MJbasior

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
MJbasior

MJbasior

Post autor: MJbasior »

Hej mam na imię Baśka i mam 16 lat. Zawsze odkąd pamiętam lubiłam muzyke i taniec Michaela ale ok. 3 lat temu to się zmieniło. Zaczęłam ściągać jego muze, teledyski. Czytałam biografię i różne newsy. Dorastam więc potrzebuje autorytetu. Osobą która kształtuje mój światopogląd jest właśnie Michael. Wcześniej lubiałam go za teledyski i wykonanie piosenek teraz kocham go za te cudowne teksty o pokoju, miłości i przyjaźni. Co nie oznacza że kocham wszystkie jego piosenki niezależnie od tematyki. A więc nawiązuje do tego że nie wierzę w bzdury jako MJ by molestował dzieci i wogóle je krzywdził. Dla mnie on jest bardzo dobrym człowiekiem i cieszę się że moi rodzice i kumple to zrozumieli bo chyba każdy fan MJa kiedyś przeżył nie przyjemne chwilę związane z bzdurami o nim. Gdyby wszyscy ludzie byli tacy jak on świat byłby naprawdę lepszy. Pozdro dla wszystkich fanów MJ. TRZYMAJCIE SIĘ:-)
Before you judge me, try hard to love me. Look within your heart, then ask Have you seen my childhood?
Awatar użytkownika
DooDoo Forever

Post autor: DooDoo Forever »

Witam cieplutko nową koleżankę w ten ponury dzionek.
Obrazek
I miss you so much...
Awatar użytkownika
Dama Kameliowa

Post autor: Dama Kameliowa »

MJbasior pisze:Zawsze odkąd pamiętam lubiłam muzyke i taniec Michaela ale ok. 3 lat temu to się zmieniło
Czyli że jak, że przestałaś lubić?
Rozumiem, że chciałaś przekazać coś innego.

Witam na forum.
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

Damo nie zaczepiaj od razu nowych co? dziewczynie się palec widać omsknął przy pisaniu,
bardzo miło mi cię poznać, rozgość sie ;-)
Ostatnio zmieniony ndz, 21 lut 2010, 11:32 przez insomniaof, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Witaj na forum
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
Sun

Post autor: Sun »

Witaj :mj:
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Witam koleżankę ;-)
Awatar użytkownika
JuliaM

Post autor: JuliaM »

Witam nową koleżankę ;-)
Bardzo się cieszę, że nie masz zamiaru wierzyć w bzdury jakie są opowiadane przez media :) zresztą kto by chciał ;)

Krótko mówiąc, witam nową koleżankę na forum i życzę miłej zabawy :)
Obrazek
I'm starting with the man in the mirror!
ODPOWIEDZ