..::MJOWISKO 2007::..

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

siadeh_ pisze:Ciekawe ile osób jeszcze tak czeka
Ja jeszcze tak czekam...
Przepraszam Ciebie Kinga i wszystkich zapisanych już, ale wiecie jak to jest z rodzicami...
Moja mama niby się zgodziła, ale coś tam kręci, więc nie chcę się wpisywać na 100%.
Sądząc jednak po mojej chęci na ten zlot, raczej wszystko dojdzie do skutku i się pojawię.

Przepraszam Was i proszę o niezjedzenie "małolatów" żywcem za zwłokę ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Formularz wysłany niedlugo money tez zawita na koncie Sadieh :war: ;-)

Ci co sie jeszcze zastanawiają niech sie spieszą bo omija Was balanga waszego życia :mj: wyobrażcie sobie tyko cała noc przy muzyce Michaela sami fani!!!!!!!Michael Jackson w kinie !!! W multipleksach tego nie dostaniecie !!!! To nie może Was ominąc!!!!!!!!!! Chcecie potem oglądac zdjęcia z tej balangii na forum i walić sie w głowę glupija dlaczego mnie tam nie było ?? Myslę że nie . Tak więc brac sie do roboty !!!!!!!!!!!!!!!! Zapisujcie sie na zlot!!!To wasza szansa na poznanie innych fanów na poznanie Michaela nie tylko ze strony muzycznej ale i subkultury MJowskiej ;];] Jesteśmy jak jedna wielka rodzina . Jesteście na tym forum korzystacie z newsów zrewanżujcie sie i pokażcie sie światu pokażcie sie nam :happy: :happy: :happy: propaganga
No to zlot załatwiony w tym roku. Teraz czeka mnie jeszcze wymiana dowodu osobistego :wariat: :nerwy:
Ostatnio zmieniony śr, 11 lip 2007, 14:29 przez tancerz, łącznie zmieniany 2 razy.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Buszmen

Post autor: Buszmen »

No ja mam nadzieję, że będzie ten zlot, bo jak nie, to zostanie mi wesele kuzyna. A szczerze mówiąc, to ja wolę zlot 1000x!!

P.S. Zawuażyłem, że to post nr.50 000. Tylko komu gratulować? No to gratuluje sobie, za 50 000. post i Wam za pozostałe 49 999 :-)
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

A gdzie to pisze ze 50 000 :-)?
p.s dzięki za gratulacje :party:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
jasiu

Post autor: jasiu »

jest może ktos z gdanska kto sie wybiera na MJOWISKO 2007 r ja jestem tu nowy a bardzo kcialbym pojechac na taka imprezke jak tak to prosze o kontakt
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

Moon_Walk_Er pisze:
siadeh_ pisze:Ciekawe ile osób jeszcze tak czeka
Ja jeszcze tak czekam...

Przepraszam Was i proszę o niezjedzenie "małolatów" żywcem za zwłokę ;-)
dopisuje sie do prosby kolegi choc malolata nie jestem;) japrosic
w przyszlym tygodniu..obiecuje ze wysle ten formularz :)
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

Cześć!
Sam nie wierzę, ale przeczytałem teraz cały ten jeden temat :D
Kochani, nie wiem kogo skomentować, bo czas mam ograniczony, a tu tyle sie nowego dowiedziałem... Strasznie mi szkoda że kaema nie będzie, ale udzielam mu rozgrzeszenia z uwagi na okoliczności :]
siadeh_ pisze:
Mazi pisze:Willy i Schmittko sie jeszcze nie zapisali .. czekając na to jak się rozwinie sytuacja
...i tego włąsnie nie rozumiem. Ciekawe ile osób jeszcze tak czeka :cool:
Sorki! Kiniu, o moją obecność możesz być (zawsze) spokojna. Nawet gdyby sie Zlot miał nie odbyć, to i tak bym musiał przyjechać. Za długo sie już nie widzieliśmy :] Myślę o Zlocie przez prawie cały rok :) Gdybym wiedział jakie emocje w tym wątku, dawno bym sie zapisał (ale jakoś mi tak szybko czas zleciał...). Zatem informuję, że - jeśli to ma kogokolwiek zachęcić do uczestnictwa - już jestem zapisany i zapłacony ;] A czy dostane piwo od Klary? :D
Buszmen

