Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Wyplosz pisze:Edit : no co ty Dzwonek wszyscy zaczna sie drzec "JA JĄ ZAUWAZYLEM/AM PIERWSZY/A !!! "
Wtedy powiem, że ten kto zauważył pierwszy stawia piwo, od razu każdy zmieni zdanie. xD

madzia06 pisze:Wyplosz napisał:
skoro fala jest raz , 1 i 2 raz, ze tak powiem... to co robimy 2 razy zamiast raz? xD

że co?!:>:)

że co?!:>:) x2 ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Wyplosz

Post autor: Wyplosz »

no bo.. skoro fale robimy raz... to jest 5 fraz jak 2 razy tanczymy a powinno byc 6.. wiec?
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

http://utop-sledzika.pl/wyplosz69
aokins

Post autor: aokins »

Wyplosz no i git! :smiech:
Nie chcę Cię martwić, ale wynik prawidłowy to jest:
Wersja YOUTUBE -6fraz-2xfala
Nasza wersja:

1. 5 fraz - 1xfala
2. 6 fraz - 2xkroczki, 1xfala
3. 6fraz- 2xfala- refren
aaa, i nasze już słynne 2-frazowe cofanie się glupija po 2 razie
to jeśli chodzi o zmiany w rozliczeniu :knuje: .

Mam wyrzuty sumienia jeśli chodzi o rozpiskę, więc spróbuję coś naprędko TU umieścić. Przed 7.00 powinno być. Cała noc przede mną.
Smile, though your heart is beating...
Awatar użytkownika
aanyaa

Post autor: aanyaa »

Pogubiłam się w tym wszystkim... próba jest o 11 w sobotę, tańczymy tak jak na próbie, tak?:}
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

tak- tanczymy tak jak ostatnio:)

próba jest 19go w sobote o 11:00 i w piatek 18go o godz 17:00 :))pozdrawiam
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
aanyaa

Post autor: aanyaa »

O, super... nie wiedziałam o jeszcze jednej próbie... dzięki wielkie;)
Awatar użytkownika
Wyplosz

Post autor: Wyplosz »

O. Aokins dzieki wielkie juz wiem wszystko :P
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

http://utop-sledzika.pl/wyplosz69
aokins

To dobrze, że wiesz nenene .
Ja nadal nie wiem, jak TU wam to umieścić, chodzi mi o tabelkę z Worda. Ktoś pomoże?
Ja już tworzę nasz "Thriller"-układ. Chodzi mi oczywiście o tymczasowy efekt ;-) .
Awatar użytkownika
madzia06

eh niestety ja Ci nie pomoge,bo tez nie wiem jak to zrobic:(
aokins pisze:Ja już tworzę nasz "Thriller"-układ. Chodzi mi oczywiście o tymczasowy efekt .
- jak to "thriller"?

btw. ja sie w domowym zaciszu i w sali w baletówce powoli ucze choreografii do thrillera i powiem szczerze- nie jest łatwo, przy "thrillerze", "beat it" to bułka z masłem:p hehe. na poczatku mi sie wydawało,ze to pare kroków i wymachów rąk,ale jak to trzeba złożyc "do kupy", robic wszystko do muzyczki (dość szybko), a jeszcze w miedzy czasie gdzies w odpowiedniej sekundzie zrobic pauze czy cos- to juz masakra:p

a ja wlasnie ide spac, wyslalam dzisiaj do swoich znajomych na naszej-klasie chyba z 90 ogloszen o FlashMobie (tzn.do 90 osob) - mam nadzieje,ze te osoby,ktore mi obiecały,ze przyjda na proby- ze nie zawioda i sie pojawia:) i bedzie nas wiecej:)

hehe a jak juz bede umiec "thrillera" to zaczne sie uczyc kroków ze "smooth cr", "bad" , 'the way you.." - to juz nie sa tak dlugie choreogafie,ale jednak zawsze cos-a te sekwencje kroków i charakterystyczne ruchy,ktore robi w teledyskach i na koncertach są boskie moim zdaniem,dlatego planuje sie ich nauczyc:p pewnie mnostwo czasu mi to zajmie,ale nigdzie mi sie nie spieszy:P:)
Ostatnio zmieniony wt, 15 wrz 2009, 2:47 przez madzia06, łącznie zmieniany 1 raz.
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
aokins

A co to ta baletówka? Że takie tam rzeczy uczą?
Madzia06- narazie to nasze wykonanie ma charakter thrillera ;-) , ale na końcu to będzie smooth:)
Dobra, dobra-wracam do pracy. Właśnie jestem w połowie przelania układu na papier...
Awatar użytkownika
madzia06

aha hehe-kapuje:p
no moja "baletówka"-Szkoła Baletowa,która zakończyłam w zeszłym roku- tzn. przed wakacjami:) juz ją skonczylam,więc mogę sobie chodzić na zajęcia kiedy chce itd. albo moge sobie przychodzić wczesniej ,kiedy są jeszcze sale wolne- i sama ćwiczyc:) no więc przychodzę troche wczesniej i sobie sama ćwicze- beat it i thrillera:) jest bosko:p

Obrazek
dawid012

Post autor: dawid012 »

dajcie jakies foty z prob bo nie wiem czy wpasc :mj:
aokins

Madzia06: zazdrościć, ja ostatnio chodzę z niespełnionymi marzeniami tanecznymi...
Idź już spać, bo nie mogę przez Ciebie pracować w spokoju :mj:
Awatar użytkownika
madzia06

jasne,nie mamy co robic na próbach tylko bedziemy pstrykac fotki:] od zdjec uzależniasz swoja obecnosc? :| btw. czy ktos wie co to byla za dziewczyna ostatnim razem,ktora krecila filmik na probie?:) fajnie by bylo jakby po calej "akcji" nam go jakos wyslala zeby go potem wrzucic na youtuba pod tematem "jak to powstawało:p" :)

Obrazek
aokins

Ta pani z kamerą przyszła chyba ze swoją córą, która z nami tańczyła.

Godz. 04.10. Skończyłam!
Wkleiłam, ale oczywiście coś to wszystko się rozpełzło ;-) . Moni już wysłałam, więc czekajcie na cenzurę i do nauki!!!
ODPOWIEDZ