Jeśli jesteście zainteresowani wzięciem w niej udziału, wypełnijcie ankietę mieszczącą się pod TYM linkiem. To tylko 9 prostych pytań, a wiele znaczących dla organizatorów :)
Dla kogoś kto tam był x razy to może nie,a dla mnie to ważne.
Jestem zła,bo datę można by było,nie wiem, ogłosić wcześniej,ludzie sobie w dużej mierze już zapewne zaplanowali wakacje.Wiadomo,że bukuje się wyjazdy przed wakacjami.
No przepraszam za moją szczerość,ale podskoczyło mi ciśnienie.
I wish the world will learn to love like you.
Have fun in heaven.
Data MJowiska jest znana od co najmniej kilku lat. Zawsze jest to najbliższa urodzin MJa sobota. W związku z tym nie sądzę, by ktoś, kto naprawdę chciał być na imprezie miał problem z datą.
Pozdrawiam,
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
Macie już jakieś bliższe informacje tj. o której się zaczyna, koszty, formularze zgłoszeniowe itd? Dajcie znać jak ktoś będzie wiedział :) W tym roku chcę pierwszy raz pojechać (o ile będę mogła) :D
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
GentleRain niestety nie wszyscy fani mają tzw. "wakacje" i właśnie dlatego zlot jest zawsze w weekend, aby każdy mógł na niego zdążyć i ze spokojem z kacem, lub bez wrócić z magicznego dnia, do codziennego, czasami nudnego życia...
Wszystkich, którzy podczas ostatnich edycji czuli się zawiedzeni brakiem konkursu wokalnego chciałabym poinformować, że w tym roku - na specjalne życzenie MJówek_wyjących - konkurs takowy się odbędzie :) Szczegóły wkrótce :)
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
Mam nadzieję, że pojadę! Będę kombinować ile się da!!! Chcę jechać i koniec! Jak będę coś więcej wiedziała niż następujące dane:
-) 25.08.2012r
-) prawdopodobnie rozpoczęcie o około 19,
-) wstęp powinien nie przekroczyć 60 złotych
-) zlot odbędzie się w Łodzi w kinie Bałtyk.
to oczywiście dam znać.
Serdecznie Pozdrawiam! Mam nadzieję, że z moim wyjazdem na pewno wypali - -' !!! ;**
We are the world, we are the children - remember this!