W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam Was. Jestem tu nowa, dopiero nie dawno zalogowałam się na tym forum. Sama nie wiem czemu. Choć dosyć często tu bywałam i czytałam to o czym piszecie.
Mam na imię Gosia. Fanką Michaela jestem od jakiś 12, 13 lat:) Choć jakby się mogło zdawać...wcale nie jestem taka stara;) ....Mam 16 lat:) Po prostu Michael u mnie w domu gościł od zawsze (dzięki mojemu bratu)ah...to były czasy, te koncerty:D ....i mi jako młodej osóbce, wówczas, bardzo się spodobał. Jego muzyka, jego taniec. No i sam ON- człowiek o Wielkim Sercu, przeogromnym.
Nie wiem, co mogłabym więcej napisać:D
Moje życie to Michael Jackson, więc co ja mogę tu więcej wymyślić:)
Pozdrawiam Was wszystkich:D Mam nadzieję, że zdołam wziąść czynny udział w życiu tego forum:P Trzymajcie się!
Ps. Pozdrawiam osobę o nicku: "elenia", z którą zdołałam zamienić parę słów;)
EmGie pisze:Fanką Michaela jestem od jakiś 12, 13 lat:) Choć jakby się mogło zdawać...wcale nie jestem taka stara;) ....Mam 16 lat:) Po prostu Michael u mnie w domu gościł od zawsze
To zupełnie jak u mnie:D
EmGie pisze:Moje życie to Michael Jackson, więc co ja mogę tu więcej wymyślić:)
A jakże by inaczej:)
Pozdrawiam i życzę miłych chwil spędzonych z nami:D