rysunki ;D

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Pariss

rysunki ;D

Post autor: Pariss »

hmmm jak sam temat mowi pokaze wam rysunki ktore sama rysuje i chce sie wam jednym pochwalic którego dostalam ;]
I dostane chyba jeszcze jeden ;DD
no ale narazie ten pieerwszy co dostalam :
http://www.photoblog.pl/bebecha/55145287
nie wiem cz moze byc na fotoblogu ale ok nie wiem na jakiej jeszcze stronie mozna wrzucac foty...
XD
jutro wam pokaze oczy Michaela ktore narysowalam xD
mam nadzieje ze wam sie spodoba
"...We Must Live Each Day
Like It's The Last..."
Pariss

Post autor: Pariss »

a jednak teraz wam pokaże xDD
http://www.photoblog.pl/bebecha/55146043
znalazlam na necie taki obraz i stwierdzilam ze postaram sie narysowac hmmm... po wielu zmaganiach zwlaszcza z lewym okiem mi wyszlo i jestem z siebie dumna ;D
"...We Must Live Each Day
Like It's The Last..."
Awatar użytkownika
EternallyLive

Post autor: EternallyLive »

Wszystko fajnie, tylko nie pisz post pod postem.
Obrazek
Awatar użytkownika
Susie<3

Post autor: Susie<3 »

w pierwszym - za plaskie czolo.
w drugim brwi i cienie.
ogólnie - robisz na odwal sie.
pozdr.
Obrazek
Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

Susie, proponuję żebyś pokazała nam swoje rysunki i powiedziała jak wg Ciebie wygląda praca nie na odwal się. Bo sądząc po tonie wypowiedzi wiesz o czym mówisz.

Pierwsza praca nie jest autorki tematu.

Mi oczy bardzo się podobają :)
daria3891

Post autor: daria3891 »

Średnio, nie przypada mi do gustu. Ale ćwicz, praca czyni mistrza ;-).
cut that out!
Awatar użytkownika
Susie<3

Post autor: Susie<3 »

to pytanie do autorki oczu- ile je rysowałaś? również rysowałam oczy Michaela i zajęło mi to jakąś godzinę. nie dlateg, że nie umiem, tylko doprawiałam wsyztsko, przyciemniałm brwi, poprawiałam kontury oczu i tym podobne. Baby Jane, oczywiście że wiem, o czym mówię. rysowałam wczoraj rysunek dla przyjaciółki, Slasha. nie uważam się za wybitną artystkę, Boże broń. rysowałam Slash 1,5 godziny. sama uważm, że mogłabym go narysować lepiej. także prosze na mnie nie skakać, bo była to moja sbiektywna opinia. żyję w wolnym kraju i mogę wyraać swoją opinię.
sory, Pariss i Baby Jane, life is brutal.
tyle mam w tym temacie do powiedzenia, nie chcę wszczynać kłótni, bo nie potrzebuję kłócić się o własne zdanie. takie moje zdanie i kropka.

napisałabym ,,pozdrawiam'', ale tak mnie podminowałaś, że odebrało mi na to ochotę.

a do Ciebie Pariss - pracuj i ćwicz. nie bierz do serca mojej krytyki. ja chcę dobrze i czekam na kolejne prace.
Obrazek
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Baby Jane pisze:Susie, proponuję żebyś pokazała nam swoje rysunki i powiedziała jak wg Ciebie wygląda praca nie na odwal się. Bo sądząc po tonie wypowiedzi wiesz o czym mówisz.
Znam ją, widziałam jej rysunki, i uwierz mi - wiem o czym mówi. Oczy Michaela wyglądają jak prawdziwe. Dziewczyna ma talent. Szkoda tylko, że tego tu nie prezentuje, ale cóż, nie będę jej naciskać. Według mnie oczy, które narysowała Pariss również wyglądają na przysłowiowe odwal się.
Przechodząc do sedna - autorka tematu nie dodaje już prac? Zraziłaś się? Przecież Sus chciała dobrze. Czasem zbyt dobitnie wyraża swoje opinie, ale krytyka jest potrzebna, czyż nie? Zwłaszcza że ona rysuje z 3,4 lata.
Pozdrawiam. :)
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
SuperFlySister

Post autor: SuperFlySister »

Oczy są cudowne , może pokażesz nam swoje inne prace? Większe ? ;-)
Pozdrawiam.
Obrazek
Awatar użytkownika
Natalia88

Post autor: Natalia88 »

Susie<3 pisze: także prosze na mnie nie skakać, bo była to moja sbiektywna opinia. żyję w wolnym kraju i mogę wyraać swoją opinię.
sory, Pariss i Baby Jane, life is brutal.
Może trochę nie na temat, ale proponuję sprawdzić w słowniku różnicę między wyrazem subiektywny, a obiektywny :-P
Obrazek
See You Michael, In Neverland...
Moje Last FM: http://www.lastfm.pl/user/natyska88
ODPOWIEDZ