Final Cloud pisze:okussa- czy dałoby radę zrobić mi sygnaturę podobną do Twojej- naprawdę zrobiłaś to pięknie. Freddie, Michael, Elvis, Cobain. Chciałbym takiej sygnaturki używać na innych forach (może być nawet 150x400). Z góry wielkie dzięki
mowiles ze moja ci sie podobala wiec uzylam tych samych zdjec. jak chcesz innne to zmienie;)
insomniaof pisze:chyba najlepiej Bad Era zdecydowanie czarno-białe, może być z datą i cytatem "Like a comet Blazing 'cross the evening sky Gone too soon" jakby się zmieściło.
avatar zrobilam na podstawie tego co ostatnio dla Ciebie robilam:
i sygnatura:
mam nadzieje ze odpowiada.
Widzę naprawdę świetne sygnaturki... :) Czy dałoby się zrobić dla mnie jakąś? Np. z "Black or white"? Fajnie by było, gdyby miała napis "It don't matter if you're black or white".
Shara pisze:Widzę naprawdę świetne sygnaturki... :) Czy dałoby się zrobić dla mnie jakąś? Np. z "Black or white"? Fajnie by było, gdyby miała napis "It don't matter if you're black or white".
da rade bez problemu tylko dziewczyny poczekajcie gdzies do czwartku bo wczesniej nie dam rady raczej .
O ja też bym prosiła o avka i sygnaturkę.. Tak, żeby Mike był jak za czasów Bad może.. I taki uśmiechnięty:) Proszę:) I najlepiej czarno-białe.. albo z odcieniami niebieskiego (niebiesko-czarny)
Ja chciałam zapytac, czy coś takiego bardziej smutnego dla mnie dałoby się zrobic..?
Michael na jakimś... niebieskim tle...
Moze z Man in the mirror..
Bardzo bym prosiła...
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
hej tu brzoskwinka, robiłaś mi już kiedys sygnatury
wiem, że to nie odpowiedni czas ale jakbyś miała chwilkę to mogłabym Cię prosić
Michael Jackson Forever 1958-2009
dla brzoskwinki
resztę osób proszę o cierpliwość
Michaelka111 pisze:Ja chciałam zapytac, czy coś takiego bardziej smutnego dla mnie dałoby się zrobic..?
Michael na jakimś... niebieskim tle...
Moze z Man in the mirror..
Bardzo bym prosiła...
narazie zdesaturowałam tą co już ci robiłam, wiec masz tą, a jak przyjdzie Twoja koejka to zrobię napewno, tylko to wszystko trochę potrwa. nigdy nie mialam tylu zamowien;)
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.