Schmittko pisze:Cześć!
Sam nie wierzę, ale przeczytałem teraz cały ten jeden temat :D
Kochani, nie wiem kogo skomentować, bo czas mam ograniczony, a tu tyle sie nowego dowiedziałem... Strasznie mi szkoda że kaema nie będzie, ale udzielam mu rozgrzeszenia z uwagi na okoliczności :]
siadeh_ pisze:
Mazi pisze:Willy i Schmittko sie jeszcze nie zapisali .. czekając na to jak się rozwinie sytuacja
...i tego włąsnie nie rozumiem. Ciekawe ile osób jeszcze tak czeka :cool:
Sorki! Kiniu, o moją obecność możesz być (zawsze) spokojna. Nawet gdyby sie Zlot miał nie odbyć, to i tak bym musiał przyjechać. Za długo sie już nie widzieliśmy :] Myślę o Zlocie przez prawie cały rok :) Gdybym wiedział jakie emocje w tym wątku, dawno bym sie zapisał (ale jakoś mi tak szybko czas zleciał...). Zatem informuję, że - jeśli to ma kogokolwiek zachęcić do uczestnictwa - już jestem zapisany i zapłacony ;] A czy dostane piwo od Klary? :D
Noooo to stary, pakujemy się razem do jakiejś trumny z napisem PKP i jedziemy!!
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

Buszmen pisze:Noooo to stary, pakujemy się razem do jakiejś trumny z napisem PKP i jedziemy!!
oj, widzisz - ja tu też stoję na pewnym rozdrożu, bo podróż czy to autem czy też trumną z dowolnym napisem, w gronie fanów byłaby świetna, ale postanowiłem wybrać swoją miłość...

...rower! :D

nie miałem w tym roku wiele okazji do pedałowania, a trasa Katowice-Łódź marzy mi się od kiedy pierwszy raz zawitałem do tego pięknego miasta zamieszkałego przez piękne Kobiety, i postanowiłem sobie pyknąć na bajku taką pielgrzymkę 24 sierpnia 2007 właśnie :D

jedziesz ze mną? :D

PS. moze sie spotkamy wkrotce pod empikiem :)

edit:

Kaem nie będzie jedyną osobą której mi będzie brakowało na tym Zlocie. Nie będzie też Liki :( Wielka szkoda. Jest dużo osób, co do których nie wiem czy będą, a bardzo by mi na nich zależało... Ale dla samej Kini już warto przyjechać ;D
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Schmittko pisze: ...rower! :D

Nie będzie też Liki

ad rower
1) to znaczy,ze w tym roku nie jedziesz ze mna samochodem? heh twoja strata, bo mam kabrioleta i pare fajnych dyskow... nenene ale jak wolisz rower - uszanuje Twoj wybor bez dalszych komentarzy :diabel2:
2) widzimy sie w sobote 14-go?

3)nie bedzie tez Liki?
ZNOWU? coz to za porzadki?!!

4) Piwo dostaniesz, ale bezalkoholowe, w koncu jestes kierowca....roweru
Ostatnio zmieniony czw, 12 lip 2007, 1:08 przez LittleDevil, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Buszmen

JA JADĘ, zamawiam, zamawiam!!!!! :happy: :happy: :happy:
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

LittleDevil pisze:
Schmittko pisze: ...rower! :D

Nie będzie też Liki

ad rower
1) to znaczy,ze w tym roku nie jedziesz ze mna samochodem? heh twoja strata, bo mam kabrioleta i pare fajnych dyskow...
Może by tak przez Ś-cie do Łodzi? to też bym się doczepił :)

No to Schmitko jest ...
..a osada Poznań - Thriller?

PS. Buszmen - Ty masz przy 'wiek: 23' a ja w ciąż 22 :p
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Idzie coraz lepiej,oby tak dalej!!!! ;)

Buziaki dla wszyskich :*
Obrazek
Buszmen

Mazi pisze: PS. Buszmen - Ty masz przy 'wiek: 23' a ja w ciąż 22 :p
Małolat :-P :-P :-P
Awatar użytkownika
Michael_fan

Post autor: Michael_fan »

Kochani! Wreszcie, po prawie 2 miesiącach trucia tacie wiadomo czego udało mi się go namówić, żebym mogła jechać!! Rany, jak się cieszę! Zaraz lecę wypełnić formularz. Tyle, że niestety muszę wypełnić 2 sztuki. Tata uparł się, że sama nie mogę jechać, więc zabiera się ze mną :podejrzliwy: Ale co poradzić? Lepiej ze starszym niż wcale, nie? No, w każdym razie do zobaczenia w sierpniu! :mj: :jachce: :dance: glupija :glupi:

(Sorry za emoty, ale mnie z radości nosi)
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
ODPOWIEDZ