Warszawski weekend 16-18.04

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Warszawo droga, Toruniu słodki!

Od dziesięciu minut siedzę i próbuję coś napisać, zaraz potem to kasuję, zaczynam pisać na nowo... i tak w kółko :P
Co tu się plątać w zeznaniach? D-Z-I-Ę-K-U-J-Ę!! Wszystkim za wszystko, każdemu za coś z osobna :) Nigdy nie sądziłam, że poznam gdzieś takich ludzi (ba!). W ogóle słuchajcie jesteście odlotowe, dzięki, dzięki, dzięki dziewczynki! :D I męskiej reprezentacji też dzięki;) Maksiu, ileś Ty słońca wniósł do tego weekendu! :) (tak, tak Sylwia, też Cię nie lubimy!:P)
Ciężko było odjechać... Ale może dzięki temu będzie można kiedyś tam do Was wrócić;)

PS: Kto się podejmuje stworzenia wiadomo-jakiego-gifa? :>

muah :*
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

badsusie pisze:Dziękuję fotografom za sesje z okularkami(mam nadzieje,że zdjęcia nie ujrzą światła dziennego;)
Możesz być pewna, że zdjęcia z aparatu Agnieszki na pewno nie ujrzą światła dziennego, widziałam je :D
Są masakryczne ale jajcarskie, jak je dziś oglądałam prawie umarłam ze śmiechu... :smiech:

girlfriend jak wgrasz foty, to wyślij mi je proszę na e-mail prettyyoungthing@onet.pl ;-)

P.S Ola, pamiętaj! Widzimy Cię w Mam Talent ;-)

Kto się podejmuje stworzenia wiadomo-jakiego-gifa? :>
Ja siedziałam ze 2h szukając odpowiedniego programu, którego oczywiście nie udało mi się znaleźć. ;/ Nie wiem gdzie to zrobić, postaram się jutro jeszcze czegoś poszukać ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

to teraz ja;-)
Dziekuje za naprawde super weekend wszczegolnosci chce podziekowac
Oli za zorganizowanie naszego spotkania i za to ze nas tak ugosciła;-)
Sylwi za zrozumienie i za to ze wogole przyjechała z Maksiem

I wszystkim dziewczynom z B.R.E.W Teamu juz dawno sie tak nie usmiałam i niewyluzowałam dziekuje fajnie jest wiedziec ze sa osoby które mnie rozumieja.... japrosic japrosic
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

O Majkelu!
Jak ja Was wszystkie kocham!!! Was i TE momenty.
I jak już tęsknię straszliwie!
Nie ma co, ekipa nam się udała bezbłędnie :-)
Dziękuję wszystkim za te cudowne dni. Wiem, że niektórzy dla B.R.E.W. zrezygnowali z fascynującej nauki lub odsypiania dnia poprzedniego - naprawdę doceniam, wiem że decyzja była trudna :)

Dawka śmiechu i dobrego humoru, którą sobie zaaplikowałyśmy doda nam enegrii na długi czas! A potem, mam nadzieję - powtórka :happy:
Tylko dlaczego weekend trwa tak krótko? Dlaczego?!? Było tak super-majkelowo-odlotowo, że az sie zastanawiam czy to się działo naprawdę.
DZIĘKUJĘ!!!! japrosic
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Olcia, spójrz ile masz wreszcie odpowiedzi! :D

Ogromne podziękowania dla Oli, bez której nie byłoby możliwości przeżycia tego weekendu w tak cudowny sposób i w tak boskim towarzystwie, któremu zresztą równie gorąco dziękuję! japrosic
Jutro może się rozpiszę, a teraz chyba najwyższy czas udać się do łóżka wreszcie - niestety trzy razy mniejszego od tego, które na weekend otrzymała reprezentacji Łodzi, aczkolwiek musi mi wystarczyć ;P

Brak mi słów. :)

I love you, B.R.E.W. Team!
loveMJPT
Obrazek
E2

Post autor: E2 »

To teraz moja kolej :) Dziękuję Oli i wszystkim z naszej cudownej drużyny. To był niesamowity weekend. Tego po prostu nie da się opisać słowami. Z niecierpliwością czekam na powtórkę. Mam już zdjęcia Są cudowne. Napiszcie na pv adresy to prześlę. :) Mam nadzieję, że do zobaczenia niebawem :)
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

