Ja jeszcze tak czekam...
Przepraszam Ciebie Kinga i wszystkich zapisanych już, ale wiecie jak to jest z rodzicami...
Moja mama niby się zgodziła, ale coś tam kręci, więc nie chcę się wpisywać na 100%.
Sądząc jednak po mojej chęci na ten zlot, raczej wszystko dojdzie do skutku i się pojawię.
Przepraszam Was i proszę o niezjedzenie "małolatów" żywcem za zwłokę
Formularz wysłany niedlugo money tez zawita na koncie Sadieh
Ci co sie jeszcze zastanawiają niech sie spieszą bo omija Was balanga waszego życia wyobrażcie sobie tyko cała noc przy muzyce Michaela sami fani!!!!!!!Michael Jackson w kinie !!! W multipleksach tego nie dostaniecie !!!! To nie może Was ominąc!!!!!!!!!! Chcecie potem oglądac zdjęcia z tej balangii na forum i walić sie w głowę dlaczego mnie tam nie było ?? Myslę że nie . Tak więc brac sie do roboty !!!!!!!!!!!!!!!! Zapisujcie sie na zlot!!!To wasza szansa na poznanie innych fanów na poznanie Michaela nie tylko ze strony muzycznej ale i subkultury MJowskiej ;];] Jesteśmy jak jedna wielka rodzina . Jesteście na tym forum korzystacie z newsów zrewanżujcie sie i pokażcie sie światu pokażcie sie nam propaganga
No to zlot załatwiony w tym roku. Teraz czeka mnie jeszcze wymiana dowodu osobistego
Ostatnio zmieniony śr, 11 lip 2007, 14:29 przez tancerz, łącznie zmieniany 2 razy.
Cześć!
Sam nie wierzę, ale przeczytałem teraz cały ten jeden temat :D
Kochani, nie wiem kogo skomentować, bo czas mam ograniczony, a tu tyle sie nowego dowiedziałem... Strasznie mi szkoda że kaema nie będzie, ale udzielam mu rozgrzeszenia z uwagi na okoliczności :]
siadeh_ pisze:
Mazi pisze:Willy i Schmittko sie jeszcze nie zapisali .. czekając na to jak się rozwinie sytuacja
...i tego włąsnie nie rozumiem. Ciekawe ile osób jeszcze tak czeka
Sorki! Kiniu, o moją obecność możesz być (zawsze) spokojna. Nawet gdyby sie Zlot miał nie odbyć, to i tak bym musiał przyjechać. Za długo sie już nie widzieliśmy :] Myślę o Zlocie przez prawie cały rok :) Gdybym wiedział jakie emocje w tym wątku, dawno bym sie zapisał (ale jakoś mi tak szybko czas zleciał...). Zatem informuję, że - jeśli to ma kogokolwiek zachęcić do uczestnictwa - już jestem zapisany i zapłacony ;] A czy dostane piwo od Klary? :D
Schmittko pisze:Cześć!
Sam nie wierzę, ale przeczytałem teraz cały ten jeden temat :D
Kochani, nie wiem kogo skomentować, bo czas mam ograniczony, a tu tyle sie nowego dowiedziałem... Strasznie mi szkoda że kaema nie będzie, ale udzielam mu rozgrzeszenia z uwagi na okoliczności :]
siadeh_ pisze:
Mazi pisze:Willy i Schmittko sie jeszcze nie zapisali .. czekając na to jak się rozwinie sytuacja
...i tego włąsnie nie rozumiem. Ciekawe ile osób jeszcze tak czeka
Sorki! Kiniu, o moją obecność możesz być (zawsze) spokojna. Nawet gdyby sie Zlot miał nie odbyć, to i tak bym musiał przyjechać. Za długo sie już nie widzieliśmy :] Myślę o Zlocie przez prawie cały rok :) Gdybym wiedział jakie emocje w tym wątku, dawno bym sie zapisał (ale jakoś mi tak szybko czas zleciał...). Zatem informuję, że - jeśli to ma kogokolwiek zachęcić do uczestnictwa - już jestem zapisany i zapłacony ;] A czy dostane piwo od Klary? :D
Noooo to stary, pakujemy się razem do jakiejś trumny z napisem PKP i jedziemy!!
Buszmen pisze:Noooo to stary, pakujemy się razem do jakiejś trumny z napisem PKP i jedziemy!!
oj, widzisz - ja tu też stoję na pewnym rozdrożu, bo podróż czy to autem czy też trumną z dowolnym napisem, w gronie fanów byłaby świetna, ale postanowiłem wybrać swoją miłość...
...rower! :D
nie miałem w tym roku wiele okazji do pedałowania, a trasa Katowice-Łódź marzy mi się od kiedy pierwszy raz zawitałem do tego pięknego miasta zamieszkałego przez piękne Kobiety, i postanowiłem sobie pyknąć na bajku taką pielgrzymkę 24 sierpnia 2007 właśnie :D
jedziesz ze mną? :D
PS. moze sie spotkamy wkrotce pod empikiem :)
edit:
Kaem nie będzie jedyną osobą której mi będzie brakowało na tym Zlocie. Nie będzie też Liki :( Wielka szkoda. Jest dużo osób, co do których nie wiem czy będą, a bardzo by mi na nich zależało... Ale dla samej Kini już warto przyjechać ;D
ad rower
1) to znaczy,ze w tym roku nie jedziesz ze mna samochodem? heh twoja strata, bo mam kabrioleta i pare fajnych dyskow... ale jak wolisz rower - uszanuje Twoj wybor bez dalszych komentarzy
2) widzimy sie w sobote 14-go?
3)nie bedzie tez Liki?
ZNOWU? coz to za porzadki?!!
4) Piwo dostaniesz, ale bezalkoholowe, w koncu jestes kierowca....roweru
Ostatnio zmieniony czw, 12 lip 2007, 1:08 przez LittleDevil, łącznie zmieniany 2 razy.
Kochani! Wreszcie, po prawie 2 miesiącach trucia tacie wiadomo czego udało mi się go namówić, żebym mogła jechać!! Rany, jak się cieszę! Zaraz lecę wypełnić formularz. Tyle, że niestety muszę wypełnić 2 sztuki. Tata uparł się, że sama nie mogę jechać, więc zabiera się ze mną Ale co poradzić? Lepiej ze starszym niż wcale, nie? No, w każdym razie do zobaczenia w sierpniu!