Lady GaGa

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Obrazek
Awatar użytkownika
MadelineFS

Post autor: MadelineFS »

Awatar użytkownika
billiejean89

MadelineFS pisze:Gaga w reklamie pomadki marki MAC:
http://www.youtube.com/watch?v=loHbrTNm ... r_embedded
WOW :love:

W internecie krążą plotki, że Lady Gaga ma zostać matką chrzestną syna Eltona Johna ;)

http://www.entertainment.becomegorgeous ... -3908.html

+

zdjecie promujące BTW w całości

Obrazek

:love:
Obrazek
A-n-a

Post autor: A-n-a »

billiejean89 pisze: W internecie krążą plotki, że Lady Gaga ma zostać matką chrzestną syna Eltona Johna ;)

http://www.entertainment.becomegorgeous ... -3908.html
jestem na 99% pewna, że nią zostanie :-)

fragment wywiadu z Davidem Furnishem:
Q: Correct me if I’m wrong but Lady Gaga has been named Zachary’s godmother. What led you to choose her?

A: We haven’t publicly confirmed that yet but your sources are very good! I prefer not to comment on it because we are going to make a statement about godparents later on.

Q: Do you believe Lady Gaga has the potential to influence today’s generation in the same way Madonna and Elton have?

A: Absolutely. The strongest thing that Gaga has—putting her amazing musical talent aside—is that she has such a connection with her fans. She has 25 million followers on Facebook and she communicates to fans [via] Twitter in a regular, ongoing way.

Q: Her knowledge of civil and human rights is impressive. What do you think about the type of messages she sends out to her fans?

A: She’s all about inclusiveness and tolerance. She believes that you can be whoever you want to be and that we don’t have to live in a world of conformity and that we can all [benefit] from individuality. That’s the best message in the world. The freedom to be who you are, do what you want and love who you want to love.

Przy okazji wrzucam linka do Hello, Hello - duetu z Eltonem nagranego na potrzeby filmu animowanego "Gnomeo & Juliet".
Awatar użytkownika
billiejean89

Zwiastun telewizji HBO promujący koncert z trasy „The Monster Ball Tour”.

http://www.youtube.com/watch?v=ZVYNhgaE ... r_embedded

Wychodzi na to, że niedługo pojawi się DVD koncertowe, skoro już puszą to w TV.
Na tym koncercie Gaga wykonała Telephone z Beyonce :)
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Będzie w TV! Ale jazda normalnie nie mogę się doczekać. Super będzie. :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

Born this way - official video
http://www.youtube.com/user/LadyGagaVEVO
Obrazek
daria3891

Post autor: daria3891 »

Dżu-da, dżuda-a-a... Dżu-da Ga-Ga.
Ostatnio zmieniony czw, 29 wrz 2011, 19:15 przez daria3891, łącznie zmieniany 1 raz.
cut that out!
Awatar użytkownika
Margareta

Post autor: Margareta »

Jeżeli tak ma wyglądać szerzenie tolerancji wobec mniejszości seksualnych, to ja się nie dziwię tak silnej homofobii w społeczeństwie.
I jeszcze ta jej ostra, nieprzyjemna niska barwa głosu przez pierwsze dwie minuty teledysku.
Jestem na nie.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

o_o

w kategorii teledysk pop mnie to przerasta.

pod względem wyrazu artystycznego jest w tym coś obrzydliwie drażniącego oko i estetykę, to dobrze, nawet bardzo dobrze.
ale chyba uległa zgubnemu złudzeniu, że może zostać Alejandro Jodorowsky'm, sorry Gaga nie możesz.
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Ola2003

Post autor: Ola2003 »

Ileż można, litości! :ziew:
Przepraszam, jest coś, co zmieniło się na plus... od czasów pamiętnego Alejandro nosi nieco lepszą bieliznę :smiech:
Wszystko już było, a jeśli chodzi o masturbację, to wolę ją w wykonaniu Michaela. Przynajmniej działa na wyobraźnię, zamiast przyprawiać o refluks
Obrazek
Awatar użytkownika
Margareta

Post autor: Margareta »

Ola2003 pisze:Wszystko już było, a jeśli chodzi o masturbację, to wolę ją w wykonaniu Michaela. Przynajmniej działa na wyobraźnię, zamiast przyprawiać o refluks
Na moją akurat umiarkowanie działa, ale w porównaniu do tego co robi Gaga, jego sceniczna "masturbacja" jest szczytem elegancji i dobrego smaku.
Żeby chociaż jej ciało i ciała tancerzy były ładne wtedy oglądałoby się ten taniec okołogodowy z mniejszym poczuciem niesmaku. A może celowo dobrała sobie ludzi o brzydkich ciałach żeby konwencja jej teledysku była bardziej spójna?
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Obrazek
Awatar użytkownika
SuperFlyB.

Post autor: SuperFlyB. »

Brak rewelacj, powiem szczerze. Ale źle nie jest.

1. Sex lepiej symulowała Madonna
2. Początek a la Janelle Monae (muzyka) i Kanye West (video)
3. Kosmos? Robot? Wolę w wykonaniu wyżej wspomnianej artystki. Choc i ona pierwsza nie była, to jednak nie obrzydza jak Gaga
4. Poród?
Ola2003 pisze:refluks
5. Jejku, tanieczenie tez nie najlepiej
6. Ale całość nie najgorsza - duuuuużo Bowiego w stylistyce (może nawet za dużo)
7. Oczekiwałem czegoś lepszego, bardziej stonowanego seksualnie
Obrazek
Awatar użytkownika
hankypanky

Post autor: hankypanky »

Zauważyliście Michaelową- białą rękawiczkę ?
Jak dla mnie teledysk nudny...
She's had enough, she says the end
But she'll come back, she knows it then
A chance to start it all again
Till death do us part
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Miałem napisać, że to tandeta owszem, ale aż mi się wesoło oglądało ten klip, jeszcze ten jednorożec na początku, to taka papka popowa z tą piosenką, ubawiłem się jak nie wiem.Pokazała, że pomysły się kończą, też sięgnęła, po wielkie kosmiczne efekty, i znów Britney (Już 3:0 w starciu płyta Gagi vs. Britney) wyszła obronną ręka, oglądałem dziś teledysk Kylie Minoque i Madonny i ona naprawdę w swoich teledyskach o erotycznym zabarwieniu, choć mocnym, sprawiają, że to jakoś oglądać się da.U gagi to śmieszy.Ten teledysk uwidocznił płytkość utworu, naprawdę, muzycznie i wizualne to nie jest wielka produkcja, już nawet mnie to nie obrzydziło, po prostu mam chyba Déjà vu Spodziewałem, się , że będę musiał wymyślać wyszukane porównania, a tu nie to po prostu jest takie sobie, przemysł muzyczny by przeżył, gdyby nie ujrzało światła dziennego.Zawiodłem się ... :surrender:

btw: problem mniejszości seksualnych świetnie pokazała Katy Perry, która chyba bardziej się w tym odnajduje, bo jej ojcowie to dwaj pastorzy.Pokazało też doskonale inne problemy społeczne widoczne w naszych czasach, kompleks ludzi otyłych, dyskryminacje chorych, problemy w rodzinie, itp. Pokazała, że nie jest pustą gwiazdką, pokazała , że jej sukces to wynik naprawdę ciezkiej pracy.
ODPOWIEDZ