Canario pisze:Mariurzka pisze:
Jak do tej pory to połowa głosujących w tej rundzie omijała to NO wielkim łukiem, nagle się teraz obudziła. A wcześniej to gdzie była, ja się pytam?
dwie odpowiedzi - wybierz sobie jedną ;]
1 - w barze
2 - pozwoliliśmy Wam odwalić czarną ,mozolną robote ,a my przyszliśmy spijać śmietanke.Bo kto je ostatki ten piękny i gładki.
Jak widać, NO rozgrzało się do czerwoności, a Wielka Trójka prześciga się w pomysłach na zwerbowanie zwolenników. Jeszcze może być tak, że ten się śmieje, kto się śmieje ostatni ;)
natpoznan pisze:3. "Mandey stoi z toporem i grozi banem" :D
Chyba raczej mieczem świetlnym
Mandey pisze:Maybe Tomorrow w tym mixie ma po prostu kosmiczną siłę rażenia. Powoduje, że można się pobujać, przytulić i zadumać. Dancing Machine niestety tylko to pierwsze.
O to to. A miłośniczki balowych sukien lubią takie klimaty, choć i klubowe killery też im są niestraszne.
kaem pisze:Eee. To raczej celebrities death match między majkelemzawszespoko a Mandeyem o to który ma większy wianuszek kobiet.
Tadam!
tancerz pisze:kaem pisze:
różowe wdzianko
Jest moje

wystąpię w nim za rok na bemowie
Spokojnie panowie, proszę się nie bić, jakby co, mamy wersję po kolejnym tuningu, wpadającą w delikatną pistację, specjalnie dla przeciwników pastelowego różu. Dla wszystkich wystarczy
A potem, jak już się wszyscy wystroją, to biegusiem na imprezę:

Swoją drogą, gustowne to różowe wdzianko
Widzę, że moja skrzynka pęka w szwach, wszyscy się prześcigają w propozycjach korupcyjnych. Tyle ich, że muszę się porządnie zastanowić, czy wybrać te kolie z brylantów, czy futra z norek.
Kaem coś o biletach wstępu napominał, tylko
ZawszeSpokoProwadzącyMajkel jakoś z łapówką się spóźnia. Ja cierpliwa kobieta jestem, poczekam, poczekam, mam czas do jutra

A na razie znikam, idę przemyśleć strategię. Tym bardziej, że szopa chyba idzie w odstawkę,
Lord ma lepsze pomysły