Witam Was kochani i pozdrawiam Wszystkich z pieknego Rotterdamu ,no kochani jest fajnie ale inaczej i dziko.wczoraj ogladalismy wszyskie nasze nagrania i lezka w oku mi sie zakrecila ,bo to raczej nie wakacje!!!!zaczynamy zalatwiac dokumenty na mieszkanie i szkole dla dzieci w innym miescie.jestesmy tu od 2dni,cisza spokoj inne zycie.ale ja sie tu nie czuje dostane depresji.od wczoraj nie pale bo fajki mi sie skonczyly moze rzuce?Tesknie bardzo za Wami no i czytam o zlocie tez chcem byc tam z Wami.Pamietajcie ze jestem z Wami!!!!!pozdrawiam i caluje moja cala Rodzinke papapapa
Edzia, trzymaj się tam Kochana :* Bądź silna, na pewno sobie tam poradzisz :) No bo kto jak kto, ale Ty... :) Z pewnością jest Ci ciężko, ale będzie dobrze :) Musi być... "Just keep the faith. Don't let nobody take you down..." :)
My też za Tobą tęsknimy. Buziaki :* :* :*
Kochani czy jest w planach jakaś próba przed MJowiskiem? Przypominam, że padł pomysł wspólnego zatańczenia przez fanów układów do utworów Beat It, Thriller (wersja Thrill The World) i The Drill.
Pozdrawiam,
WiolEta.
Edit: Mi pasuje każdy dzień o 17.00, oprócz piątku (oczywiście na ten dzień musiało mi się zwalić załatwienie pewnej sprawy i to jest jedyna możliwość)- ale myślę, że ten dzień każdy z nas poświęci na przygotowania do wielkiej soboty.
Edit 2: Środowe spotkanie pod drzewem proszę o niezbyt wczesnej godzinie, gdyż:
1) Aga musi zdążyć zbiec ze stomatologicznego fotela i zdążyć na publiczny środek lokomocji jadący do Szczecina,
2) Ja będę musiała być w ten dzień do 17.00 w Ostoi (to już potwierdzone)
Dziękuję
Ostatnio zmieniony pn, 23 sie 2010, 13:47 przez Eta, łącznie zmieniany 3 razy.
oj moje robaczki:)Dzien dobry.no widze proba sie szykuje mysle ze jakies sprawozdanie z lodzi mi napiszecie?no moja Rodzinko dzieci juz w poniedzialek ida do szkoly.niki szczesliwa ,alko troszke mniej:)meldunek zalatwiony teraz czekamy na mieszkanie.tu jest inaczej spokoj na maxa i cisza dzieci non stop na dworze.a ja no coz........nie moge znalezc wspolnego jezyka z bartkiem:(zycie wazne zeby kase zarabial hehehehh.caluski dla was wszystkich .Mysle ze uda nam sie tu wszystko.papapp
miłego zlotu i udanej zabawy Kochani! choć w Waszym przypadku to oczywiste i wcale nie trzeba Wam tego życzyć :)
mam nadzieję, że już ostatni raz musiałam sobie powiedzieć: "za rok pojadę na pewno"! :)
btw. ja też niewtajemniczona, ale myślę, że to dlatego, że my nie jedziemy, a to pewnie chodzi o łódzkie kino ;)
We're Sendin' Out
A Major Love!
And This Is Our
Message To You! <333
No kochani dziękuję Wam za te ostatnie dwa dni. Było bosko. MJ Szczecin Team pokazał w Łodzi jak się tańczy Wojtek, wiesz, że byłeś najlepszy! A gardło to mnie teraz tak boli, przez "sidewalk bokiem w dół" Jeszcze raz dziękuję.
Pozdrawiam,
WiolEta.
Buziaki :*
P.S. Dziewczyny- tak flashmob i kino to było odnośnie Łodzi.
NO witam!!!!Widze ze juz zapomnieliscie o mnie???tylko Eta i wojtek sie odzywaja na PW myslalam ze dacie znac lub mms dostane z lodzi a tu dupa:(no nic chyba dochodzicie po lodzi???interesuje mnie jeszcze czy juz wszysko ustalone macie z 11.09.10 Piknik???napiszcie jak bylo w lodzi jak macie foty, nagrania to moze do mnie maila .ale juz wiem ze bylo zajeb.......!!!pozdrawiam
musimy przećwiczyć sidewalk bokiem w dół, Smootha, zabawę klockami, nawiedzające konie i oczywiście Can You Feel It juz nie wspomnę o suchych gaciach na dnie morza i coś tam z liskiem
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...