Warszawski weekend 16-18.04
Warszawo droga, Toruniu słodki!
Od dziesięciu minut siedzę i próbuję coś napisać, zaraz potem to kasuję, zaczynam pisać na nowo... i tak w kółko :P
Co tu się plątać w zeznaniach? D-Z-I-Ę-K-U-J-Ę!! Wszystkim za wszystko, każdemu za coś z osobna :) Nigdy nie sądziłam, że poznam gdzieś takich ludzi (ba!). W ogóle słuchajcie jesteście odlotowe, dzięki, dzięki, dzięki dziewczynki! :D I męskiej reprezentacji też dzięki;) Maksiu, ileś Ty słońca wniósł do tego weekendu! :) (tak, tak Sylwia, też Cię nie lubimy!:P)
Ciężko było odjechać... Ale może dzięki temu będzie można kiedyś tam do Was wrócić;)
PS: Kto się podejmuje stworzenia wiadomo-jakiego-gifa? :>
muah :*
Od dziesięciu minut siedzę i próbuję coś napisać, zaraz potem to kasuję, zaczynam pisać na nowo... i tak w kółko :P
Co tu się plątać w zeznaniach? D-Z-I-Ę-K-U-J-Ę!! Wszystkim za wszystko, każdemu za coś z osobna :) Nigdy nie sądziłam, że poznam gdzieś takich ludzi (ba!). W ogóle słuchajcie jesteście odlotowe, dzięki, dzięki, dzięki dziewczynki! :D I męskiej reprezentacji też dzięki;) Maksiu, ileś Ty słońca wniósł do tego weekendu! :) (tak, tak Sylwia, też Cię nie lubimy!:P)
Ciężko było odjechać... Ale może dzięki temu będzie można kiedyś tam do Was wrócić;)
PS: Kto się podejmuje stworzenia wiadomo-jakiego-gifa? :>
muah :*
- billiejean89
Możesz być pewna, że zdjęcia z aparatu Agnieszki na pewno nie ujrzą światła dziennego, widziałam je :Dbadsusie pisze:Dziękuję fotografom za sesje z okularkami(mam nadzieje,że zdjęcia nie ujrzą światła dziennego;)
Są masakryczne ale jajcarskie, jak je dziś oglądałam prawie umarłam ze śmiechu...

girlfriend jak wgrasz foty, to wyślij mi je proszę na e-mail prettyyoungthing@onet.pl

P.S Ola, pamiętaj! Widzimy Cię w Mam Talent

Ja siedziałam ze 2h szukając odpowiedniego programu, którego oczywiście nie udało mi się znaleźć. ;/ Nie wiem gdzie to zrobić, postaram się jutro jeszcze czegoś poszukaćKto się podejmuje stworzenia wiadomo-jakiego-gifa? :>

to teraz ja;-)
Dziekuje za naprawde super weekend wszczegolnosci chce podziekowac
Oli za zorganizowanie naszego spotkania i za to ze nas tak ugosciła;-)
Sylwi za zrozumienie i za to ze wogole przyjechała z Maksiem
I wszystkim dziewczynom z B.R.E.W Teamu juz dawno sie tak nie usmiałam i niewyluzowałam dziekuje fajnie jest wiedziec ze sa osoby które mnie rozumieja....

Dziekuje za naprawde super weekend wszczegolnosci chce podziekowac
Oli za zorganizowanie naszego spotkania i za to ze nas tak ugosciła;-)
Sylwi za zrozumienie i za to ze wogole przyjechała z Maksiem
I wszystkim dziewczynom z B.R.E.W Teamu juz dawno sie tak nie usmiałam i niewyluzowałam dziekuje fajnie jest wiedziec ze sa osoby które mnie rozumieja....

