Więc tak...............................
Przede wszystkim kto nie był nie ma czego żałować !!!NAPRAWDĘ !!!!!!!!!!!!
JEDNA WIELKA LIPA I TYLE.................ale od początku...
Otwierając drzwi klubu, niespodziewnie przed moimi oczami ukazał się rosłych wymiarów ochroniarz. Zatrzymał mnie i powiedział - "Poproszę zaproszenie." Stanęłam jak słup soli i zdążyłam tylko powiedzieć - "Co mam dać? Zaproszenie??? Pierwsze słyszę..... " On dalej ciągnął temat -"Bez zaroszeń nie wpuszczamy, takie mam odgórne zarządzenie. Klub rozdawał jakiś czas temu zaproszenia na tę imprezę..." Odpowiedziałam -"Nic mi na ten temat nie wiadomo, a impreza miała być ogólnodostępna

"
Odeszłam stamtąd wściekła do granic

obserwując jednocześnie wydarzenia toczące się przed klubem. Do ochroniarza podszedł chłopak. Okazało się, że również on nie został wpuszczony do pomieszczenia. Słyszałam dosyć ostrą dyskusję...
Chłopak ten podszedł w moją stronę i zaczęliśmy rozmawiać na temat tego nieporozumienia, bo rzeczywiście w sieci nie było mowy o tym, że impreza ma być biletowana czy z zaproszeniami

Nie omieszkałam również wyrazić bardzo głośno mojego niezadowolenia oraz wystawienia odpowiedniego komentarza na temat klubu na stronach internetowych
Ochroniarz słysząc naszą ożywoną dyskusję, wszedł do środka. Po chwili zaprosił nas na imprezę bez tych nieszczęsnych zaproszeń.
Na imprezie 90% muzyki, to była muzyka klubowa

Piosenki Michaela były tylko co jakiś czas

Nie podobało mi się sromotnie

Muzyka mnie dobijała i mam do tej pory uraz psychiczny do imprez organizowanych przez wszelakie kluby
Obiecuję sobie, że będę uczestniczyła tylko i wyłącznie w imprezach organizowanych przez fankluby i fora. Nie warto uczestnizyć "w imprezach Michaelowych" organizowanych przez wszelakie kluby czy firmy, bo nie znają niestety potrzeb fanów...

Sparzyłam się potwornie i nawet nie mam ochoty jutro jechać do Torunia przez to wszystko
Dobił mnie fakt, że tak bardzo było promowanie nowego teledysku "One More Chance". Że będzie uroczysta prezentacja itd.........Owszem, przy okazji prezentacji wszystkich teledysków z płyty Vision, był teledysk do piosenki "One More Chance", ale głosu nie było

DJ puścił przy tym piosenkę "Hold My Hand" MASAKRAAAAAAAAAAA !!!!! O godz. 1:00 ani widu ani słychu o konkursie na wygranie tych 25 płyt Vision

Pytałam hostess, w odpowiedzi usłyszałam, że konkursu jeszcze nie było

O 2:00 robiłam "spadanie" do domu... Przy wyjściu usłyszałam, że konkurs już się odbył...
Impreza miała być do 4:00 bodajże. O 2:00 w klubie było już mało osób
Czuję żal i zrezygnowanie

Przykro mi...
Pozdrawiam DJ Erwina

To ja jestem tą osobą, która cudem weszła do klubu