Nowe remixy już w sieci

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Xscape pisze:Tak więc i Ty musisz się chyba przezucic na nową Britney. A nie pisałem że nie ma się czym podniecać.
haha no chyba tak zrobie ; D

Xscape pisze: Fakt faktem przecieki marnej jakości ale ja nawet po tak marnej jakości potrafie stweirzdić czy piosenka bedzie mi sie podobała.
odpowiednio zmasterowany bit może zdziałać cuda, więc ja się z ostatecznym komentarzem jednak wstrzymam, tym samym anulując poprzednią ocene.

moge jedynie wyrazić mój smutek i żal, że to akon zajął się taką fajną piosenką, co nie wyszło mu najlepiej : (
ObrazekObrazek
K

Post autor: K »

dokładnie - trzeba poczekać na CD Quality ;) m isie te remixy podobają
Maverick

Post autor: Maverick »

Mandey pisze: ponoć do beat it powstaje clip.
mj i ferghie biegący po londynie z jakimiś wyrostkami.
Źródło?
Awatar użytkownika
Tatiana.

Post autor: Tatiana. »

:-/ dlaczego do beat it.......
najgorszy z nich wszystkich, fergie nie lubie, meczy sie w tej piosence,, w ogole.... matko -_-' sorry.
He was always such a nice boy
The quiet one
With good intentions
Respectful to his mother
His life was stole
Now we'll never know
Awatar użytkownika
dirty_susie

Post autor: dirty_susie »

Tatiana. pisze::-/ dlaczego do beat it.......
najgorszy z nich wszystkich, fergie nie lubie, meczy sie w tej piosence,, w ogole.... matko -_-' sorry.
zgodzę się z Tobą...
ja tam nic do Fergie nie mam, ale widać, ze się tak strasznie wysila, i jej to nie wychodzi...
mi się ten remiks nie bardzo podoba... wolałabym zobaczyć w telewizji np. The Girl is Mine, albo Wanna be startin' somethin'...
Obrazek
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Moze dlatego ze z Kobietą ;) Ale macie racje PYT i TGIM
Obrazek
Awatar użytkownika
jfive

Post autor: jfive »

jaram się wszystkimi tymi new remixami ( odziwo :D )

Ale Czemu Już Się Nie Robi Płyt W Stylu Thriller'a , no czemu :-/ ??
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Jeśli chce ktoś jeszcze mieć For Al Time 2008 w wersji radiowej to PW do mnie:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Ja mam takie pytanko: bo mnie się to już wszystko pomieszało.
CO puszczane jest w radiu? "The Girl Is Mine" - to wiadomo. Czy coś jeszcze leci? Np. For All Time? Niech mi to ktoś ładnie wytłumaczy, proszę. Bo singiel będzie przecież tylko (póki co) "The Girl Is Mine" (4. lutego) i "Wanna Be..." (nie wiadomo kiedy). A ja nie znam się na takich rzeczach, jak: co można puszczać w radio, a co nie, czemu te stacje mają te piosenki jak jeszcze ani singla ani płyty nie ma... Na pewno jest jakieś wytłumaczenie, ale ja go nie znam.
Awatar użytkownika
Maro

zu pisze:For All Time

BBC 1 or 2

zu pisze:czemu te stacje mają te piosenki jak jeszcze ani singla ani płyty nie ma... Na pewno jest jakieś wytłumaczenie, ale ja go nie znam.
Promocja:)Nie musi być to singiel:) tak jak kiedyś już ktoś pisał że przed wydaniem YANA na singlu puszczano w radiach a po tygodniu czy dwóch wydano na singlu co owocowało od razu debiutem na pierwszym miejscu:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
zu

Nieźle. Ale w takim razie - co z For All Time? Przecież to nie ma zapowiedzi singlowej W OGÓLE! Hmmm. Po prostu - promocja? Udostępnili utwór stacji, tak po prostu?
Awatar użytkownika
Maro

zu pisze:Nieźle. Ale w takim razie - co z For All Time? Przecież to nie ma zapowiedzi singlowej W OGÓLE! Hmmm. Po prostu - promocja? Udostępnili utwór stacji, tak po prostu?
Najwidoczniej;)
Awatar użytkownika
zu

Dziekuję, wiem już w takim razie wszystko :)
Wielkie pokłony dla Ciebie, Maro, za uświadomienie mnie :D
Awatar użytkownika
Maro

zu pisze:Wielkie pokłony dla Ciebie, Maro, za uświadomienie mnie :D
Proszę,but nie wiem czy tak jest naprawdę chyba że mnie ktoś uświadomi:)

Ale wracając do radia bez singla to przecież puszczano w PL Whaever Happens które nie jest wydane:)

TO jest po prostu ruch marketingowy od Sony:)
Awatar użytkownika
zu

TAK? Wow, Whatever Happens to moja ukochana piosenka z Invincible.

Maro, ja jestem na czasie dopiero od września 2007, wszystko, co się działo przedtem jest dla mnie wielką tajemnicą, o ile nie było o tym w TV (balkon) albo nie była to nowa płyta (choć o invincible się dowiedziałam... w kwietniu 2002 - nie śmiać się ze mnie: brak internetu i małe miasteczko = to-co-widać :) )

P.S. Ale NADRABIAM wiedzę day by day :)
ODPOWIEDZ