I'll never let you part,
For you're always in my heart.
For you're always in my heart.
O Majkelu!
Jak ja Was wszystkie kocham!!! Was i TE momenty.
I jak już tęsknię straszliwie!
Nie ma co, ekipa nam się udała bezbłędnie
Dziękuję wszystkim za te cudowne dni. Wiem, że niektórzy dla B.R.E.W. zrezygnowali z fascynującej nauki lub odsypiania dnia poprzedniego - naprawdę doceniam, wiem że decyzja była trudna :)
Dawka śmiechu i dobrego humoru, którą sobie zaaplikowałyśmy doda nam enegrii na długi czas! A potem, mam nadzieję - powtórka
Tylko dlaczego weekend trwa tak krótko? Dlaczego?!? Było tak super-majkelowo-odlotowo, że az sie zastanawiam czy to się działo naprawdę.
DZIĘKUJĘ!!!!
Jak ja Was wszystkie kocham!!! Was i TE momenty.
I jak już tęsknię straszliwie!
Nie ma co, ekipa nam się udała bezbłędnie

Dziękuję wszystkim za te cudowne dni. Wiem, że niektórzy dla B.R.E.W. zrezygnowali z fascynującej nauki lub odsypiania dnia poprzedniego - naprawdę doceniam, wiem że decyzja była trudna :)
Dawka śmiechu i dobrego humoru, którą sobie zaaplikowałyśmy doda nam enegrii na długi czas! A potem, mam nadzieję - powtórka

Tylko dlaczego weekend trwa tak krótko? Dlaczego?!? Było tak super-majkelowo-odlotowo, że az sie zastanawiam czy to się działo naprawdę.
DZIĘKUJĘ!!!!

- niespodzianka
Olcia, spójrz ile masz wreszcie odpowiedzi! :D
Ogromne podziękowania dla Oli, bez której nie byłoby możliwości przeżycia tego weekendu w tak cudowny sposób i w tak boskim towarzystwie, któremu zresztą równie gorąco dziękuję!
Jutro może się rozpiszę, a teraz chyba najwyższy czas udać się do łóżka wreszcie - niestety trzy razy mniejszego od tego, które na weekend otrzymała reprezentacji Łodzi, aczkolwiek musi mi wystarczyć ;P
Brak mi słów. :)
I love you, B.R.E.W. Team!

Ogromne podziękowania dla Oli, bez której nie byłoby możliwości przeżycia tego weekendu w tak cudowny sposób i w tak boskim towarzystwie, któremu zresztą równie gorąco dziękuję!

Jutro może się rozpiszę, a teraz chyba najwyższy czas udać się do łóżka wreszcie - niestety trzy razy mniejszego od tego, które na weekend otrzymała reprezentacji Łodzi, aczkolwiek musi mi wystarczyć ;P
Brak mi słów. :)
I love you, B.R.E.W. Team!

