W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Czesc ! Jestem fanka Micheala odkąd pamiętam, choć wielu rzeczy o Nim dowiedziałam sie nie tak dawno ...może dlatego ze przede wszystkim żyłam Jego muzyka. Ale sprawa molestowania poruszyła mną dogłębnie i postanowiłam dowiedziec się kim jest człowiek którego muzykę tak bardzo kocham. I powiem Wam jedno ten Człowiek to Anioł na ziemi. Niesamowity ,wspaniały...po prostu nie można go nie kochać. Cieszę się również ze istniejecie Wy, bo dzięki temu nie jestem sama ze swoją miłością, pasja.Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia.
Pank pisze:Witamy serdecznie na forum o człowieku, który aż takim aniołem na Ziemi nie jest :P
Myśle, ze w porównaniu z wieloma innymi ludźmi na tej Ziemi jest nim jednak
Oczywiście mam na myśli przeciętynych zjadaczy chleba, a nie psychopatycznych morderców , to tak na marginesie
Pozdrawiam wszystkich!!!
Michael is a beautiful soul.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Kolejna przedstawicielka płci pięknej na naszym cudownym MJowym forum Kobiety górą (chłopcy, coś mało was tutaj )
Witam Cię serdecznie i życze miłego postowania
Chciałam jeszcze dodac że poszukuje fanów z Krakowa, niestety w swoim kregu znajomych nikt M.J sie nie interesuje(delikatnie rzecz ujmując). Więc chetnie poznam i spotkam się z Wami Krakowiacy -maniacy M.J
Pozdrawiam Buziaczki