Dziękujęjolene_ pisze:Trzymaj się w tym wielkim świecie

Ja już naprawdę znikam, jadę na lotnisko.
Trzymajcie się

Tylko niech mi ktos powie w jakim to jest stanieJako pisze:Ciekawe czy może podjedzie pod Neverland
Znaczy Neverland tak? Są zdjęcia ze masakra wielka. Ale fajnie jak bys sie wkradłaBasia1992 pisze:Tylko niech mi ktos powie w jakim to jest stanie
OMG!Jeanny100 pisze:ZA górami za lasami w ST.Ynez Valley,Kalifornia. .
Jako, mnie chodzilo nie o stan Neverlandu tylko o stan, w ktorym sie znajduje NibylandiaJako pisze:Są zdjęcia ze masakra wielka.
A ja mam zupelnie odwrotnie.kuba pisze:Jeee! Ameryka ! Fast foody i idioci (bez urazy)!
Zawsze tak mi sie to tak kojarzyło.USA jest ostatnim miejscem do jakiego bym się wybrał.
Nie masz pojecia o czym piszesz.kuba pisze:Jeee! Ameryka ! Fast foody i idioci (bez urazy)!
Zawsze tak mi sie to tak kojarzyło.USA jest ostatnim miejscem do jakiego bym się wybrał.
Basia1992 pisze:kuba napisał:
Jeee! Ameryka ! Fast foody i idioci (bez urazy)!
W kazdym kraju, na calym swiecie, mozna spotkac takich ludzi....wszystko zalezy od osobowosci czlowieka...niezaleznie od narodowosci, z ktorej pochodzi...(pomijajac gospodarke, sile ekonomiczna i czynnik finansowy poszczegolnych panstw na swiecie)...Xscape pisze:Polski nie cierpię. Dla mnie to kraj w większości totalnych buraków,chamów i plebsu. Poza tym mamy paskudną mentalność.
Dokladnie.thewiz pisze:Do tego smieszne ceny luksusowych kosmetykow i ciuchow.