- girlfriend
I przyszła kolej na mnie. Mam nadzieje,że zrozumiecie,ze piszę dopiero teraz,ale po przespaniu w weekend 5 godzin padłam na twarz jak tylko zobaczyłam swoje łóżko. Maks spał dziś do 7 (szok) więc pospałam 9 godzin.
No cóż... Co tu napisać? Było beznadziejnie, a Wam to, by się psychiatra przydał...heheh Żartuję!! Moje Kochane Wariatki wszystkie razem i każda z osoba: Jesteście fantastyczne i po prostu brak słów na to, by opisać ten weekend.
Olu normalnie Cię kocham. Tylko dzięki Tobie ten weekend był możliwy. Dziękuję za wszystko, za oddanie jednego pokoju dla mnie i Maksa, za cierpliwość do mojego rozbrykanego Synka, za spełnienie każdego życzenia dotyczącego jakiegoś filmiku z Michaelem, za całonocny śmiech, za pokazanie kolekcji, autografu...ależ ci go zazdroszczę. Jesteś po prostu moją bratnią duszą. Uwielbiam Cię. Jak o Tobie myślę to się uśmiecham i robi mi się cieplutko na serduszku.
DZIĘKUJĘ!! Już Ty Wiesz za CO. Naprawdę się popłakałam. L.O.V.E.
Basiu i Marto jakie Jesteście fajne
Wielkie dzięki za wsparcie techniczne przy Maksiu
Za śmiech, za głupotki, za"pracę stóp". Jesteście cudowne i tak fajnie sie na Was patrzy, na ten entuzjazm i fascynację Michaelem. Ps. Propozycja wspólnej grupowej sesji u psychiatry jest nadal aktualna
Blanko miło, ze sie spotkałyśmy, Twoja praca jest super i spełniaj się w niej . Dzięki za wspólny weekend, rozmowy i wspólną zabawę. Buziaki
23 Team hehe oj wariatki jedne. Dzięki za to, ze byłyście z nami. billiejean89 dzięki za "The Drill" hehe Twoje "Nie tańczę, za mało wypiłam" jest bezcenne. Uwielbiam na Ciebie patrzeć w akcji, bo widać,ze robisz to z pasją. Wkładasz tyle serca w taniec,że od razu to widać.
dobrzi poetko dzięki za śmiech i zabawę.
badsusie,E2 dzieki,że byłyście. Trochę mało rozmawiałyśmy, ale przy takich filmikach jakie sobie serwowałyśmy to nic dziwnego. Mam nadzieje,ze sie jeszcze spotkamy i poznamy lepiej.
Medeah masz cudowne włosy!! A poza tym to Jesteś duszą z adhd,a takich ludzi to ja po prostu uwielbiam. Miło było.
Mental fajnie, że wpadłeś. Mam nadzieję,że taka ilość estrogenu cie nie przeraziła. Gdybyś był z nami w sobotę to podejrzewam,ze odjechałbyś spod domu Oli, ale karetką hehe
, bo doznałbyś szoku. Nawet ja nie wiedziałam,ze Kobiety mogą takie być.
Estrella miło było Cię poznać. Fajnie, że w sobotę czułaś sie lepiej. Dzięki za to, ze dzielnie byłaś z nami mimo męczącej alergii.
Noemi Ciebie zostawiłam sobie na koniec... Brak słów. Znowu było super!! Mam wrażenie,że sie znamy od lat. W sobotę ukazałyśmy swoje prawdziwe oblicze..hehe Analiza Michaela w TAKI sposób była mi bardzo potrzebna
Dzieki za przyprowadzenie Hanii... Maksio jest oczarowany..hehe
KOCHANE jeszcze raz wielkie dzieki. B.R.E.W. Team rządzi!!!!!!
Cały weekend był fantastyczny. A pożegnanie na dworcu...
Możecie mi nie wierzyć,ale wzruszyłam sie bardzo. Ciężko mi było okropnie,a gest na koniec "Make a little space" i kciuki podniesione w górę sprawiły, że sie spłakałam w autobusie. Ale sie ze mnie beksa zrobiła.
Kocham Was i już za Wami tęsknię!!
Ps1. Wczoraj mówiłam w samochodzie,że nie lubię pisać długich postów. To macie.
Ps.2 I tak Was nie lubię

No cóż... Co tu napisać? Było beznadziejnie, a Wam to, by się psychiatra przydał...heheh Żartuję!! Moje Kochane Wariatki wszystkie razem i każda z osoba: Jesteście fantastyczne i po prostu brak słów na to, by opisać ten weekend.
Olu normalnie Cię kocham. Tylko dzięki Tobie ten weekend był możliwy. Dziękuję za wszystko, za oddanie jednego pokoju dla mnie i Maksa, za cierpliwość do mojego rozbrykanego Synka, za spełnienie każdego życzenia dotyczącego jakiegoś filmiku z Michaelem, za całonocny śmiech, za pokazanie kolekcji, autografu...ależ ci go zazdroszczę. Jesteś po prostu moją bratnią duszą. Uwielbiam Cię. Jak o Tobie myślę to się uśmiecham i robi mi się cieplutko na serduszku.

