Heeeeeeeeeej
Heeeeeeeeeej
Cześć. Jestem Marta. Mam 14 lat. Od niedawna jestem fanką Michaela Jacksona. Od kilku tygodni czytam wasze forum, ale dopiero teraz postanowiłam do niego dołączyć. Uwielbiam słuchac muzyki ( oczywiście MJ ). Raczej nie lubie mówić o sobie, ale jak by ktoś miał jakies pytania to pisać na PW. Musze przyznać, że zainteresowałam sie Michaelem dopiero po jego śmierci, czego bardzo żałuję. Nazywam się jego fanką, choć nie wiem czy powinnam.
Ostatnio zmieniony pn, 28 wrz 2009, 20:10 przez fanka_14, łącznie zmieniany 2 razy.
- DirtyDiana13
Witaj!!
Ja też zainteresowałam się Michaelem po jego śmierci. Bardzo żałuję, a ty na pewno rozumiesz jak bardzo.
Uważam, ze możesz nazywać się jego fanką. Ja tak siebie nazywam, ale zawsze jednak boję się tak mówić. W głębi serca uważam, że na to nie zasługuję.
W każdym bądź razie miłego postowania i słuchania Wspaniałego Michaela!!
Ja też zainteresowałam się Michaelem po jego śmierci. Bardzo żałuję, a ty na pewno rozumiesz jak bardzo.
Uważam, ze możesz nazywać się jego fanką. Ja tak siebie nazywam, ale zawsze jednak boję się tak mówić. W głębi serca uważam, że na to nie zasługuję.
W każdym bądź razie miłego postowania i słuchania Wspaniałego Michaela!!
Ja jestem Sonia ;D Ale mówią na mnie Mira no albo Michael ;D . jutro kończe 16 lat xD
ja fanką Michaela jestem od bardzo dawna.Uwielbiam słuchać jego muzyki. Jest poprostu świetna. Przykro mi jednak z powodu osób które słuchają go dopiero po śmierci .. ale w sumie nigdy nie jest za późno poznać muzyke prawdziwego króla popu ;D
hmmm co jeszcze ?;d nie przepadam z rodziny Jacksonów za jego ojcem i La Toy'ą .;/ gdyż La Toy'a po śmierci udaje wielką siostrzyczke Michaela a jak był oskarżony o pedofilie to jeszcze w telewizji powiedziała że to prawda itp .;/ , ogólnie nie lubie ludzi którzy oceniają Michaela po "operacjach plastycznych" przecież nie słuchamy operacji plastycznych tylko Michaela . Dla mnie mógł sobie zrobić 100000000000 operacji . I tak byłby dla mnie najlepszy.
pzdr .!;D
ja fanką Michaela jestem od bardzo dawna.Uwielbiam słuchać jego muzyki. Jest poprostu świetna. Przykro mi jednak z powodu osób które słuchają go dopiero po śmierci .. ale w sumie nigdy nie jest za późno poznać muzyke prawdziwego króla popu ;D
hmmm co jeszcze ?;d nie przepadam z rodziny Jacksonów za jego ojcem i La Toy'ą .;/ gdyż La Toy'a po śmierci udaje wielką siostrzyczke Michaela a jak był oskarżony o pedofilie to jeszcze w telewizji powiedziała że to prawda itp .;/ , ogólnie nie lubie ludzi którzy oceniają Michaela po "operacjach plastycznych" przecież nie słuchamy operacji plastycznych tylko Michaela . Dla mnie mógł sobie zrobić 100000000000 operacji . I tak byłby dla mnie najlepszy.
pzdr .!;D
``Zanim mnie osądzicie.
Spróbujcie naprawdę mnie pokochać.
Spójrzcie w wasze serca, a potem spytajcie.
Czy widzieliście moje dzieciństwo? ,,- MJ<3
Spróbujcie naprawdę mnie pokochać.
Spójrzcie w wasze serca, a potem spytajcie.
Czy widzieliście moje dzieciństwo? ,,- MJ<3