Eo Was kocha

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Eo

Eo Was kocha

Post autor: Eo »

Witam gorąco, postanowiłam przyczączyć się do Was, fanów Michaela. Nareszcie mogę nawiązać kontakt z osobami, które czują to samo i są w stanie mnie zrozumieć. Dzięki Michaelowi zrozumiałam co jest w życiu naprawdę ważne..niesienie pomocy drugiej osobie, niezamykanie się na problemy innych, chęć dawania radości i miłości, czynienia dobra. Nie ma takich słów, które wyrażą mój smutek, rozpacz i pustkę, która od dnia 25 czerwca 2009 towarzyszy mi nieustannie. Nie potrafię określić uczucia, jakie żywię do Michaela.. jest to mieszanka fascynacji, podziwu, miłości, współczucia. Nigdy nikogo nie kochałam w ten sposoób, nie jest to "zwykła" miłość jaką czują "zwykli" ludzie.
Gdyby nie Michael, nie przetrwałabym wielu trudnych momentów w mym życiu. Dzięki Niemu nie załamałam się, z Jego utworów czerpałam siłę do walki. Wiedziałam, że nie mogę się poddać, nie byłam zresztą sama.. Michael był ze mną i jest nadal. Niemożliwe stało się możliwe.
Jest najważniejszą osobą w moim życiu, zerwałam kontakt z przyjacielem tylko dlatego, że wypowiadał się nieprzychylnie o Michaelu. Ludzie lubią najpierw ocenić, osądzić, powiedzieć krzywdzące słowa (mając za źródło informacji wszelkie kolorowe gazety, brukowce) zamiast spróbować pokochać, a przynajmniej zrozumieć drugiego człowieka.

Moc uścisków
Marcia (Eo)
"In my heart I feel you are all my brothers..."
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

Witaj :) A może zamiast zrywać przyjaźń, lepiej pokazać przyjacielowi prawdę?
Obrazek
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Witaj :)
A z której części opolskiego jesteś? Bo ja też z opolskiego, może mamy niedaleko do siebie? Odezwij się do mnie, ok?
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witam ;-)

A może nie warto zrywać kontaktu z przyjacielem ?
W okół mnie jest wiele osób, które źle wypowiadają się o Michaelu,
ale tylko dlatego, że nic o Nim nie wiedzą. Opowiadam im wszystko,
a później już wiedzą, że się mylili itp.
A poza ty prawdziwy przyjaciel, taki 'na żywo' jest bardzo potrzebny.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum. ;-)
Obrazek

Post autor: Eo »

Przyjaciel ma zbyt ograniczony umysł, by przyjąć prawdę. Tłumaczyłam, udowadniałam, że się myli, ale nie przemawiają do niego żadne argumenty. Ma koleś pecha :) ja nie żałuję :) Do niedzieli ludzie! Spotkamy się w Krakowie.
Agusio, jestem z Kluczborka. :)
"In my heart I feel you are all my brothers..."
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

No chyba że. Tacy ludzie niestety się zdarzają.
W takim razie życzę nowej przyjaźni ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

Eo pisze:Przyjaciel ma zbyt ograniczony umysł, by przyjąć prawdę. Tłumaczyłam, udowadniałam, że się myli, ale nie przemawiają do niego żadne argumenty.
A pokazywałaś mu jakieś filmiki, książki, żeby pokazać, że się myli? Tłumaczenie czasem trzeba poprzeć dowodami :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Ix3MJ

Post autor: Ix3MJ »

Też mam takich znajomych. ;/// .
Ale nie zrywam z nimi kontaktu próbuje im udowodnić że Michael jest świetnym człowiekiem. Bardzo wiele osób ma do niego "ale" tylko dlatego ze zrobił sobie operacje plastyczne. ;/
ja zawsze na to odpowiadam że nie słuchamy operacji plastycznych tylko Michaela. ;) pozdrowienia !;*
``Zanim mnie osądzicie.
Spróbujcie naprawdę mnie pokochać.
Spójrzcie w wasze serca, a potem spytajcie.
Czy widzieliście moje dzieciństwo? ,,- MJ<3
ODPOWIEDZ