I przyszła kolej na mnie. Mam nadzieje,że zrozumiecie,ze piszę dopiero teraz,ale po przespaniu w weekend 5 godzin padłam na twarz jak tylko zobaczyłam swoje łóżko. Maks spał dziś do 7 (szok) więc pospałam 9 godzin.
No cóż... Co tu napisać? Było beznadziejnie, a Wam to, by się psychiatra przydał...heheh Żartuję!! Moje Kochane Wariatki wszystkie razem i każda z osoba: Jesteście fantastyczne i po prostu brak słów na to, by opisać ten weekend.
Olu normalnie Cię kocham. Tylko dzięki Tobie ten weekend był możliwy. Dziękuję za wszystko, za oddanie jednego pokoju dla mnie i Maksa, za cierpliwość do mojego rozbrykanego Synka, za spełnienie każdego życzenia dotyczącego jakiegoś filmiku z Michaelem, za całonocny śmiech, za pokazanie kolekcji, autografu...ależ ci go zazdroszczę. Jesteś po prostu moją bratnią duszą. Uwielbiam Cię. Jak o Tobie myślę to się uśmiecham i robi mi się cieplutko na serduszku. :hug: :calus: DZIĘKUJĘ!! Już Ty Wiesz za CO. Naprawdę się popłakałam. L.O.V.E.
Basiu i Marto jakie Jesteście fajne :-) Wielkie dzięki za wsparcie techniczne przy Maksiu :-) Za śmiech, za głupotki, za"pracę stóp". Jesteście cudowne i tak fajnie sie na Was patrzy, na ten entuzjazm i fascynację Michaelem. Ps. Propozycja wspólnej grupowej sesji u psychiatry jest nadal aktualna nenene nenene
Blanko miło, ze sie spotkałyśmy, Twoja praca jest super i spełniaj się w niej . Dzięki za wspólny weekend, rozmowy i wspólną zabawę. Buziaki
23 Team hehe oj wariatki jedne. Dzięki za to, ze byłyście z nami. billiejean89 dzięki za "The Drill" hehe Twoje "Nie tańczę, za mało wypiłam" jest bezcenne. Uwielbiam na Ciebie patrzeć w akcji, bo widać,ze robisz to z pasją. Wkładasz tyle serca w taniec,że od razu to widać.
dobrzi poetko dzięki za śmiech i zabawę.
badsusie,E2 dzieki,że byłyście. Trochę mało rozmawiałyśmy, ale przy takich filmikach jakie sobie serwowałyśmy to nic dziwnego. Mam nadzieje,ze sie jeszcze spotkamy i poznamy lepiej.
Medeah masz cudowne włosy!! A poza tym to Jesteś duszą z adhd,a takich ludzi to ja po prostu uwielbiam. Miło było.
Mental fajnie, że wpadłeś. Mam nadzieję,że taka ilość estrogenu cie nie przeraziła. Gdybyś był z nami w sobotę to podejrzewam,ze odjechałbyś spod domu Oli, ale karetką hehe ;-) , bo doznałbyś szoku. Nawet ja nie wiedziałam,ze Kobiety mogą takie być.
Estrella miło było Cię poznać. Fajnie, że w sobotę czułaś sie lepiej. Dzięki za to, ze dzielnie byłaś z nami mimo męczącej alergii.
Noemi Ciebie zostawiłam sobie na koniec... Brak słów. Znowu było super!! Mam wrażenie,że sie znamy od lat. W sobotę ukazałyśmy swoje prawdziwe oblicze..hehe Analiza Michaela w TAKI sposób była mi bardzo potrzebna ;-) Dzieki za przyprowadzenie Hanii... Maksio jest oczarowany..hehe
KOCHANE jeszcze raz wielkie dzieki. B.R.E.W. Team rządzi!!!!!!
Cały weekend był fantastyczny. A pożegnanie na dworcu... :beksa: Możecie mi nie wierzyć,ale wzruszyłam sie bardzo. Ciężko mi było okropnie,a gest na koniec "Make a little space" i kciuki podniesione w górę sprawiły, że sie spłakałam w autobusie. Ale sie ze mnie beksa zrobiła.
Kocham Was i już za Wami tęsknię!!
Ps1. Wczoraj mówiłam w samochodzie,że nie lubię pisać długich postów. To macie.
Ps.2 I tak Was nie lubię nenene nenene
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
dobrzi