Basiu i Marto jakie Jesteście fajne

Blanko miło, ze sie spotkałyśmy, Twoja praca jest super i spełniaj się w niej . Dzięki za wspólny weekend, rozmowy i wspólną zabawę. Buziaki
23 Team hehe oj wariatki jedne. Dzięki za to, ze byłyście z nami. billiejean89 dzięki za "The Drill" hehe Twoje "Nie tańczę, za mało wypiłam" jest bezcenne. Uwielbiam na Ciebie patrzeć w akcji, bo widać,ze robisz to z pasją. Wkładasz tyle serca w taniec,że od razu to widać.
dobrzi poetko dzięki za śmiech i zabawę.
badsusie,E2 dzieki,że byłyście. Trochę mało rozmawiałyśmy, ale przy takich filmikach jakie sobie serwowałyśmy to nic dziwnego. Mam nadzieje,ze sie jeszcze spotkamy i poznamy lepiej.
Medeah masz cudowne włosy!! A poza tym to Jesteś duszą z adhd,a takich ludzi to ja po prostu uwielbiam. Miło było.
Mental fajnie, że wpadłeś. Mam nadzieję,że taka ilość estrogenu cie nie przeraziła. Gdybyś był z nami w sobotę to podejrzewam,ze odjechałbyś spod domu Oli, ale karetką hehe

Estrella miło było Cię poznać. Fajnie, że w sobotę czułaś sie lepiej. Dzięki za to, ze dzielnie byłaś z nami mimo męczącej alergii.
Noemi Ciebie zostawiłam sobie na koniec... Brak słów. Znowu było super!! Mam wrażenie,że sie znamy od lat. W sobotę ukazałyśmy swoje prawdziwe oblicze..hehe Analiza Michaela w TAKI sposób była mi bardzo potrzebna

KOCHANE jeszcze raz wielkie dzieki. B.R.E.W. Team rządzi!!!!!!
Cały weekend był fantastyczny. A pożegnanie na dworcu...

Kocham Was i już za Wami tęsknię!!
Ps1. Wczoraj mówiłam w samochodzie,że nie lubię pisać długich postów. To macie.
Ps.2 I tak Was nie lubię

Olu chwila powątpiewania trwała ułamki sekund :) czymze sa jakies pierdolety pt. prawo medyczne, chemia organiczna itp. w porównaniu do tego co mogłoby nas ominać? NICZYM powiadam ja! :)ghost_ola pisze: Wiem, że niektórzy dla B.R.E.W. zrezygnowali z fascynującej nauki lub odsypiania dnia poprzedniego - naprawdę doceniam, wiem że decyzja była trudna :)
dobra. trudno sie mówi. ZABIJCIE MNIE, ale nie mogłam sie powstrzymać. zapewniam, ze wybrałam NAJLEPSZE ze wszystkich. no nie mogłam sobie odmówic i nie wstawic! sasasasa :>badsusie pisze:Dziękuję fotografom za sesje z okularkami(mam nadzieje,że zdjęcia nie ujrzą światła dziennego;)
http://img71.imageshack.us/img71/6018/dsc01613o.jpg

jest złoto, jest impreza!
23 team ;]
no ja mam absolutny niedosyt. byłam z Wami tylko kilka godzin a przez ten czas zafiksowałam się głównie na MJ i BRRRRWIIIIIIIII :D:D:D boże, była cudowna! no, ale wracając do niedosytu, za mało Was poznałam. żałuję, że nie byłam razem z Wami w zoo a od kilku lat chcę iść do zoo i nie wyobrażam sobie lepszego towarzystwa od MJek do zoo:)
nie zapomnę tez tekstu dobiegającego zza moich pleców jednej z Was: uwaga! zaraz będzie moment, zraz...zaraz...zaraz...O! teraz! Patrzcie na pośladki!!!
Dziękuję Wam wszystkim, jednak w pierwszej kolejności Oli- dziękuje Olu, uwielbiam Cię.
mmm wiem , ze wam się podobało i że jeszcze się spotkamy, więc do zobaczenia :D LOVE LOVE LOVE:*
ps. no to gdzie fotki? hę:>?
nie zapomnę tez tekstu dobiegającego zza moich pleców jednej z Was: uwaga! zaraz będzie moment, zraz...zaraz...zaraz...O! teraz! Patrzcie na pośladki!!!

