W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich fanów Michaela. Mój nick BoW to skrót od piosenki Black or White od której wszystko się zaczęło i zostałam fanką Michaela. Mam na imię Magda i mam 25 lat. Jego fanką jestem od kilku lat i szczerze nie wyobrażam sobie życia bez Jego muzyki. Od paru lat jestem także fanką Celine Dion. Byłam również zarejestrowana na innym forum o Michaelu a mianowicie na mjzyje.pl gdzie byłam moderatorką. Mam nadzieje, że miło nam się będzie razem spędzało czas i że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Ostatnio zmieniony pn, 31 sty 2011, 22:50 przez BoW, łącznie zmieniany 2 razy.
heeeeej BoWik :) witam Cię gorąco :*:*:* mam nadzieje, że uda nam się odtworzyć chociaż w małej części tutaj taką atmosferę (oczywiście mówię o tylko dobrych chwilach) jak tam ...
"[...]Wszystko jest możliwe- Niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu[...]"
Zapraszam na zajęcia taneczne 'Michael Jackson Style' w szkole tańca Smooth Moves Unique w Gdyni. Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17. Dalsze info moge podać na gg <12707580>
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.