No cóż, to teraz moje spoźnione podniety spowodowane aktualnym brakiem dostępu do neta
Dużo bym mogła napisać, ale to itak nie jest w stanie wyrazić moich emocji.
Kasiu, Kingo jesteście fantastyczne i niesamowite i mam nadzieję, że jeszcze nie raz się spotkamy
Kasiu masz wielki talent i wielkie serce do tego co robisz. Mnie osobiście powaliłaś na kolana i chcę więcej!! Twoja magia i niesamowicie pozytywna aura ogarnęły cały amfiteatr i serca ludzi, którzy tam byli, a Smile OMG wymiękłam!!!! A możliwość zaśpiewania z Toba w duecie WOOOOOWWW!! Miałam chwile zwątpienia- mówiłam sobie- Rox, z Twoim antytalentem nie rób sobie siary, jak Cię Kasia usłyszy to się załamie, że ma taką partnerkę do duetu buhhahahaha. Ale po chwili pomyślałam, a co tam, raz się żyje i taka fantastyczna okazja może się już nie powtórzć.
Do odważnych świat należy
Tancerzu, Daxie widać, że macie w sobie gigantyczną pasję, fantastycznie się Was ogląda!! Dzięki za wielkie emocje, jakich dostarczacie
MJ Szczecin Team moja kochana ekipo. Boże jak ja się cieszę, że Was mam. Co ja bym bez Was robiła

Ponownie spędziłam z Wami cudowny czas za co bardzo serdecznie Wam dziękuję. I musze Wam to powiedzić, bo chyba jeszcze nigdy tego nie mówiłam
Bardzo Was kocham!!
A to, że mogliśmy zatańczyć The Way You Make Me Feel na scenie, było niesamowite i serdecznie dziękuję za tę możliwość.
Nie wiem czy już ktoś wrzucał linka, bo nie mam czasu czytać teraz postów, więc w razie czego wrzucam
The Way You Make Me Feel- MJ Szczecin Team
http://www.youtube.com/watch?v=srGepyXvN08
Serdeczne dzięki za naładowanie mnie potężną dawką pozytywnej energii. Dzięki temu na pewno nie spocznę na laurach, o niee