Dziękuję Wam wszystkim, jednak w pierwszej kolejności Oli- dziękuje Olu, uwielbiam Cię.
mmm wiem , ze wam się podobało i że jeszcze się spotkamy, więc do zobaczenia :D LOVE LOVE LOVE:*
ps. no to gdzie fotki? hę:>?
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
mad bad med
believer
- Noemi.best
Nie ma to jak robic zdjecia telewizora 
Moja kolej:
Na poczatek dziekuje Oli za udostepnienie nam swojego apartamentu na caaaly wekeend. Dziekuje za przyszne piatkowe drinki, za smiechy, za sobotnia loze szydercow na kanapie, i za niedzielna "margerite dla nienormalnych"
Blanka za piatkowe czekanie na Lodzka ekipe, za to ze bylas z nami i dobrze sie bawilas :*
Estrelli - mojej siostrze blizniaczce z innego ojca - za wszystko, za kupno mi okularkow, za nocne powroty do domu ["mialem brata, ale kon go zjadl"
], za wspolne poranki etc.
Meda za to ze dalas sie namowic i przyjechalas w piatek, za Twoje ADHD, wylewanie drinkow sobie na tylek itd. I love you :*
23 Team za caloksztalt, troche daleko ode mnie siedzialyscie i nie mialysmy za bardzo jak pogadac, ale bylo mi baaardzo milo ze bylyscie :)
Łodzka delegacja za przybycie :D i tyle... nie no, zart :D dziekuje rowniez za wspolne wieczory, za smiechy, za niedzielna wizyte w mexicanie, za stanie pod mariotem [jakkolwiek to brzmi
], i za to ze jestescie takie fajne
ja juz mowilam, blisko macie do wawy a ja mam wolne lozko w domu :D
Mental rodzynku Ty nasz. Podziwiam Cie, ze wytrzymales z taka iloscia bab sliniacych sie do MJ. Zaluje, ze Cie nie bylo w sobote, ale - jak juz ktoras napisala - lepiej tak dla Twojego zdrowia, psychicznego rowniez
Sylwia skoro Ty mnie na koniec, to ja Ciebie tez
ogolnie to przeczytaj to co napisalas o mnie - ja bym to samo napisala o Tobie. Wymiatalas w sobote, przestalas sie juz bawic w subtelnosci, w koncu dorosle jestesmy
I naprawde podziwiam Cie, ze dawalas rade rowno z nami, mimo ze napewno bylas bardziej zmeczona - w koncu byl z Toba jeszcze Maksiu. Ucaluj go ode mnie. Ps. To jak z tym slubem? Dogadamy sie? 
Tego co sie dzialo w zoo wspominac nie bede, w szczegolnosci pewnej malpy
lol.
Fotki prosze przesylac!!!!!'
EDIT:
cos mi sie przypomnialo:
"ja Ci dam 'I DO'!!!!"

Moja kolej:
Na poczatek dziekuje Oli za udostepnienie nam swojego apartamentu na caaaly wekeend. Dziekuje za przyszne piatkowe drinki, za smiechy, za sobotnia loze szydercow na kanapie, i za niedzielna "margerite dla nienormalnych"

Blanka za piatkowe czekanie na Lodzka ekipe, za to ze bylas z nami i dobrze sie bawilas :*
Estrelli - mojej siostrze blizniaczce z innego ojca - za wszystko, za kupno mi okularkow, za nocne powroty do domu ["mialem brata, ale kon go zjadl"

