eh niestety ja Ci nie pomoge,bo tez nie wiem jak to zrobic:(
aokins pisze:Ja już tworzę nasz "Thriller"-układ. Chodzi mi oczywiście o tymczasowy efekt .
- jak to "thriller"?
btw. ja sie w domowym zaciszu i w sali w baletówce powoli ucze choreografii do thrillera i powiem szczerze- nie jest łatwo, przy "thrillerze", "beat it" to bułka z masłem:p hehe. na poczatku mi sie wydawało,ze to pare kroków i wymachów rąk,ale jak to trzeba złożyc "do kupy", robic wszystko do muzyczki (dość szybko), a jeszcze w miedzy czasie gdzies w odpowiedniej sekundzie zrobic pauze czy cos- to juz masakra:p
a ja wlasnie ide spac, wyslalam dzisiaj do swoich znajomych na naszej-klasie chyba z 90 ogloszen o FlashMobie (tzn.do 90 osob) - mam nadzieje,ze te osoby,ktore mi obiecały,ze przyjda na proby- ze nie zawioda i sie pojawia:) i bedzie nas wiecej:)
hehe a jak juz bede umiec "thrillera" to zaczne sie uczyc kroków ze "smooth cr", "bad" , 'the way you.." - to juz nie sa tak dlugie choreogafie,ale jednak zawsze cos-a te sekwencje kroków i charakterystyczne ruchy,ktore robi w teledyskach i na koncertach są boskie moim zdaniem,dlatego planuje sie ich nauczyc:p pewnie mnostwo czasu mi to zajmie,ale nigdzie mi sie nie spieszy:P:)