W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam. Mam na imię Maciej. :D Lat 17. Fanuję tak na poważnie już ponad 3 lata. Wcześniej Michael też był obecny w mym życiu ale nie na taką skalę. Po jego śmierci postawiłem Sobie cel. Będę tańczyć tak jak on. Realizuję go i realizować go będę. Mam sentyment do piosenki "Why". Gdy jako dziecko ją usłyszałem a szczególnie ten refren była to radość niewyobrażalna. Ulubiony album? W zasadzie każdy album jak i piosenki Michaela mogę nazwać "swoimi" ale moją perełką jest BAD. Najukochańsze piosenki to: Bad, The Way You Make Me Feel, Who Is It, Give in to Me, Earth Song, Stranger in Moscow, Whatever Happens, Speechless. Wśród znajomych jestem znany jako Majkel więc stąd ten nick. Pozdrawiam wszystkich. ; )
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Zapraszam na zajęcia taneczne 'Michael Jackson Style' w szkole tańca Smooth Moves Unique w Gdyni. Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17. Dalsze info moge podać na gg <12707580>