O tak, remix jest świetny.
Pamiętam jak kiedyś, kiedyś usłyszałam go (jeszcze nie znając oryginału) i sobie pomyślałam: "Wow, jaka zaje***** piosenka".
Poleciałam jej szukać i się okazało, że to takie powolne.
Wg mnie, mix jest lepszy od oryginału.
"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Basia1992 pisze:Wg mnie, mix jest lepszy od oryginału.
z tym że tam są 3 piosenki zmiksowane, więc teraz pytanie moje jest następujące: czy ten remix według Ciebie jest lepszy od oryginałów wszystkich trzech piosenek?
majkelzawszespoko pisze:czy ten remix według Ciebie jest lepszy od oryginałów wszystkich trzech piosenek?
Hmm, chyba źle sie wyraziłam. Why you wanna trip on me jest na pewno lepsze od oryginału.
Nad Who is it bym sie zastanowiła, z tym podkładem całkiem fajnie się prezentuje.
A TDCAU jest lepsze w oryginale
Ale ogólnie oceniając cały mix, stwierdzam, że jest jednym z lepszych.
"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Film będzie miał premierę w tę sobotę, 20 września. Ma zawierać wywiady z rodziną, przyjaciółmi i fanami Michaela, i generalnie opowiadać jego historię z pominięciem 'tabloid trash' ;)
Hm, podejrzewam, że chodzi o osobę, która prowadzi tą stronkę... http://www.bigdb.org/
Hey Everyone!
I'm so excited, four months work, countless months planning, hours editing and dubbing, however it has been worth it. I've taken commentaries on Michael from various sources, mixed it up with live and music video footage and created the ULTIMATE documentary on Michael up until the current era (Thriller 25). What's special about this documentary is some fans will also give their take on the King of Pop, including Irlin Jackson, Mickie, Cukeou, Kylee DeLeeuw and Rena: all huge fans of Michael who speak from the heart and soul.
Here is the final trailer for the 2hr special which will be posted in DVD, Avi, and Low Res. WMV THIS Saturday, the 20th of September. This site will be officially 2 years old 9 days after this release and I can't think of a better way to celebrate it's birthday!