Hello ;))

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Karcia

Hello ;))

Post autor: Karcia »

Hej!

Mam na imię Karolina i mam 15 lat. Pochodzę z Warszawy i od 4 lat interesuję się Michaelem Jacksonem. Moją ulubioną piosenką MJ'a jest "Dirty Diana" ale generalnie to lubię wszystkie piosenki Michael'a. Ze wszystkich okresów twórczości MJ'a kocham czasy albumu "BAD" ;)))

Pozdrawiam:))
Karcia
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: Olekx »

Hejka. Dirty Diana - Utwór świetny, bo odzwierciedla Michaela na scenie. słychać Michaela, słychać krzyczących fanów. :)
Fleur

Post autor: Fleur »

Też lubię tą piosenkę, a Michael w jednym z wywiadów powiedziała, ze jest to jedna z ulubionych piosenek z płyty ponieważ mówi o grupies , z którymi miał do czynienia
Awatar użytkownika
Moonwalker27

Post autor: Moonwalker27 »

Witam!
Jako zatwardziały fan rocka, Dirty Diana również jest jedną z moich ulubionych piosenek Mike'a. Ale i tak uwielbiam (prawie) wszystkie. nenene
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself
And then make a change!
ODPOWIEDZ