madisson pisze:moge się przyłączyć do wspólnej podróży?? :D:D
anialim pisze:madisson jasne. Jak jakieś szczegóły będą, napiszę tutaj.
Chyba nie muszę pisać, że zabieram się z Wami, Złotka, prawda? ^^
Przynajmniej do Wawy, bo z powrotem, to już nie wiem. Zostajecie na after, jeśli rzeczywiście będzie? ;>
Noo i już za miesiąc rozruszamy salę kongresową, będzie grzmiało w Michaelowym stylu aż występujący będą w szoku, że Michael ma TAKICH fanów.
Ekipa z Krakowa, chyba nie muszę mówić, że będę poruszać się do Wawy w waszym towarzystwie
ja jade do Waszawy wtedy na kilka dni ale kto by sie chciał przylaczyc do podrozy pociagowej Z KRAKOWA to melduję że jadę W CZWARTEK o 7.20 jest to pociag INTEREGIO wyglada jak osobowy a jedzie jak pospieszny :) bilet kosztuje 40 zl (studenci chyba maja taniej ale nie jestem pewna) nie ma miejscowek wiec trzeba byc w miare wczesniej zeby sobie zajac lepsze miejsce :) chociaz nie zdarzylo sie abym kiedykolwiek musiala stac :) w Warszawie jest przed godz 11 :) Zapraszam wiec do wesolego pociagu :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Wczoraj byłam na Thriller live w Londynie,po prostu wow,rzadko kiedy się wzruszam ale wczoraj zaczelam ryczec juz przy wchodzeniu na sale,i przestalam dopiero przed przerwą Po przedstawieniu wielkie poruszenie wzbudził jakis sobowtor Majkela,ludzie robili sobie z nim foty przed teatrem a przypadkowi przechodnie byli w pierwszej chwili w szoku mysląc ze to prawdziwy Michael