Thrill the world 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

"Thrill the world 2009" w Krakowie?

Czas głosowania minął pt, 25 wrz 2009, 17:10

Głupi pomysł, kolejny FM, na pewno nie wezmę w tym udziału
1
3%
Pomysł ok, jeśli mi się uda - będę
28
70%
I'm in!
11
28%

Liczba głosów: 40

aokins

Post autor: aokins »

moni pisze: bo ja chce żeby ludzie na nas patrzyli i podziwiali a nie wiem czy o tej porze ktoś jeszcze w miarę trzeźwy siedzi w knajpach w niedziele :)
Widzę, że ktoś tu ma niedobór głasków ;-)

Co do:

-miny: ja nie muszę się starać, bo chyba zawsze taką mam przy tańcu nenene
-charakteryzacji: to trzeba przemyśleć z anialim, bo podobno szykuje się całonocna imprezka :knuje:
Smile, though your heart is beating...
maartuula

Post autor: maartuula »

oczywiście, że jestem chętna ;D tylko dołącze sie do prośby zrobienia tego około pólnocy...
ze strojem się coś na pewno wykonbinuję, nie powinno być problemu...
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

Gusia_19 pisze:
Noemi.best pisze:E tam, makijaz jak na zombie walk wystarczy - blady puder, ciemne cienie,
Ciekawe czy coś takiego wystarczy i ubiór na czarno?
a czemu na czarno ubior?
co do makijazu
Obrazek

Obrazek

na obydwu zdjeciach ja - jak widac wiec wystarczy jasny puder, ciemny cien i troche sztucznej krwi. Mozna ja kupic TU. I ma karmelowy smak :smiech:
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Noemi.best pisze:a czemu na czarno ubior?
Bo to kojarzy się z zombi, mrokiem, horrorem.
redka

Post autor: redka »

Hej, ja jestem absolutnie zdecydowana zatańczyć z Wami! Wysłałam już mailem zgloszenie. Jestem nocnym markiem, więc godzina pasuje mi każda ;)
Czekam przebierając nogami na więcej konkretów.
OluŚka

Post autor: OluŚka »

ooooo tak to będzie cudowne !!!!
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

aokins pisze:Na filmikach wszystko jest precyzyjnie wytłumaczone, nie zrażajcie się angielskim, wystarczy obserwować i ćwiczyć.
a mozna jakiegos linka do tych filmikow?? :)
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

podawane już kilka razy tutaj: learn the dance
Jak na razie nie zgłosił się ani jeden facet, co jest? ;)
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

ups...dzieki za linki japrosic oczywiscie ja tez jestem chetna na taniec tylko moze jakas proba-choc jedna zeby sie dograć ;-)
memek91

Post autor: memek91 »

gdyby godzina była inna to bym się zgłosił, ale że ma być 2.30 to jest i trochę za wcześnie i trochę za późno:P
i taki offtop - http://www.joemonster.org/filmy/19545/M ... owy_taniec dobry moonwalk
:D
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

ile ludzi sie do tej pory zgłosiło ? :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

moni pisze:ja oczywiście jestem pierwsza na takie akcje :0 moge Ci nawet podeslac liste maliową ludzi ktorzy mi sie zgłaszali na flash moba ! :) W ogole to proponuje plakat i pierdyknac kilka razy na GUMTREE moze sie ludzie jeszcze zgłoszą :d ja tak zbierałam ludzi na FM :)
Kurczę czekam na szczególy i mam nadzieję że się UDA !!! Nawet jakby nas miało tanczyć 15 osób to juz coś bo to ma mieć inny troche charakter niż FM :) Tylko pytanie czy o tej godznie w jakiejs knapie bedą w ogóle jeszcze ludzie cobysmy mieli dla kogo ten szoł urządzać :)
Od jutra zaczynam sie uczyć krokow NORMALNIE musi sie udać bo sie jak zawsze napaliłam niczym arab na kurs pilotażu ! A wiadomo że jak sie Moni na cos nastawi to nie ma bata musi być !
i taki sie dzis pomysł narodził jak siedziałam w WUCECIE bo wiadomo że wszelkie olśnienia spływają na człowieka właśnie tam :) no i rozkminiłam..bo moim wielki marzeniem tuż obok FM (które się już spełniło)jest zatańczyć Thrillera w pełnej charakteryzacji :) chociaż jak rano wtaję z łózka to sie czasami zastanawiam czy mi ta charakteryzacja potrzebna az tak ha ha :)
no ale do rzeczy - byłoby super jakby każdy sobie skołował jakieś CIUSZKI Truposza :) znaczy sie wielkiej filozofi nie ma - nawet mozna sie przejsc do SECOND HAND zanurkować po jakis podkoszulek dwa numery wiekszy tudziez babciną bluzeczkę w kolorze czarno szaro, burym generalnie trzeba sobie zwizualizować z teledysku w czym tam oni śmigają. Potem robimy w tym troche dziur, z kilka razy przeciagniemy po chodniku najlepiej na zakurzonej ulicy. Buhahahaha Doczepi sie jakies bandaże tez wczesniej solidnie ubabrane, doczeli sie jakies inne skrawki pozostalosci ubrania i GIT :0 Wslosy sie dziewczetom wytapiruje i potraktuje lakierem i co najwazniejsze MAKIJAZ :0 trza sie bedzie wczesniej spotkac umowic kazdy poprzynosi to co ma i bedziemy sie nawzajem wyżywac artystycznie :) Jakies smoky eyes, jakies popelate usta, jakies rany na twarzy, plamy opadowe i ogólnie gnijące ciało :) Mogę przyniesc specjalne farby do twarzy i sie tak wymalujemy że pomysla żesmy sie prosto z teledysku urwali :) Czajcie potem takie zdjecia grupowe jaaaaaaaaa czad ! Musi sie udac - kurde bo sie sama zaraz za ta ogranizacje wezme Głupi głupi... Głupi głupi...
haha moni- podpisuje się pod tym co napisałaś, super pomysł, juz napisałam do Anilim,ze pomoge rozsylac ogloszenia,smsy i wiadomosci do ludzi,do ktorych pisalam o FM:) bo bardzo mi zalezy zeby nas bylo baardzo duzo.

