25.06.2010 - co robimy?
- Olka940317
Byłam w Multi..."Narazie nic nie wiadomo nam o wystawieniu jakiegokolwiek koncertu Michaela Jacksona"zapytałam kiedy bedzie wiadomo a ona ze nie wie bo zalezy od szefa i wogole...powiem jedna robia nas w konia i tyle...myslalam ze multikino nam pomoze ale widac jednak nie...
In our darknest hour, in my deepest despair, will you still care will you be there??
A ja uciekam na tamten weekend. XSCAPE. Na wieś.
Na Facebook mam kilka zaproszeń, ale wiecie co? Ja nie chcę brać udziału znowu w zbiorowym płaczu, smutnych piosenkach i wspomnieniach lub też w presji oczekiwania na powrót (akurat tego dnia). Odcinam się od mediów i przebitek tudzież programów o MJ na zasadzie "świętej pamięci" itd.
Ja wierzę, że żyje, tak? Więc nie będę palić świeczek i słuchać WYBT czy GTS, będę spacerować po lesie i bawić się z psami. Może nawet nie wezmę mp3 i nie posłucham Beat It. Jeśli wróci, to ktoś na pewno napisze mi smsa. Jeśli nie, oszczędzę sobie kilku łez, jakie spłynęłyby mi z tęsknoty na pewno, gdy byłabym w domu, w internecie i z MJ-ludźmi. Nie chcę dać się zwariować, nie chcę wspominać tego dnia itp. Michael, gdziekolwiek nie jest, żyje czy nie żyje, na pewno zrozumiałby moją postawę.
Potem wrócę w niedzielę wieczorem i zobaczę na YT jak aguusiaa_w śpiewała TII. 
Wszystkim obchodzącym jednak jakoś ten dzień życzę hm... miłych spotkań w gronie. Pozdrawiam. x
Na Facebook mam kilka zaproszeń, ale wiecie co? Ja nie chcę brać udziału znowu w zbiorowym płaczu, smutnych piosenkach i wspomnieniach lub też w presji oczekiwania na powrót (akurat tego dnia). Odcinam się od mediów i przebitek tudzież programów o MJ na zasadzie "świętej pamięci" itd.
Ja wierzę, że żyje, tak? Więc nie będę palić świeczek i słuchać WYBT czy GTS, będę spacerować po lesie i bawić się z psami. Może nawet nie wezmę mp3 i nie posłucham Beat It. Jeśli wróci, to ktoś na pewno napisze mi smsa. Jeśli nie, oszczędzę sobie kilku łez, jakie spłynęłyby mi z tęsknoty na pewno, gdy byłabym w domu, w internecie i z MJ-ludźmi. Nie chcę dać się zwariować, nie chcę wspominać tego dnia itp. Michael, gdziekolwiek nie jest, żyje czy nie żyje, na pewno zrozumiałby moją postawę.

Wszystkim obchodzącym jednak jakoś ten dzień życzę hm... miłych spotkań w gronie. Pozdrawiam. x
Aktualna lista osób które chcą tańczyć w mixie:
Jam- maartuula
Dangerous- Gusia_19
Smooth Criminal- gosieq
You rack my world - intelmet
Przyjmowanie zgłoszeń zakończone.
Jam- maartuula
Dangerous- Gusia_19
Smooth Criminal- gosieq
You rack my world - intelmet
Przyjmowanie zgłoszeń zakończone.
Ostatnio zmieniony pn, 07 cze 2010, 18:10 przez Gusia_19, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ja 25 czerwca biorę udział w musicalu o Michaelu w Chrzanowie, będzie to żywiołowy występ, chcemy pokazać ludziom najlepsze oblicze MJ i jego fanów :)
Every day create your history.
www.mjliveforever.za.pl; http://www.facebook.com/mjliveforever
zapraszam.
www.mjliveforever.za.pl; http://www.facebook.com/mjliveforever
zapraszam.
przecież na tej liście są osoby z całejk Polski, nic Nam nie daje. Nawet jeśli pójdziemy do konkretnego kina, to Nas wyśmieją. KRAKÓW!!!! Czy Wam zależy??? bo mam pewien pomysł, ale musicie się tam skrzyknąć na tej liście.

byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
- Olka940317
Kurdde z multikina dalej nie dostalam odpowiedzi... Wydaje mi sie ze nic tego nie bedzie...bo jak koncert w lipcu byl to reklamy na miesiac przed byly powywieszane ;) a teraz to pustki ;/Przepraszam Was Wszystkich ze obiecalam i nie wyszło;(
In our darknest hour, in my deepest despair, will you still care will you be there??
- Dirty_Girl
zaloguj się o takim samym nick`u na forum www.mtc.fora.pl użyj tego samego nicku co na tym forum wejdź na dzień drugi / sobota i tam przedstawiłam swój pomysł. Trochę tajemniczo, ale poradzisz sobię
Resztę też zapraszam

byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...