Nieco o Shiny
Nieco o Shiny
Witajcie wszyscy!
Jestem Majka, mam niecałe 14 lat. Kocham siatkówkę, taniec towarzyski, jazdę na rolkach, rekiny... i oczywiście Michaela Jacksona!
Hm. Jak to się zaczęło?
W dzieciństwie znałam trzy, może cztery Jego piosenki: Billie Jean, Ghost i Black or white. Tą ostatnią rozpoznałam od razu (gdy puścili ją po Jego śmierci), a z Ghost musiałam trochę się zastanowić ;d No i oczywiście niezaopmniany Thriller!
Jednak prawdziwe maniactwo zaczęło się, i do dziś nad tym ubolewam, dopiero po śmierci. Za to moja siostra uwielbiała Go już wcześniej, znała teksty piosenek...
Hm. No to chyba tyle.
Jestem Majka, mam niecałe 14 lat. Kocham siatkówkę, taniec towarzyski, jazdę na rolkach, rekiny... i oczywiście Michaela Jacksona!
Hm. Jak to się zaczęło?
W dzieciństwie znałam trzy, może cztery Jego piosenki: Billie Jean, Ghost i Black or white. Tą ostatnią rozpoznałam od razu (gdy puścili ją po Jego śmierci), a z Ghost musiałam trochę się zastanowić ;d No i oczywiście niezaopmniany Thriller!
Jednak prawdziwe maniactwo zaczęło się, i do dziś nad tym ubolewam, dopiero po śmierci. Za to moja siostra uwielbiała Go już wcześniej, znała teksty piosenek...
Hm. No to chyba tyle.

Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Witaj
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
- Dama Kameliowa
- Michael FOREVER!!!
- DooDoo Forever
- DirtyDiana13
- EternallyLive