oczywiscie tez myslalam juz o stylizacji - dobrze,ze podpowiedzialas z tym "second hand'em" bo sie martwialm, ktore z ciuchów bede musiala "poświecic" - potargac itd. zapomnialam o 'ciuchach na wage' glupija

tylko ten makijaż, to już trudniejsza sprawa ;( trzeba by kogoś kto umie dobrze malować.
haha chyba żartujesz? sama sie nie 'pomalujesz' -ludzie to nie musi byc super elegancki makijaz- to ma bc trupi-rozmazany makijaz. jakeis plany na twarzy,rysy, czarne oczy,krwawe usta itd:p

aokins pisze:A ja myślałam, że Ty zaprawiona całonocna imprezowiczka dancing Michael Jackson
Nie wymiękaj!
Będzie właśnie wyjątkowo! Toć to przecież początek niedzieli.
Potem będziesz spać do poniedziałku 6:00
ahaaa- ojeju aokins :smiech: -dzieki za uswiadomienie mnie- ale ze mne debil bylam pewna ze ta 2 w nocy to z niedzieli na poniedzialek... (myslalam-trudno,najwyzej nie pojde na jeden wyklad,przyjade dopiero na 12:00 na uczelnie). a to przeciez jest o 2 w nocy z SOBOTY na NIEDZIELE:p o kurcze to jak tak to ja zostaje nawet do 7 rano-zejde ostatnia z parkietu,potem odespie pare godzin i wieczorem sie poucze:D (jesli bede sie mogła skupić:p nenene
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

kurcze świetne te fotki,które któraś tutaj kilka postów wczesniej wstawiła:p:) ajaja nigdy z siebie nie robilam jeszcze Zombie- haha fajnie,ze teraz bede miec taka możliwosci bede się mogla 'wyżyć" glupija
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

jak wam idzie nauka ? ja dopiero na 16 czesci z tych filmikow :(nie jest zle bo swietnie jest to wytłumaczone ale kurcze skomplikowane to :) trzeba bedzie to pocwiczyc wszyscy razem wiec jakas proba koniecznie musi byc :D
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
kasiahp

Post autor: kasiahp »

haha chyba żartujesz? sama sie nie 'pomalujesz' -ludzie to nie musi byc super elegancki makijaz- to ma bc trupi-rozmazany makijaz. jakeis plany na twarzy,rysy, czarne oczy,krwawe usta itd:p
Trzeba będzie się samemu pomalować, bo innej opcji nie ma, ale miałam kiedyś malowany przez profesjonalistę taki wzór na twarzy i to dopiero wyglądało bosko :-) dlatego fajnie by było jakby ktoś się na makijażu znał. No i trzeba przyznać, że czasami jak ktoś się nawet "normalnie" pomaluje to niekoniecznie wychodzi to za dobrze :-/ jak ktoś nie potrafi to nawet jak się uprze to mu nie wyjdzie. Ale myślę, że wtedy chętnie pomożemy ;-)
Zastanawiałm się też, zamierzacie malować się dopiero na miejscu czy wcześniej??
trzeba bedzie to pocwiczyc wszyscy razem wiec jakas proba koniecznie musi byc :D
na pewno, a i na stronie TTW było napisane, że powinno się przynjamniej z 2 godziny ćwiczyć, już przed samym występem :mj: :-)
ODPOWIEDZ