dzina pisze:Kasiu jakby co to daj znać, u mnie we Wrocku są dostępne egzemplarze, mogę pomóc.
Dzięki Aniu
Europress ma do mnie oddzwonić w ciągu kilku dni.
Pan, z którym rozmawiałam (ponoć ten, który osobiście wkładał pisma w koperty) był tak pierdołowaty, że aż strach. Możliwe zatem, że Twoja pomoc się przyda
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ja ale wam zazdroszcze,i kto tu mówi że UK to cywilizowany świat.
Jak zapytałem się sprzedawcy o LUomo Vouge to kretyn pokazał mi Vouga angielskiego,jak się spytałem o Włoskiego to nie wiedział że takie wydawnictwo też jest we Włoszech,cóż sklep z dużym wyborem magazynów nie tylko z UK lecz również i z innych zakątków.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
W Łodzi w Manufakturze w Emkipu są jeszcze dwa numery, jakby ktoś chciał.... jeden rozfoliowany i że tak powiem bardzo 'wyświechtany', czyli z pewnością namiętnie przeglądany przez ludność, czemu się nie dziwię :))
mam dla was wielką prośbę czy ktoś z was nie mógłby nabyć dla mnie tego numeru i przesłać mi pocztą? bo niestety w żorach i w Bielsku-Białej nie sprowadzili tego miesiecznika i niestety nie mam go,a strrrrrrasznie mi zależy
dzisiaj byłam w dwóch różnych empikach i się dowiedziałam ze ogólnie to oni bardzo niechętnie sprowadzają gazety bo potem nikt ich nie odbiera.Ale spróbowałam jeszcze raz i dzisiaj znów męczyłam sprzedawczynie w tym Empiku.I tak je będę męczyć póki tej gazety nie dostanę.
Cóż i ja poszedłem, na łowy L'uomo Vogue i w Empiku w Złotych tarasach już nie ma żadnego, ale jest w innym sklepie 5 egz. w tym 2 już mocno przejrzane, tak, więc jest 3 w folii za cenę 34 zł. Ale niestety sam nie mogłem żadnego kupić go wypłatę mam dopiero za, mies. ale myślę, że jakoś mi sie uda go kiedyś kupić.
Pomyślałem, sobie też, że jeśli ktoś z poza Wa-wy nie ma Vogue a u niego/nej już kupić nie da rady, to mogę temu komuś kupić, z tym, że musiałby ten ktoś sie liczyć z tym, że cena jest wyższa z powodu tego, iż magazyn bym wysłał pocztą, a koszt przesyłki jest taki:
Paczka do 1 kg 8,00 zł.
Od 1kg do 2 kg 9,50 zł.
są to ceny przesyłek Priorytetowych, bo tylko taką wysłałbym, aby zwykła przesyłka tajemniczo nie znikła, bądź szła poczta nawet 2-3 tyg. jak ostatnio, miałem taki przypadek.
Także, jakby coś to PW.
P.S. Kase oczywiście trzeba będzie na konto mi dać, bo sam nie dam rady założyć.
No,nareszcie.
Trzymam swoje Vogue w łapkach i muszę przyznać,że MJ jest niesamowity.Moja znajoma powiedziała niedawno po obejrzeniu zdjęć:"On się chyba nigdy nie zestarzje,nawet w wieku mocno podeszłym".
Wcale nie sądzę,że Michael to model,którego ładnie ubrano i kazano się ustawić przed aparatem jak lalce.Nigdy nie widziałam go od tak eleganckiej strony.MJ stał się wyrafinowanym,dojrzałym mężczyzną.
No i cóż mogę więcej powiedzieć nad: Nadchodzi nowa era! MJJ-u,tym razem forumowy,-doszło.Dziękuję bardzo.Mówiłam,że na forum nie ma zbyt wielu nicków zaczynających się na "S".
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Niejako przypadkiem, z racji życzliwości znajomych, stałam się posiadaczem jeszcze jednego egzemplarza l'Uomo Vogue.
Jeśli ktoś jeszcze nie ma, a chciałby mieć, proszę o PW.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Widziałam, że Malwina24 i tancerz już wkleili zdjęcia, ale jeśli ktoś chce je zobaczyć w jeszcze lepszej jakości, a nie ma gazety - są tutaj. Trzeba być tylko zalogowanym. Zdjęcie 21 mnie rozwaliło
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.