Post autor: dobrzi »

ghost_ola pisze: Wiem, że niektórzy dla B.R.E.W. zrezygnowali z fascynującej nauki lub odsypiania dnia poprzedniego - naprawdę doceniam, wiem że decyzja była trudna :)
Olu chwila powątpiewania trwała ułamki sekund :) czymze sa jakies pierdolety pt. prawo medyczne, chemia organiczna itp. w porównaniu do tego co mogłoby nas ominać? NICZYM powiadam ja! :)

badsusie pisze:Dziękuję fotografom za sesje z okularkami(mam nadzieje,że zdjęcia nie ujrzą światła dziennego;)
dobra. trudno sie mówi. ZABIJCIE MNIE, ale nie mogłam sie powstrzymać. zapewniam, ze wybrałam NAJLEPSZE ze wszystkich. no nie mogłam sobie odmówic i nie wstawic! sasasasa :>

http://img71.imageshack.us/img71/6018/dsc01613o.jpg
Obrazek Obrazek

jest złoto, jest impreza!
23 team ;]
Awatar użytkownika
MEDeah

Post autor: MEDeah »

no ja mam absolutny niedosyt. byłam z Wami tylko kilka godzin a przez ten czas zafiksowałam się głównie na MJ i BRRRRWIIIIIIIII :D:D:D boże, była cudowna! no, ale wracając do niedosytu, za mało Was poznałam. żałuję, że nie byłam razem z Wami w zoo a od kilku lat chcę iść do zoo i nie wyobrażam sobie lepszego towarzystwa od MJek do zoo:)
nie zapomnę tez tekstu dobiegającego zza moich pleców jednej z Was: uwaga! zaraz będzie moment, zraz...zaraz...zaraz...O! teraz! Patrzcie na pośladki!!! :party: :party: :party:
Dziękuję Wam wszystkim, jednak w pierwszej kolejności Oli- dziękuje Olu, uwielbiam Cię.
mmm wiem , ze wam się podobało i że jeszcze się spotkamy, więc do zobaczenia :D LOVE LOVE LOVE:*

ps. no to gdzie fotki? hę:>?
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

Nie ma to jak robic zdjecia telewizora :hahaha:

Moja kolej:
Na poczatek dziekuje Oli za udostepnienie nam swojego apartamentu na caaaly wekeend. Dziekuje za przyszne piatkowe drinki, za smiechy, za sobotnia loze szydercow na kanapie, i za niedzielna "margerite dla nienormalnych" nenene
Blanka za piatkowe czekanie na Lodzka ekipe, za to ze bylas z nami i dobrze sie bawilas :*
Estrelli - mojej siostrze blizniaczce z innego ojca - za wszystko, za kupno mi okularkow, za nocne powroty do domu ["mialem brata, ale kon go zjadl" :smiech:], za wspolne poranki etc.
Meda za to ze dalas sie namowic i przyjechalas w piatek, za Twoje ADHD, wylewanie drinkow sobie na tylek itd. I love you :*
23 Team za caloksztalt, troche daleko ode mnie siedzialyscie i nie mialysmy za bardzo jak pogadac, ale bylo mi baaardzo milo ze bylyscie :)
Łodzka delegacja za przybycie :D i tyle... nie no, zart :D dziekuje rowniez za wspolne wieczory, za smiechy, za niedzielna wizyte w mexicanie, za stanie pod mariotem [jakkolwiek to brzmi ;-)], i za to ze jestescie takie fajne nenene ja juz mowilam, blisko macie do wawy a ja mam wolne lozko w domu :D
Mental rodzynku Ty nasz. Podziwiam Cie, ze wytrzymales z taka iloscia bab sliniacych sie do MJ. Zaluje, ze Cie nie bylo w sobote, ale - jak juz ktoras napisala - lepiej tak dla Twojego zdrowia, psychicznego rowniez :diabel2:
Sylwia skoro Ty mnie na koniec, to ja Ciebie tez nenene ogolnie to przeczytaj to co napisalas o mnie - ja bym to samo napisala o Tobie. Wymiatalas w sobote, przestalas sie juz bawic w subtelnosci, w koncu dorosle jestesmy ;-) I naprawde podziwiam Cie, ze dawalas rade rowno z nami, mimo ze napewno bylas bardziej zmeczona - w koncu byl z Toba jeszcze Maksiu. Ucaluj go ode mnie. Ps. To jak z tym slubem? Dogadamy sie? :knuje:

Tego co sie dzialo w zoo wspominac nie bede, w szczegolnosci pewnej malpy :szepcze: lol.
Fotki prosze przesylac!!!!!'

EDIT:
cos mi sie przypomnialo:
"ja Ci dam 'I DO'!!!!" glupija
Ostatnio zmieniony pn, 19 kwie 2010, 10:25 przez Noemi.best, łącznie zmieniany 2 razy.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
dobrzi

Post autor: dobrzi »

E2 pisze: Mam już zdjęcia Są cudowne. Napiszcie na pv adresy to prześlę. :) Mam nadzieję, że do zobaczenia niebawem :)
odnośnie prośb co do zdjeć :)
Obrazek Obrazek

jest złoto, jest impreza!
23 team ;]
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

dobrzi pisze:ZABIJCIE MNIE, ale nie mogłam sie powstrzymać. zapewniam, ze wybrałam NAJLEPSZE ze wszystkich. no nie mogłam sobie odmówic i nie wstawic! sasasasa :>

No nie mogę - ja tu w pracy się próbuję skupić, a ty mi tu z takim czymś! Przecież to tak nie wypada! W poniedziałek z rana! Miejże litość ;-)

Co do zdjęć z całego weekendu to mam już fotki Sylwii, Blanki i Marty. E2, Tobie zaraz wyślę mojego maila na pw. Jak już zbiorę wszystko to wrzucę do siebie na picasse do prywatnego albumu i wam podeślę linka - w ten sposób wszyscy będą mogli sobie ściągnąć wszystko :)
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
MEDeah

mmmm :knuje: no no czekam :)
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

MeDeah pisze:nie zapomnę tez tekstu dobiegającego zza moich pleców jednej z Was: uwaga! zaraz będzie moment, zraz...zaraz...zaraz...O! teraz! Patrzcie na pośladki!!! PartyTime PartyTime PartyTime
hahaha to byłam ja;-)
dobrzi pisze:dobra. trudno sie mówi. ZABIJCIE MNIE, ale nie mogłam sie powstrzymać. zapewniam, ze wybrałam NAJLEPSZE ze wszystkich. no nie mogłam sobie odmówic i nie wstawic! sasasasa :>

OMG! umarłam... :D cudo, cudo, cudo

girlfriend pisze:billiejean89 dzięki za "The Drill"
a taaam! nie było "pracy stóp" :-)

Noemi.best pisze:Nie ma to jak robic zdjecia telewizora
a zdjęcia Z telewizorem? :smiech:
nie no najważniejsze jest, kto jest na ekranie, czyż nie? :-)

Już nie mogę doczekać się powtórki :-)
Było na prawdę super, jest co wspominać.
Nawet chyba Noemi mówiła, że za X lat się spotkamy jak już będziemy babciami i będziemy wspominać co się kiedyś działo.
To prawda czy mi się przyśniło :D? :piwo:

A to już chyba będzie oficjalny filmik naszego B.R.E.W team'u

Are you ready girls?

Edit: Jak mogłam zapomnieć o tym ;-)

3.55 i 4.22 :D :diabel:
Obrazek
Awatar użytkownika
MEDeah

czytam i czytam i kombinuję, jak Noemi wyobraża sobie zostać za 10 "X" lat babcią :D i wymyśliłam! trza by adoptować teraz jakieś nastoletnie dziecko i tak poprowadzić, by z dziecka zrobić rodzica:D o!

apropo zdjęć z telewizorem, to już było na pierwszym spotkaniu BADteamu :p
[/quote]hahaha to byłam ja;-)[quote] --> love it.
mad bad med
believer
ODPOWIEDZ