Albo z jakiejś innej :) Może.. 'Your sexy eyes never lie' ?:D Lubię ten fragm.. nie pamiętam z jakiej to piosenki i kogo, ale lubię :D Dzięki z góry:) Talent masz naprawdę:) W jakim programie pracujesz?
mnie może być jakiś ładny cytaty z piosenki Mike'a :) Albo z jakiejś innej :) Może.. 'Your sexy eyes never lie' ?:D Lubię ten fragm.. nie pamiętam z jakiej to piosenki i kogo, ale lubię :D Dzięki z góry:) Talent masz naprawdę:) W jakim programie pracujesz?
I ja i ja okussa ;) Jestem zainteresowana sygnaturką coś za czasów Beat It, Billie Jean... Zdaję się na Twoje pomysły
A napis: Michael Jackson ...forever
Na mojej sygnaturce może byc napis...
"Od zawsze... na zawsze"
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.