Miss Janet

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Miss Janet

Miss Janet

Post autor: Miss Janet »

Witajcie :3
Nazywam się Laura, ale wolałabym, gdybyście zwracali się do mnie Miss Janet.
Od maja 2009 roku jestem fanką Michaela. Wiem, że każdy tak pisze, ale kocham Go nad życie. Nie jest tylko moim idolem, ale i pasją, codziennością. Na forum zawitałam tak późno, ponieważ byłam chyba zbyt niedojrzała na konwersację z Wami. Naprawdę bardzo się cieszę że tutaj jestem.
Prowadzę bloga o Michaelu, na którego serdecznie zapraszam: collection-of-jackson.blogspot.com
To do następnego razu :)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: Olekx »

Siemka,
Też czasami tak myślę, że nie dojrzałem do wszystkich forumowiczów tutaj, ja mam zaledwie 19 lat, zaś inni użytkownicy tego forum po 30 lat. Każdy z Nas ma innych tok myślenia, podejścia do sprawy MJ'a. ;) Ale super, witaj.

Co do bloga - jest świetny, widzę, że bardzo lubisz też Janet Jackson, bo udaje Ci się te aukcje wygrywać. ;)
ODPOWIEDZ