Lara Croft: Tomb Raider
- Lady Justine
Lara Croft: Tomb Raider
Jako, że jestem fanką serii gier oraz filmów Tomb Raidera, to z chęcią zobaczę co o nich sądzą Michaelo-maniacy.
Ogólnie rzecz biorąc Lara Croft, która jest główna bohaterką serii jest archeologiem.
Wyrusza w niebezpieczne wyprawy dookoła świata w celu znalezienia upragnionego obiektu, lub rozwikłania danej zagadki.
IMO najlepsza z wszystkich części to Tomb Raider Anniversary. Ładna grafika, sterowanie też w porządku, a najlepsze to odwzorowanie pierwszej części gry (która była "kwadratowa") z 1996r.
Powstały również filmy z Larą Croft gdzie główną rolę gra Angelina Jolie. "Larta Croft: Tomb Raider", oraz "Lara Croft Tomb Raider Kolebka Życia".
Wszystkie części bardzo porządnie zrobione.
Dla chętnych oglądnięcia: 28 marca na programie TVN o godzinie 20:00 zostanie wyemitowana "kolebka Życia".
Chcę dodać, iż powstał również komiks Tomb Raidera. Niestety z powodu małej popularności, komiks wycofano z rynku.
Myślę, że tyle was usatysfakcjonuje. Z niecierpliwością czekam, na wasze opinie o przygodach pani archeolog.
Ogólnie rzecz biorąc Lara Croft, która jest główna bohaterką serii jest archeologiem.
Wyrusza w niebezpieczne wyprawy dookoła świata w celu znalezienia upragnionego obiektu, lub rozwikłania danej zagadki.
IMO najlepsza z wszystkich części to Tomb Raider Anniversary. Ładna grafika, sterowanie też w porządku, a najlepsze to odwzorowanie pierwszej części gry (która była "kwadratowa") z 1996r.
Powstały również filmy z Larą Croft gdzie główną rolę gra Angelina Jolie. "Larta Croft: Tomb Raider", oraz "Lara Croft Tomb Raider Kolebka Życia".
Wszystkie części bardzo porządnie zrobione.
Dla chętnych oglądnięcia: 28 marca na programie TVN o godzinie 20:00 zostanie wyemitowana "kolebka Życia".
Chcę dodać, iż powstał również komiks Tomb Raidera. Niestety z powodu małej popularności, komiks wycofano z rynku.
Myślę, że tyle was usatysfakcjonuje. Z niecierpliwością czekam, na wasze opinie o przygodach pani archeolog.
-
-
- Michalina J. xD
W Tomb Raidera grałem kiedy byłem jeszcze w podstawówce i nie miałem kompa. Wtedy często jeździłem do wujka żeby choć przez godzinę poskakać Larą. Grałem wtedy Tomb Raider III i IV. Mam wielki sentyment do tej gry.
Ostatnim TR w jaki grałem była część 6. To była kompletna klapa....
Ostatnim TR w jaki grałem była część 6. To była kompletna klapa....
I wish i can move like Michael Jackson!!
- majkelzawszespoko
dokladnie, angelina jest u mnie bezapelacujnie na pierwszym miejscu [ http://img142.imageshack.us/img142/3154/podiumdh3.jpg ] na podium najpiekniejszych, najsexowniejszych kobiet. co do filmu -zgadzam sie z toba. na raz, chociaz milo sie oglada :)Mandey pisze:Oglądałem ten film ze względu na Angelinę Jolie, ale muszę przyznać że sam w sobie mi się podobał. Fajne efekty, fabuła niczego sobie. Ale nie jest to kino do którego wracam. Ogólnie jak dla mnie kino średniej klasy, tak na raz. To moje zdanie. Pozdrawiam.
He was always such a nice boy
The quiet one
With good intentions
Respectful to his mother
His life was stole
Now we'll never know
The quiet one
With good intentions
Respectful to his mother
His life was stole
Now we'll never know
- Lady Justine
Jest to IMO najgorsza część całej serii.MooNi pisze:była część 6. To była kompletna klapa....
Lara chodzi jak robot, a gra nawet z patchami jest strasznie zabugowana...
A do tego premiera była przekładana 3 razy...
Ogólnie rzecz biorąc, po wydaniu tej gry firmie, która aż do 6 części tworzyła przygody Lary Croft, odebrano prawa i przyznano firmie Crystal Dynamicsc, która stworzyła następne tytuły "TR: Legend", "TR Anniversary", a obecnie tworzy "TR: Underworld"