Spotkania fanów w Poznaniu
Jeżeli chodzi o mnie to w tych dniach jestem niestety w pracy.Niestety pracuję od rana do wieczora i w związku z tym nie dam rady.No chyba że pasuje Tobie bardzo późno np.godz,22.00 w sobotę.

Prawie komplet obecnych;

Wszystko pięknie ładnie tylko wybierać pub dłużej niż w nim gościć to lekka przesada

Hmmm...kto marudził to marudził nad wybraniem pubu tak????
No właśnie.
Super że udało nam się spotkać bo po stękach i jękach co niektórych osób nasze spotkanie uważam za sukces.
onlyKate moja droga-ale jaki pub wybralismy??-iście michaelowy
Już lepiej nie skomentuję tych trzech groszy-poczekam aż wypowiedzą sie ich własciciele sss....
Dziękuję za filmik-mam nadzieje że w pewnien słoneczny dzień odwarzę się go obejrzeć
Do kolegi Trinity-znalazłam zapalnika więc uważaj
I do wszystkich nieobecnych żałujcie,żałujcie i jeszcze raz żałujcie...
A dla Was kochani
i do następnego razu ....
No właśnie.
Super że udało nam się spotkać bo po stękach i jękach co niektórych osób nasze spotkanie uważam za sukces.
onlyKate moja droga-ale jaki pub wybralismy??-iście michaelowy

Już lepiej nie skomentuję tych trzech groszy-poczekam aż wypowiedzą sie ich własciciele sss....
Dziękuję za filmik-mam nadzieje że w pewnien słoneczny dzień odwarzę się go obejrzeć

Do kolegi Trinity-znalazłam zapalnika więc uważaj

I do wszystkich nieobecnych żałujcie,żałujcie i jeszcze raz żałujcie...
A dla Was kochani

Ale z tego co pamiętam to idziemy na fajkę wodną

NIe martwcie się o dowodziki-onlyKate kupi wam browarka sss....
Ale z tego co pamiętam to idziemy na fajkę wodną

29.11 już lepiej.
Ja również jestem za fają. Nasuwają się natomiast dwa problemy:
-byłam tam kilka razy ale nadal nie wiem jak dojść ;p
-często pojawiają się rezerwacje na te najlepsze miejsca, a tyły wyglądają dość nieciekawie. No ale da się przeżyć.
Mówię oczywiście o Al Mirage (ul. Nowowiejskiego)
..chyba, że znacie jakieś inne miejsca tego typu.

Tak ZigZaczku pamietam pamiętam.....Postanowiłam tym razem stanąć na wysokości zadania żeby nasze spotkanie nie polegało na trzygodzinnym szukaniu pubu i spędzaniu w nim 35 minut.
Podaję kilka namiarów na fajki wodne w naszym miescie:
-Nargila-narożnik ul.Koziej i Świętosławskiej-można dokonać rezerwacji,
-Sgisha-ul.Taczaka/wstęp tylko osoby pełnoletnie/
-prawdopodobnie dwa puby z fajką wodną przy ul.Wielkiej i Chwiałkowskiego-niestety nie znam nazw
Niestety nie mam żadnych informacji o Al MIrage przy Nowowiejskiego-przynajmniej nie ma informacji o fajce w tym klubie.
Zastanówcie się nad tymi propozycjami-gdyby było wiadomo ile nas będzie mogłabym zrobic rezerwację.Jest to weekend i są andrzejki więc w pubuch może być przeludnienie.Ale zostaje jeszcze jedna alternatywa że umówimy się o godzinie w miarę wczesniejszej niż ostatnio.
Podaję kilka namiarów na fajki wodne w naszym miescie:
-Nargila-narożnik ul.Koziej i Świętosławskiej-można dokonać rezerwacji,
-Sgisha-ul.Taczaka/wstęp tylko osoby pełnoletnie/
-prawdopodobnie dwa puby z fajką wodną przy ul.Wielkiej i Chwiałkowskiego-niestety nie znam nazw

Niestety nie mam żadnych informacji o Al MIrage przy Nowowiejskiego-przynajmniej nie ma informacji o fajce w tym klubie.
Zastanówcie się nad tymi propozycjami-gdyby było wiadomo ile nas będzie mogłabym zrobic rezerwację.Jest to weekend i są andrzejki więc w pubuch może być przeludnienie.Ale zostaje jeszcze jedna alternatywa że umówimy się o godzinie w miarę wczesniejszej niż ostatnio.

proszę się nie śmiać. ;p
Myślę, że moja nieobecność jest bezsprzecznie usprawiedliwiona i
pozostaje mi tylko życzyć Wam, abyście się moocno napalili. ;))
Zapewniam też, że shishe w nim istnieją i funkcjonują.
btw. kiedyś odbyły się tam nawet Bollywood Party. ;)
Niestety dopadła mnie bardzo egzotyczna dziecięca choroba zwana ospą

Myślę, że moja nieobecność jest bezsprzecznie usprawiedliwiona i
pozostaje mi tylko życzyć Wam, abyście się moocno napalili. ;))
Faktycznie, pub ten nie posiada oficjalnej strony, ale jest odnotowany m.in. w internetowych spisach.Jeanny100 pisze:Niestety nie mam żadnych informacji o Al MIrage przy Nowowiejskiego-przynajmniej nie ma informacji o fajce w tym klubie.
Zapewniam też, że shishe w nim istnieją i funkcjonują.
btw. kiedyś odbyły się tam nawet Bollywood Party. ;)