Meda za to ze dalas sie namowic i przyjechalas w piatek, za Twoje ADHD, wylewanie drinkow sobie na tylek itd. I love you :*
23 Team za caloksztalt, troche daleko ode mnie siedzialyscie i nie mialysmy za bardzo jak pogadac, ale bylo mi baaardzo milo ze bylyscie :)
Łodzka delegacja za przybycie :D i tyle... nie no, zart :D dziekuje rowniez za wspolne wieczory, za smiechy, za niedzielna wizyte w mexicanie, za stanie pod mariotem [jakkolwiek to brzmi

Mental rodzynku Ty nasz. Podziwiam Cie, ze wytrzymales z taka iloscia bab sliniacych sie do MJ. Zaluje, ze Cie nie bylo w sobote, ale - jak juz ktoras napisala - lepiej tak dla Twojego zdrowia, psychicznego rowniez

Sylwia skoro Ty mnie na koniec, to ja Ciebie tez

Tego co sie dzialo w zoo wspominac nie bede, w szczegolnosci pewnej malpy

Fotki prosze przesylac!!!!!'
EDIT:
cos mi sie przypomnialo:
"ja Ci dam 'I DO'!!!!"

Ostatnio zmieniony pn, 19 kwie 2010, 10:25 przez Noemi.best, łącznie zmieniany 2 razy.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
No nie mogę - ja tu w pracy się próbuję skupić, a ty mi tu z takim czymś! Przecież to tak nie wypada! W poniedziałek z rana! Miejże litośćdobrzi pisze:ZABIJCIE MNIE, ale nie mogłam sie powstrzymać. zapewniam, ze wybrałam NAJLEPSZE ze wszystkich. no nie mogłam sobie odmówic i nie wstawic! sasasasa :>

Co do zdjęć z całego weekendu to mam już fotki Sylwii, Blanki i Marty. E2, Tobie zaraz wyślę mojego maila na pw. Jak już zbiorę wszystko to wrzucę do siebie na picasse do prywatnego albumu i wam podeślę linka - w ten sposób wszyscy będą mogli sobie ściągnąć wszystko :)
mmmm
no no czekam :)

mad bad med
believer
mad bad med
believer
- billiejean89
hahaha to byłam ja;-)MeDeah pisze:nie zapomnę tez tekstu dobiegającego zza moich pleców jednej z Was: uwaga! zaraz będzie moment, zraz...zaraz...zaraz...O! teraz! Patrzcie na pośladki!!! PartyTime PartyTime PartyTime
OMG! umarłam... :D cudo, cudo, cudodobrzi pisze:dobra. trudno sie mówi. ZABIJCIE MNIE, ale nie mogłam sie powstrzymać. zapewniam, ze wybrałam NAJLEPSZE ze wszystkich. no nie mogłam sobie odmówic i nie wstawic! sasasasa :>
a taaam! nie było "pracy stóp"girlfriend pisze:billiejean89 dzięki za "The Drill"

a zdjęcia Z telewizorem?Noemi.best pisze:Nie ma to jak robic zdjecia telewizora

nie no najważniejsze jest, kto jest na ekranie, czyż nie?

Już nie mogę doczekać się powtórki

Było na prawdę super, jest co wspominać.
Nawet chyba Noemi mówiła, że za X lat się spotkamy jak już będziemy babciami i będziemy wspominać co się kiedyś działo.
To prawda czy mi się przyśniło :D?

A to już chyba będzie oficjalny filmik naszego B.R.E.W team'u
Are you ready girls?
Edit: Jak mogłam zapomnieć o tym

3.55 i 4.22 :D

czytam i czytam i kombinuję, jak Noemi wyobraża sobie zostać za 10 "X" lat babcią :D i wymyśliłam! trza by adoptować teraz jakieś nastoletnie dziecko i tak poprowadzić, by z dziecka zrobić rodzica:D o!
apropo zdjęć z telewizorem, to już było na pierwszym spotkaniu BADteamu :p
[/quote]hahaha to byłam ja;-)[quote] --> love it.
apropo zdjęć z telewizorem, to już było na pierwszym spotkaniu BADteamu :p
[/quote]hahaha to byłam ja;-)[quote] --> love it.
mad bad med
believer
mad bad med
believer