W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam,mam 20lat słucham MJ od 5-roku zycia po prostu kocham ten głos i te brzmienie me serce drzy po tylu latach nadal gdy słysze human nature bądz Billy jean,pamitam moonwalk gdy ogladałem pierwszy raz na vhs to cos wiecej niz film magia do dzis chwytam mnie za serce gdy Michael w chodzi do clubu i w ten cały ozywa zut monetą odjazd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kochaM KOCHAM.Moj pierwszy album to BAd ojj pamietaj jak dziś gdy go zakupiłem w pierwszym sklepie muzycznum w m oim miescie dziś juz go nie ma:(ale pamiec w mym sercu;]słuchałem praktycznie non stop siedziałem przy małym jamniku i non stop,puzniej zdobyłem Thriller do dzis słucham tego albumu!!puzniej wspaniały Dangerous!!odjazd!!who is it!!tak mnie poruszył ze szok pamietam ze nie daleko po zakupie tego albumu na starej poloni1 udało mi sie nagrac teledysk do tego utworu ogladałem calutki czas ojj to były czasy :)wspominam dzis jestem starszy jest troche inaczej ale nadal kocham muzykę Michaela tak jak te 15lat temu pozdrawiam wszsytkich fanów i prosze o jakiś kontakt :**:*:*
Witaj rafałek20MJ
Myśmy się zdążyli już "poznać", ale nic nie szkodzi przywitać się dwa razy
Zatem witaj
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"